CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Bretonul, in tendintele anului 2009

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2647 Publicat la data: 2009-01-14 Autor: Saloane.ro

Bretonul, in tendintele anului 2009

Bretonul, in tendintele anului 2009

In timp ce mania bob-ului incepe sa se stinga si sa se transforme in tunsori bob asimetrice sau baietesti, ca de exemplu cea a Rihannei sau a Victoriei Beckham, bretonul capata din nou un mare interes. Astfel, indemanarea stilistilor decupeaza forme extrem de interesante pe fruntea vedetelor, indicandu-ne tendintele anului 2009.
 Iata cateva dintre noutatile in materie de breton si sfaturile necesare purtarii lor.

ASIMETRIC

Bretonul: Petra Nemcova poarta un breton asimetric, cu o linie prelungita spre centrul fruntii. Obrajii rotunzi ai Petrei si suvitele ondulate ce incadreaza fata adauga lungime fetei si complimenteaza structura osoasa. Insa, este un breton care nu este recomandat persoanelor cu o frunte ingusta, deoarece ingusteaza intreaga fata.
Coafarea: Usuca parul cu o perie rotunda, pentru a-l intinde. Insista pe linia bretonului. Apoi onduleaza varfurile suvitelor cu un ondulator. Aplica un ser de stralucire.

CLEOPATRA

Bretonul: Frumoasa Iman are trasaturi deosebite, aproape statuare. De aceea, aceasta tunsoare cu un breton simetric atasat la un bob pierdut in scari se potriveste unei forme a fetei ovala si unor trasaturi fine, deoarece intreaga atentia va fi asupra fetei.
Coafarea: Dupa spalarea parului, aplica un produs anti-frizz pe parul umed, precum Kerastase Serum Oleo-Relax pentru a facilita aranjarea intregii coafuri. Cu ajutorul unei perii rotunde si apoi a placii indreapta parul. Aplica un ser de stralucire.

ANII ‘80

Bretonul: Paris are incredere in stilistul ei si nu da gres. Iata ca un breton in stilul anilor '80 alaturi de bucle lejere nu este demodat. Reusita unui astfel de breton sta in stilizarea lui. Trebuie sa fie cat mai diafan si mai delicat, prin filare, pentru a evita kitsch-ul.
Coafarea: Aplica un balsam fara clatire imediat dupa spalarea parului pentru protectie si pentru o stabilizare a coafurii, apoi usuca parul si formeaza onduleurile cu un ondulator. Aplica fixativ.

FOARTE SCURT

Bretonul: Stilistul Christinei s-a inspirat din anii '40 pentru a construi un breton plin de volum dar foarte scurt, o alegere perfecta pentru femeile puternice. Acest tip de breton nu este indicat pentru fetele rotunde sau patrate si poate fi destul de greu de intretinut.
Coafarea: Pentru a crea volumul bretonului si forma din imagine foloseste inainte de a da forma un produs de fixare. Construieste forma cu ajutorul unei perii cilindru.

PESTE SPRANCENE

Bretonul: Iata un breton care complimenteaza orice forma de fata, mai ales cand parul este prins la spate si bretonul are libertatea de a evidentia trasaturile fetei. Cand porti parul liber, acest breton nu mai are aceleasi avantaje. Daca parul este foarte lung si fata foarte mica, ascunde trasaturile si incarca fata. De aceea, un astfel de breton este indicat unei tunsori de lungime medie.
Coafarea:
Insista pe linia bretonului, folosind un ser anti-frizz pentru a-l proteja de umiditate si a asigura un aspect cat mai neted.

Articol de Gabriela David

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....