CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Coafuri inspirate cu accesorii pentru par

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2010 Publicat la data: 2009-03-05 Autor: Saloane.ro

Coafuri inspirate cu accesorii pentru par

Coafuri inspirate cu accesorii pentru par

Un accesoriu poate face diferenta dintre eleganta si prost gust. Acelasi lucru este valabil si in cazul accesoriile pentru par. Alegerea unui obiect cu care iti impodobesti parul este la fel de importanta precum alegerea coafurii.
Pe langa toate acestea, diversele "ustensile" menite sa ne infrumuseteze parul pot fi si o sursa nesfarsita de inspiratie...

Acul de par

Acul de par este un "accesoriu-emblema" pentru tarile asiatice, in special pentru Japonia. Cum il folosesti? Poate fi purtat de cele cu parul lung sau mediu pentru a tine parul sub forma unui coc. Se poate folosi un singur ac sau chiar si doua. Alege ace din materiale dure, care iti pot tine parul bine strans.

Acele pot fi realizate din materiale precum lemn, metal, os sau fildes, pot fi simple sau foarte frumos decorate. Este foarte important sa alegi un ac de buna calitate, cu varful foarte putin ascutit. Un ac bine ascutit poate fi periculos, in special daca este din metal. Daca uiti de el si iti sprijini capul pe diferite suprafete, exista riscul unor accidente destul de periculoase.

"Intre 12, 12 si jumatate cm este dimensiunea perfecta pentru un ac de par", a declarat Ira Sage, hairstylist la Robert Cromeans Salon - Los Angeles, pentru realsimple.com. "Acele mai lungi de atat arata ciudat si te pot incomoda", adauga acesta.

Alege un ac cu suprafata perfect neteda, fara decoratiuni pe lungime. Parul se poate agata si deteriora in astfel de decoratiuni si chiar iti va fi greu sa-l folosesti. Pentru un efect vintage, alege acele din argint sau lemn, incrustate cu cristale sau pietre pretioase. Este o alegere buna pentru o coafura romantica si eleganta.

Pieptenele pentru par

Te poate ajuta sa tii in frau parul fin, subtire, care este destul de greu de coafat din cauza lipsei volumului.
Il poti folosi pentru a ridica parul din zona ambelor tample, a uneia singure sau pentru a tine parul dat pe spate. Obtii rezultate mai bune daca aplici in prealabil pe par o spuma cu fixare medie sau ceara, pentru ca pieptenele sa se fixeze mai bine.
La fel ca si acul pentru par, pieptenele poatre fi din lemn, os, metal sau plastic. Evita-le pe cele cu dinti subtiri din metal pentru ca iti pot deteriora parul.
Un accesoriu foarte interesant pentru par este pieptenele dublu. Sunt, de fapt, doi piepteni legati "spate in spate" cu elastic.

Bentitele, potrivite si pentru parul scurt

Pentru parul foarte scurt, alege bentitele inguste, cu o latime de pana la maximum cinci centimetri. Daca ai o tunsoare in stil bob, poti opta pentru bentite mai late sau esarfe pliate.

In cazul parului scurt, secretul este volumul in partea din spate a bentitei, in zona crestetului. Cand iti usuci parul, foloseste-ti degetele pentru a ridica parul in aceasta zona, aplicand un produs de styling cu fixare puternica.
"Femeile sunt de parere ca pentru parul scurt sunt potrivite numai agrafele si clamele minuscule", declara Karen Shelton, fondatoarea hairboutique.com, pentru realsimple.com.
 "Adevarul este ca o bentita poate pune in valoare o tunsoare grozava", adauga Karen.

Articol de Georgiana Dorobantu

Sursa: www.eva.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....