CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Cum sa te speli pe cap in mod corect

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 2933 Publicat la data: 2008-07-23 Autor: Saloane.ro

Cum sa te speli pe cap in mod corect

Toti ne spalam pe cap de cateva ori pe saptamana, toti cunoastem ritualul samponului, balsamului si a clatirii parului dar, de,fapt, a te spala pe cap in mod sanatos nu este chiar atat de usor pe cat pare. Frumusetea si sanatatea parului nostru depinde foarte mult de grija acordata si de produsele pe care le folosim.

1) Foloseste un sampon care ti se potriveste tie, nu utiliza samponul antimatreata al iubitului tau doar pentru ca... l-ai gasit in baie. Poarta samponul tau cu tine si cand calatoresti, nu folosi ce gasesti prin camerele de hotel.

2) Nu te spala pe cap foarte des, de doua sau de trei ori pe saptamana este suficient. Pentru anumite persoane, chiar si o data pe saptamana este de ajuns.
Samponul nu este cel mai bun prieten al parului. Si daca pe deoparte curata, pe de alta parte abuzul de sampon slabeste firul de par. Daca totusi esti obisnuita sa te speli pe cap in fiecare zi, macar incearca din cand in cand sa speli parul fara a utiliza sampon.

3) Nu folosi sampon in mod excesiv (mai degraba foloseste mai mult balsam decat sampon). Inainte de a te spala pe cap dilueaza putin sampon cu apa intr-un pahar si abia apoi aplica samponul pe par. Astfel parul tau nu vine in contact direct cu sampnul concentrat.

4) Distribuie samponul in mod uniform pe par si nu uita sa-ti masezi si scalpul cu buricele degetelor. Astfel vei elimina celulele moarte si vei stimula circulatia sangelui la nivelul radacinii parului. O piele sanatoasa sta la baza unui par sanatos. Daca scalpul este uscat, foloseste un sampon adecvat care sa nu agreseze.

5) Clateste foarte bine parul dupa spalare avand grija sa nu lasi urme de sampon pe scalp. Incearca sa clatesti parul sub dus, tinand capul in jos si nu in chiuveta.

6) Foloseste un balsam care hraneste si hidrateaza parul si lasa-l cateva minute inainte de a-l clati. Atentie, balsamul se foloseste pentru varfurile parului. Daca aplici balsamul si la radacina, parul tau isi va pierde volumul si va sta lipit de scalp.
Daca parul tau este foarte uscat, foloseste o masca hidratanta sau lasa balsamul pe par cel putin 30 minute (il poti lasa chiar si peste noapte). Ai grija ca si basamul sa fie adecvat tipului tau de par.

7) Usuca parul cu ajutorul unui prosop dar ai grija sa nu abuzezi pentru ca parul ud este mai sensibil si prin frecare il poti rupe mai mult ca deobicei. De aceea este bine doar sa iti infasori parul cu un prosop, evitand frecarea lui.

Sursa: www.elady.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....