CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Schimba-ti culoarea parului folosind o vopsea naturala

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2419 Publicat la data: 2009-06-25 Autor: Saloane.ro

Schimba-ti culoarea parului folosind o vopsea naturala

Schimba-ti culoarea parului folosind o vopsea naturala

Se spune ca 60% dintre femei sunt nemultumite de culoarea naturala si isi vopsesc parul. Daca te afli in acest procent, poti sa faci pauza pentru o vreme de la vopselurile din comert si sa incerci ceva natural. Stii foarte bine cate ingrediente nocive se ascund in spatele unor ambalaje dragute care fura ochiul cumparatorilor si parul tau resimte asta cel mai bine.
Sunt cateva plante care te pot ajuta sa iti schimbi culoarea parului; binenteles efectele nu sunt atat de spectaculoase ca in cazul vopselei din comert, dar macar nu afecteaza firul de par.

Pentru a deschide nuanta parului: musetel si lamaie

In cazul in care ai parul saten deschis sau blond, poti aplica ceai de musetel sau suc de lamaie. Dupa ce ai spalat parul, clateste-l cu o solutie realizata din 200 ml de apa si sucul de la o lamaie. Lasa 15 minute pe par si apoi spala cu apa curata, nu foarte calda.
Pentru ceaiul de musetel ai nevoie de 10 pliculete de ceai la 500 ml de apa. Amesteca ceaiul cu putin suc de lamaie si aplica-l pe parul curat. Nu vei observa schimbari spectaculoase de la prima folosire, dar dupa utilizari repetate, efectele se vor vedea.

Pentru nuante aramii: frunze de ceapa

Parul deschis va avea nuante usor aramii daca aplici dupa spalare un decoct de foi de ceapa alba sau rosie. Fierbe doi pumni de foi de ceapa si, dupa ce amestecul se raceste, clateste parul cu aceasta solutie. Pentru nuante de ruginiu, alege foi de ceapa rosie. De asemenea, pentru parul blond inchis sau saten este bun si ceaiul negru. Foloseste-l pe post de apa de clatire si vei obtine o nuanta usor aramie.

Pentru nuante de rosu: Henna

Henna are cele mai multe rezultate pe nuante de par castaniu, naturale. In cazul in care ai parul vopsit, asteapta circa patru luni inainte sa folosesti henna. Atentie mare, deoarece in cazul in care ai parul blond si aplici henna, poti iesi portocalie precum un morcov.
Realizeaza un amestec din pulbere de henna rosie, un galbenus, o lingura ulei de plante si putina apa fierbinte, atat cat sa obtii consistenta unei paste. Lasa amestecul la macerat pana a doua zi si apoi aplica uniform pe par. Asteapta 30 de minute, dupa care spala foarte bine parul. Daca nuanta obtinuta nu e cea pe care o doreai, prelungeste timpul de aplicare.

Pentru nuante mai inchise

Ca sa iti inchizi nuanta parului, foloseste un decoct din frunze de castan, nuc sau urzica. Parul proaspat spalat se clateste cu o solutie preparata din oricare dintre plantele mentionate. Pentru par inchis la culoare foarte bune sunt si cojile de nuca. Marunteste prin masina de tocat 2-3 cani de coji de nuca verde si amesteca-le cu o lingura de ulei, doua linguri de otet de mere si 50 ml de apa fierbinte. Lasa amestecul sa se raceasca si dupa aplica-l pe parul spalat si putin uscat cu ajutorul unei pensule late (asemanatoare cu cea de vopsit). Acopera-ti capul cu o casca de plastic, folie sau prosop si lasa sa actioneze in jur de 45 de min.

 Autor: Anca Dumitrescu

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....