CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Coafuri si tunsori care te ajuta sa-ti pui ochii in evidenta

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1895 Publicat la data: 2009-02-11 Autor: Saloane.ro

Coafuri si tunsori care te ajuta sa-ti pui ochii in evidenta

Coafuri si tunsori care te ajuta sa-ti pui ochii in evidenta

Ochii sunt oglinda sufletului, iar tu esti constienta ca sufletul tau este frumos si delicat si ca toate aceste calitati sunt descrise de privirea ta. De aceea sunt convinsa ca te-ai intrebat mereu oare cum ai putea sa-ti pui cat mai bine ochii in evidenta? Oglinda sufletului tau trebuie sa beneficieze de o rama pe masura pentru o apreciere magulitoare. De aceea parul poate fi cea mai buna modalitate de a-ti pune ochii in evidenta.

TUNSORI

Pixie
Revenim la Victoria Beckham si la una dintre marile ei reusite: tunsoarea pixie. Aceasta tunsoare este cea mai clara optiune de a pune ochii in evidenta. Daca ai ochi mari, de caprioara, atunci nu vei da gres. Mare atentie insa, aceasta tunsoare nu accentueaza numai ochii, ci toate trasaturile fetei.

Bob mediu

Un bob neted, cu bretonul dat intr-o parte asa cum poarta Jenny McCarthy, ce creeaza o "sageata" de-a lungul tamplei, directionand atentia spre ochi este ideal pentru evidentierea acestora. Tunsoarea construieste o rama in jurul fetei, incadrand si reliefand trasaturile.

 Breton
Intotdeauna bretonul va directiona atentia catre ochi, privirea actritei Jessica Alba demonstrand acest fapt. Un breton simplu, intr-o parte, alaturi de mult volum in crestetul capului sunt conditiile unei priviri feminine si atractive.

COAFURI

Suvite
Indiferent de cum ai ales sa-ti prinzi parul, fie in coada de cal sau intr-un coc, secretul accentuarii privirii este de a lasa cateva suvite care sa incadreze fata. Putem observa efectul suvitelor in cazul atragatoarei Angelina Jolie.

Coada de cal

Jennifer Garner nu se poate lauda cu o pereche de ochi iesiti din comun, insa putem observa ca o coada de cal bine stransa si intinsa, cu parul dat pe spate reuseste sa evidentieze o privire sexy. Misterul acestei coafuri sta in inlaturarea parului din jurul fetei si prinderea lui fara carare.

CULORI

Alege o culoare care sa construiasca un contrast dramatic. Zooey Deschanel este o dovada clara a unei alegeri corecte. Daca parul blond fara breton era lipsit de expresie, alegerea unei nuante inchise la culoare alaturi de un breton paralel cu linia ochilor aduce o expresivitate de invidiat privirii albastre a actritei. Daca ai ochii deschisi la culoare, insa nu vrei sa alegi nuante prea inchise, atunci poti opta pentru suvite in nuante mai inchise, si, daca este cazul, insista cu suvitele pe linia bretonului. Pentru ochii inchisi la culoare, nuantele deschise ale parului sunt potrivite. Bineinteles, daca preferi nuante mai inchise, poti desena suvite in nuante mai deschise pentru a evidentia privirea.

ACCESORII

Bentitele sunt extraordinare in evidentierea ochilor, mai ales daca suprind nuante care se potrivesc cu cele ale ochilor. De asemenea, bereta ce urmareste linia ochilor in nuante complementare sau contrastante cu cele ale ochilor are calitatea de a evidentia privirea.

Articol de: Gabriela David

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....