CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Tratament de toamna

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1863 Publicat la data: 2008-10-10 Autor: Saloane.ro

Tratament de toamna

Incepand cu luna octombrie, pielea ta are nevoie de o ingrijire speciala, perfect adaptata noilor conditii de mediu – temperaturi scazute, vant puternic si umezeala. Toti acesti factori externi, asociati cu trecerile bruste de la frigul de afara la aerul inchis din birou, reprezinta agresiuni pentru tenul tau si pot duce chiar la imbatranirea prematura a acestuia.

 Toamna, una dintre modalitatile cele mai eficiente de a-ti ingriji pielea este un tratament cosmetic hidratant si nutritiv, realizat cu ajutorul ingredientelor naturale. Pentru a beneficia de un astfel de tratament, nu trebuie neaparat sa cheltuiesti o gramada de bani la un salon exclusivist, deoarece acum il poti realiza chiar tu, intrucat ti-am pregatit o reteta miraculoasa, bazata pe tratamentele faimosului Dr. Hauschka, a carui linie de cosmetice naturiste este preferata de multe dintre vedetele de la Hollywood, printre care se numara Cate Blanchette, Jennifer Aniston si Madonna.
 Iata etapele tratamentului cosmetic, propus de presedinta companiei Dr. Hauschka Inc., Susan Wertz, in cartea sa, “Awakening Beauty the Dr. Hauschka Way”:

Pregatirea tenului

Demachiaza-te bine, astfel incat sa indepartezi orice urma de machiaj sau impuritate. Apoi, intr-un bol cu apa calduta, adauga doua picaturi de ulei esential de lavanda si inmoaie in aceasta mixtura un prosop mic, pe care il tii pe fata timp de 30 de secunde. 

Masajul facial

Amesteca o lingurita de unt sau ulei de migdale dulci si un strop din apa cu ulei esential de lavanda de mai sus, apoi incalzeste-le putin in palme. Maseaza-ti fata, gatul si decolteul cu miscari circulare, iar fruntea cu miscari orizontale, catre exterior, timp de 3 minute. Acest masaj relaxeaza muschii faciali si curata pielea de celule moarte si sebum.

Tonifierea

Cu un alt prosop inmuiat in apa cu ulei de lavanda, curata tenul, apoi aplica o lotiune tonica. Aceasta parte a tratamentului are rolul de a purifica porii in profunzime, pregatindu-ti pielea pentru ingredientii activi benefici din masca naturala pe care urmeaza sa o aplici.

Masca hidratanta


Paseaza o jumatate de avocado, apoi aplica pasta rezultata pe fata. Fructul avocado este recunoscut pentru proprietatile sale nutritive si hidratante, fiind prezent in multe tratamente cosmetice din cadrul spa-urilor cele mai sofisticate.

In timp ce lasi masca sa patrunda in piele si sa o infuzeze cu substante hranitoare, este preferabil sa te relaxezi, pentru a lasa muschii faciali sa se detensioneze, tenul fiind astfel mai receptiv la tratamentul cosmetic si principiile active naturale ale acestuia. Poti sa aprinzi lumanari parfumate, sa asculti muzica ambientala sau, pur si simplu, sa stai intinsa cateva momente. Relaxarea este un factor cheie pentru a incheia cu placere un tratament facial reusit.

Dupa 20 de minute, cu un prosop inmuiat in apa calda, indeparteaza masca, apoi clateste-te cu apa calduta.

In urma unui astfel de tratament nutritiv, tenul tau va avea acea stralucire speciala pe care ne-o dorim toate si, daca il vei repeta regulat, va fi protejat si radios pe tot parcursul toamnei.

Cu siguranta, rutina zilnica de ingrijire a pielii este de asemenea o carte importanta ce trebuie jucata in cursa pentru o frumusete fara cusur, insa tratamentele cosmetice de buna calitate si aplicate constant pot aduce beneficii pentru care simplul ritual demachiere-tonifiere-hidratare nu este suficient.

Rezultatele pozitive ale unei astfel de terapii naturale, precum cea propusa in acest articol, includ o piele curata, stralucitoare, ferma si hidratata, dar si relaxarea trupului, mintii si spiritului.

Articol de Raluca Mateescu
Sursa: www.kudika.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....