CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Baia in functie de tipul pielii

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1253 Publicat la data: 2009-04-27 Autor: Saloane.ro

Baia in functie de tipul pielii

Baia in functie de tipul pielii

Inainte ca ritualurile faciale si masajele sa devina sinonime cu spa-ul, imbaierea era pe primul loc cand venea vorba de detoxifierea corporala. Este usor sa creezi un ritual de infrumusetare inainte de a merge la culcare printr-o imbaiere relaxanta.
Incepe ritualul de imabiere prin umplerea cazii cu apa calduta, aproape de 90oC daca vrei o baie energizanta si de 150oC daca vrei o baie de relaxare. In timp ce cada se umple, periaza-ti pielea timp de 5 minute si chiar 10 minute, daca nu ai pielea prea uscata.
Perierea pielii are ca rezultat exfolierea, aduce sangele la suprafata si deschide porii, lucru ce permite ingredientelelor din apa sa-ti penetreze mai bine pielea. Personaliteaza baia cu plante si uleiuri.

Pentru piele stresata si sensibila
adauga 20 de picaturi de ulei esential de lavanda si 2 pliculete de ceai de musetel in apa pentru a reduce roseata pielii si pentru a calma tensiunea musculara.

Pentru celulita si piele umflata adauga in apa sare minerala si alge de mare. Atat sarea cat si algele au ioni negativi si atrag ionii pozitivi in piele. Ca un magnet, pielea atrage mineralele si nutrientii pana in sange, unde ajuta la indepartarea toxinelor din corp cu ajutorul sistemului limfatic. E bine ca apa sa fie putin mai rece intre 94oC si 97oC pentru a reduce aspectul celulitei prin stimularea corpului de a inlatura toxinele.

Pentru piele uscata si solzoasa adauga cateva picaturi de ulei de migdale sau ulei esential de trandafir (ambele bogate in vitamine C si E) sau
maseaza-ti corpul cu aceste uleiuri intainte de a te sterge de apa.

Folosirea uleiului de primula, care este bogat in acizi grasi (linoleic), in loc de uleiul de migdale poate fi de ajutor pentru a calma eczemle si psoriazisul.

Pentru piele obosita cu aspect tern pune in apa ulei esential de rozmarin sau menta. Esterii de mentil si mentona din menta iti ofera acea senzatie de racoare de care are nevoie pielea pentru a intensifica circulatia sangelui la suprafata pielii si pentru a o face sa arate mai inviorata. Uleiul de rozmarin stimuleaza foliculii parului si ajuta pielea sa se mentina tonifiata.
Pentru ca aceste uleiuri sa fie eficiente, foloseste intotdeauna uleiuri naturale si nu sintetice. Creierul nostru poate recunoaste parfumurile sintetice, fapt ce le face sa nu dea rezultatele dorite. In schimb, s-a dovedit stiintific ca uleiurile naturale relaxeaza sau invigoreaza, in functie de aroma uleiului folosita. Baia in functie de tipul pielii
Indiferent de ce baie iti pregatesti, trebuie sa stai la inmuiat cel putin 20 minute pentru a oferi pielii sansa sa absoarba ingredientele sanatoase.
Nu ai timp sa faci baie? Si dusurile pot imbunatati aspectul pielii, atunci cand sunt facute corect. Trucul este sa creezi un schimb termal in corp, alternand apa calda cu cea rece. Fa dus cu apa sub 100oC timp de cateva minute, apoi du-o la 40oC pentru 10 secunde. Repeta aceste actiuni de cateva ori si termina de fiecare data cu apa rece. Acest fel de dus grabeste procesul de detoxifiere, iar pielea ta va arata mai luminoasa si mai sanatoasa.

Autor: Jacqueline T

Sursa: www.ele.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....