CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Cum reintri in ritm dupa concediu

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1525 Publicat la data: 2008-10-14 Autor: Saloane.ro

Cum reintri in ritm dupa concediu

Revenirea la “program” poate fi stresanta. Chiar si daca iubesti ceea ce faci si esti innebunita dupa locul tau de munca, daramite altfel! Dar de ce sa permiti stresului sa-ti faca riduri inainte de vreme? Urmeaza cateva sfaturi simple si reintra in ritm natural si fara zdruncinaturi...!

Mai lasa o zi.

Trebuie sa fii la serviciu de luni? Nu te intoarce acasa duminica seara. Trecerea brusca de la distractie la munca ar putea sa-ti dea dureri de cap. Vino de sambata si lasa-ti macar o zi sa te obisnuiesti cu ideea. Aranjeaza-ti in dulap achizitiile de la shoppingul din concediu. Nu mai esti in vacanta, dar ce haine super ti-ai luat! Nu-i asa ca deja te simti mai bine?

Sedimenteaza amintirile.

Tot in ziua “extra” fa-ti timp sa descarci pe calculator pozele facute in vacanta. Rememoreaza impreuna cu cei dragi momentele surprinse in fotografii si fa o selectie cu cele pe care le vei arata a doua zi si prietenilor de la serviciu. In felul acesta scapi de senzatia neplacuta de “ce repede-a trecut!” si iti sedimentezi amintirile pentru mai tarziu. N-ar fi pacat sa te intrebi, peste doi –trei ani: “Oare ce-am facut in vara lui 2008?”

Luni de dimineata.

 Sper ca ai reusit sa adormi devreme cu o seara inainte, ca sa te poti trezi usor, fara sa fii prea morocanoasa. Ofera-ti cateva momente in care sa te mobilizezi psihic pentru serviciu. Pur si simplu cauta in minte zece motive pentru care merita sa mergi acolo. Daca ai gasit macar cinci, felicitari! Ridica-te si da-i bataie, campia muncii te asteapta!

O gura de “mass media”.

Iei un mic dejun consistent sau sorbi o cafea in graba, nu conteaza, atata timp cat le insotesti cu o portie de informatii. Da drumul la televizor, la radio sau “rasfoieste” cateva site-uri de stiri. Poate a inceput un razboi in timp ce tu te bronzai pe o insula exotica? Sau a nascut Nicoleta Luciu cat erai tu pe coclauri? Te vei simti mai bine daca reiei contactul cu lumea “reala” inainte de-a iesi pe usa sa o infrunti.

La serviciu.

 Nu te lua cu mainile de cap imediat ce constati ca te asteapta 300 de mailuri in inbox. Trage aer in piept si ia-o usor. Oricum n-o sa le poti rezolva pe toate din prima zi. Profita de un “nou inceput” ca sa-ti faci un plan de bataie sau o strategie noua pe termen lung. Si suna sa te programezi la cosmetica sau la spa-ul tau preferat. La sfarsitul saptamanii o sa ai cu siguranta nevoie de un masaj sau de-o impachetare cu smac din acela relaxant!

Prima seara dupa prima zi de munca.

 Natura nu face salturi, zice un proverb din vechime. Asa ca n-o forta. Daca toata vacanta ai alergat de la un muzeu la altul intr-un oras indepartat de care te-ai indragostit, plimba-te si pe-acasa un pic, dupa serviciu. S-ar putea sa descoperi lucruri pe care nici nu le banuiai inainte. Te-ai relaxat la soare fara sa faci nimic in concediu? Du-te la o piscina si mai prelungeste-ti un pic bucuria asta. Si lasa-ti corpul sa se obisnuiasca gradat cu noul ritm. Iti faci un serviciu, si tie si lui!

Articol de Corina Buhagiar

Sursa: www.unica.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....