CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Perfectil, aliatul tau de sezon

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1843 Publicat la data: 2008-12-03 Autor: Saloane.ro

Perfectil, aliatul tau de sezon

    Perfectil, aliatul tau de sezon.

        Vremea rece are farmecul ei. Fie ca preferi pielea sau blana, ultimele tendinte din moda nu fac decat sa iti scoata in evidenta trasaturile de invidiat. Cu toate acestea, toamna si mai ales iarna, cu temperaturi scazute, cu ploi, vant si o multime de alte motive de stres, isi lasa amprentele asupra frumusetii tale. Parul se deterioreaza, unghiile isi pierd din rezistenta, pielea se expune la deshidratare si risc mai mare de aparitie a ridurilor. Evident, stiinta nu sta pe ganduri si poti apela zilnic la un milion de trucuri si de tratamente. Dar am sa-ti spun un pont: exista un mijloc simplu si foarte eficient de a castiga timp si de a vedea rezultate sigure aproape instant. Se numeste Perfectil, este suplimentul alimentar numarul unu in Anglia si se bazeaza pe extracte naturale ce asigura echilibrul sanatatii, fara de care frumusetea ta ar fi doar un mit cu viata scurta. Iata cateva motive ca sa il achizitionezi inaintea primilor fulgi de zapada:

1. Par de zeita:

        Daca observi ca pierderea firelor de par se accentueaza, e un semn ca exista deficiente de vitamine la nivelul organismului tau. O tableta de Perfectil pe zi te scapa de acest risc. Nu astepta momentul in care nu mai ai de ales! B6, biotina, acidul folic si mineralele sunt cateva din ingredientele obligatorii in dieta pentru sanatatea parului tau. Magneziul, sulful, siliciul si cuprul, toate continute de Perfectil, ar trebui sa fie pe lista ta personala cand vine vorba de frumusete, dar si de sanatate. Asadar, nu uita de tableta norocoasa! Si daca vrei par mai lung cand va sosi primavara, atunci tine cont de vitamina A! Ea face parul rezistent si il ajuta sa creasca rapid. De sub palarie vei scoate o podoaba grozava odata cu primii ghiocei. Cu Perfectil, iti permiti sa gandesti pozitiv in perspectiva!

2. Unghii de revista:

    Tine cont ca nu tot ce vezi prin reviste la capitolul manichiura perfecta este natural! Dar tu poti avea unghii de invidiat daca ai grija de tine in sezonul rece! Pentru aceasta, Perfectil are grija de tine! Lipsa calciului si a vitaminei A risca sa iti produca neplaceri in aceasta perioada. Lipsa vitaminei B va face unghiile curbe si mai uscate. Daca ai prea putina vitamina C, ele se vor rupe mult mai usor. Deficienta de vitamina D foarte des intalnita in sezonul rece face unghia subtire si supusa riscului de rupere si exfoliere. Ca sa eviti aceste probleme, apeleaza la Perfectil! O singura data pe zi si frigul nu iti va mai crea probleme. Poti sparge gheata doar... etalandu-ti manichiura perfecta!

3. Piele tanara:

        Toate ne dorim obraji fini ca de bebelus, insa cu greu ii pastram asa cand anii ne prind din urma. Si mai greu este daca frigul nu ni se pare un dusman si il lasam sa ne lezeze chipul. Un supliment de antioxidanti, vitamina C, E, zinc si magneziu nu ar trebui sa iti lipseasca in acest moment al anului. Mesele nu sunt la fel de bogate in vitamine ca vara, asa ca alege un aliat sigur si natural, care poate sa tina piept frigului si riscurilor implicate de el. Apeleaza la Perfectil o data pe zi si in nicio zi din viata ta nu te vei mai teme de temperaturile scazute si de vantul puternic: acum ai un aliat la fel ca tine... pur si simplu perfect!

Articol de Alina Croitoru

Sursa: www.Divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....