CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Cele mai frumoase unghii 2010

Rating:5Voturi: Vizualizari: 6991 Publicat la data: 2010-06-25 Autor: Saloane.ro

Cele mai frumoase unghii 2010

Asa cum vestimentatia pe care o alegem sau aspectul parului pot spune ceva despre personalitatea noastra si despre atentia pe care ne-o acordam, la fel si in privinta unghiilor orice femeie trebuie sa aiba o grija constanta.

Gandeste-te, spre exemplu, cum ar fi sa te duci la o intalnire de afaceri, cu o tinuta impecabila, o coafura si un machiaj perfecte, dar cu unghiile neingrijite…

Unghiile contribuie si ele la intregirea tinutei. In cazul in care nu ai timp destul pentru toate sau nu esti atat de talentata incat sa le dai singura unghiilor forma dorita, poti opta sa mergi la saloanele de cosmetica. O varianta propusa de acestea, care este din ce in ce mai mult in trend, este aceea a unghiilor false.

Astazi, saloanele cosmetice iti ofera o gama variata de posibilitati, modele de la cele clasice pana la cele mai extravagante. Se poarta unghiile stilate, iar design-ul este atat de divers, incat poate multumi pe oricine: flori, dungi, fluturi, strasuri, desene abstracte etc. Exista inclusiv tatuaje pentru unghii, care se aplica foarte usor, sau, daca esti mai indrazneata, poti apela chiar la piercing-uri.

O alta optiune, care va da unghiilor o nota foarte naturala, este reconstruirea lor din gel. In cazul in care alegi una din variantele propuse de cosmeticieni, ai grija sa respectati sfaturile propuse de ei. In mod normal aceste “trucuri” nu sunt daunatorae, dar folosite prea des pot afecta unghia (pentru aplicarea acestor materiale este necesara pilirea unghiei, iar o pilire frecventa poate duce la subtierea ei).

Un alt aspect de care trebuie sa se tina cont in acest caz este cel estetic. In primul rand este un avantaj, pentru ca unghiile false pot avea forma, lungimea si culoarea pe care le dorim, insa toate acestea se pot transforma in dezavantaj atunci cand sunt alese inadecvat, dand, spre exemplu, impresia de kitsch.

Ca sfat, iti propunem manichiura french. Este o optiune cu care nu vei da gres in nicio situatie. Si cred ca se va mentine in top inca mult timp de acum. Acest model este o expresie a ingrijirii in primul rand. Apoi, poate fi asortat atat unei tinute elegante, cat si uneia de club. Este o varianta la care poti apela in orice situatie pentru ca exprima, fara doar si poate, feminitate.

O tentinta in trend este aceea de a combina oja alba cu alte culori sau modele sau de a o inlocui in intregime, in functie de culorile care domina tinuta.


Articol de Irina Chirtoc

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....