CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / 5 trucuri pentru un par sanatos

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1699 Publicat la data: 2009-06-17 Autor: Saloane.ro

5 trucuri pentru un par sanatos

5 trucuri pentru un par sanatos

Femeile sufera cel mai mult atunci cand observa caderea parului. Daca barbatii accepta pana la urma alopecia, pentru o femeie aceasta e o problema majora. Tocmai pentru a evita caderea parului,ta ti-am pregatit 5 trucuri pentru a-ti mentine parul sanatos si frumos. Iata cum:
Pierderea parului poate fi cauzata de mai multi factori, de la boala si medicatie (ex. chimioterapia) si pana la tratamente neadecvate (ex. vopsire iresponsabila, utilizarea produselor neporivite).
Toti acesti factori duc la subtierea firului de par si, inevitabil, la caderea lui. Pentru a preveni ruperea firului de par, degradarea acestuia si pierderea bulbului, dar si pentru un plus de volum, poti folosi aceste trucuri:

1. Culoare potrivita

Daca ai mostenit genetic alopecia, atunci parul tau este foarte fragil si se poate rupe usor. La fel si in cazul in care urmezi un tratament medicamentos. De aceea ai nevoie de produse care sa dea substanta firului de par si sa il protejeze de mediul inconjurator. De aceea ar trebui sa alegi o vopsea de par permanenta sau semi-permanenta care sa iti ingroase firul de par si sa ii dea un plus de volum. Atentie: poti folosi doar produse care nu contin amoniac sau peroxizi. In plus, pentru a aplica vopseaua ar fi indicat sa apelezi la un specialist care va distribui uniform produsul pe parul tau. Numai asa vei obtine rezultatul dorit.

2. Volum de invidiat

Foarte multe produse de ingrijire a parului folosesc parafina. Aceastea nu sunt indicate persoanelor care au firul de par fragil, pentru ca nu fac altceva decat sa il degradeze si sa ii grabeasca ruperea. Insa produsele pe care le gasiti in saloane va pot ajuta in acest sens. Puteti alege spuma de par cu o compozitie diferita si veti reusi sa dati volumul dorit parului. Spuma va fi aplicata doar la radacina parului pentru a minimiza contactul dintre produs si firul de par.

3. Samponul si Balsamul perfect

Avem o gama larga de produse care promit marea si sarea, insa, in cazul in care ai probleme, samponul si balsamul ar trebui sa iti fie recomandate de medicul dermatolog. Trebuie sa faci o vizita la medic si sa afli care sunt substantele care te ajuta si care sunt cele care iti deterioreaza structura firului de par. In general, problemele firului de par sunt in stransa legatura cu cele ale scalpului, si de aceea ai nevoie de produse care sa aibe un dublu efect.

 4. Stilul potrivit

Parul cu tendinta spre rupere si deteriorare trebuie supus la cat mai putin interventii. De aceea ai nevoie de ajutorul uni hair-stilist care sa te ajute sa ai o coafura moderna, dar foarte usor de intretinut. Evita pe cat posibil indinderea parului cu placa si uscarea lui repetata, chiar de mai multe ori pe zi. Foloseste produse recomandate si evita sa experimentezi fara supravegherea unui specialist.

 5. Bucle permanente

Daca vrei sa ai niste bucle bine definite, atunci poti apela la un permanent. Astfel vei evita supunerea repetata a parului la actiunea uscatorului si a ondulatorului. In plus, cu un astfel de tratament, vei obtine un plus de volum si vei crea impresia unui fir de par mult mai gros si sa mai sanatos. Pagini:

Articol de: Alina Ciobotaru

Sursa: www.mayra.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....