CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Cum sa scapi de riduri

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3780 Publicat la data: 2008-10-13 Autor: Saloane.ro

Cum sa scapi de riduri

Ridurile sunt rezultatul imbatranirii pielii si majoritatea femeilor si-ar dori sa scape de ele, dar o interventie chirurgicala de lifting facial este destul de drastica. In afara metodelor chirurgicale exista si alte metode care ajuta la eliminarea sau la ascunderea ridurilor.

Prevenirea ridurilor

Expunerea neprotejata la soare (fara o crema de protectie cu SPF UVA si UVB) provoaca in timp nu numai riduri, ci si chiar cancer de piele. Ridurile mai sunt cauzate de pierderea flexibilitatii din fibrele de colagen, celulele care dau forma si aspectul neted al pielii. Pe masura ce imbatranim, fibrele de colagen isi pierd din abilitatea de a opune rezistenta miscarilor fetei si, in acelasi timp, pierdem din „grasimea” faciala. Rezultatul este aparitia ridurilor. Incearca sa iti lucrezi si muschii fetei pentru a elimina ridurile inainte ca acestea sa se formeze si ai mari sanse sa previi aparitia acestora.

Cateva sfaturi pentru a preveni aparitia ridurilor:

 - nu consuma alcool in cantitati mari - hidratarea pielii nu mai are nici un efect daca consumi alcool;

- nu fuma - fumatul duce la imbatranirea prematura a pielii;

- evita expunerea excesiva la soare, iar daca totusi iti expui pielea, foloseste o crema de plaja cu factor de protectie ridicat;

- hidrateaza-ti pielea stropind-o cu apa rece;

- fa-ti un tratament facial cu o masca adaptata tipului tau de ten;

- consuma foarte multe lichide;

- foloseste cat mai multa crema hidratanta.

Exercitii care te scapa de riduri

 Daca ai deja riduri, ia masuri pentru a le ascunde si elimina-le. Macar o data pe zi este recomandat sa faci exercitii pentru muschii fetei pentru a-i intari si a da un contur ferm fetei. Inainte de a incepe exercitiile, hidrateaza-ti fata si gatul cu crema. Pentru a corecta o barbie lasata, pometii cazuti sau ridurile aparute pe gat, pune-ti varful limbii in cerul gurii cat mai in spate poti si da-ti capul pe spate. Barbia, pometii si gatul se vor intinde automat. Repeta exercitiul de mai multe ori.

Cum sa ai trasaturi ferme

Pentru a da fermitate barbiei, gatului si gurii ridica barbia cat de sus poti si apoi impinge-o in fata cat poti de tare. In acelasi timp da-ti capul pe spate cat de mult poti. Repeta miscarea de mai multe ori, iar trasaturile tale vor deveni mai ferme. Excercitiile pentru trasaturi ferme si care te scapa de riduri pot fi facute oriunde. Un alt exercitiu pentru fermitatea fetei se face intorcand capul spre stanga, atinge-ti umarul cu barbia si apoi revino cu capul in pozitia initiala repetand exercitiul si pentru partea dreapta.

Gimnastica fetei: Cum sa scapi de barbia dubla

 Pentru a scapa de barbia dubla indreapta-ti barbia spre tavan. Inchide gura, lasa colturile acesteia in jos si incordeaza muschii gatului (platysma). Pastreaza aceasta pozitie si numara pana la 10 de trei ori. Exercitiul te scapa de barbia dubla si te scapa de ridurile de pe gat.

Creme si masti antirid

Etichetele multor creme pretind ca acestea indeparteaza ridurile si unele dintre ele chiar functioneaza si ridurile devin mai putin vizibile la anumite femei. Cremele sau lotiunile pe baza de albumina sau proteine de colagen contin colagen, susbstanta albuminoida care ii reda pielii elasticitatea. Cremele si lotiunile pe baza de colagen actioneaza prin remodelarea celulelor care si-au pierdut elasticitatea si dau pielii un aspect mai plin. Acestea trateaza si ajuta la netezirea ridurilor, dar nu pot duce la o imbunatatire totala a elasticitatii pielii. Daca nu ai bani pentru tratamente scumpe, iti poti face singura un tratament. Aplica pe toata pielea fetei ou proaspat. Datorita faptului ca oul este bogat in albumina, acesta va strange pielea fetei si imbunatateste liniile fine (ridurile de expresie). Lasa oul sa se usuce pentru aproximativ 20 de minute si indeparteaza-l de pe fata cu apa calda si apoi stropeste-ti fata cu apa rece.

Masti antirid

 Mastile faciale (cele achizitionate din comert sau cele facute de tine acasa) care contin colagen sau albumina sunt si ele eficiente. Mastile recomandate sunt cele pe baza de ou sau lapte sau alte masti facute din plante. Foloseste mastile cu regularitate pentru a preintampina aparitia ridurilor. Creme antirid pe baza de hormoni Cremele bazate pe hormoni contin estrogen, progesteron sau steroizi. Exista foarte multe controverse cu privire la aceste creme care promit ca te scapa de riduri, insa unele femei spun ca multe dintre ele au efecte miraculoase. Daca vrei sa incerci o crema bazata pe hormoni, foloseste-o cel putin o luna sau doua daca vrei sa vezi rezultatele caci acestea nu apar peste noapte. Daca rezultatele nu apar dupa aceasta perioada, nu mai folosi crema. Daca vezi ca apar imbunatatiri dupa o luna sau doua, nu mai folosi crema pentru doua sau trei luni pentru a vedea ce se intampla. Dupa aceasta perioada, in cazul in care doresti, poti folosi crema in continuare urmand instructiunile producatorului.

Articol de Roxana Sandoi

Sursa: www.elady.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....