CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Ce faci cand frizerul ti-a gresit tunsoarea?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3690 Publicat la data: 2008-06-24 Autor: Saloane.ro

Ce faci cand frizerul ti-a gresit tunsoarea?

Sa recunoastem, tunsorile nereusite fac parte din realitatea cotidiana. Chiar daca am avea in minte tunsoarea perfecta si chiar daca i-am da stilistului explicatii clare si amanuntite despre cum am vrea sa arate tunsoarea, tot am putea avea surpriza unui rezultat reprezentat printr-un smoc de par fara forma sau a unei tunsori care este total diferita de ceea ce aveam noi initial in minte.

Acest lucru este in mod special suparator, mai ales daca nu dorim o tunsoare obisnuita, ci incercam una cu totul noua sau dorim sa imitam faimoasa coafura a unei celebritati.

Clipa in care iti vezi oribila tunsoare te face sa-ti doresti sa te ascunzi de lume pana in momentul in care parul iti va creste la loc. Este cert ca nu vrei sa induri criticile sau glumele referitoare la aspectul tau. Poate ca simti nevoia imperioasa de a-l da in judecata pe stilistul care ti-a macelarit fara mila podoaba capilara si ti-a nenorocit existenta.

Totusi, nu este foarte greu sa faci fata unei tunsori mai putin reusite. Nu trebuie sa lasi problema respectiva sa te faca sa cazi in depresie. Iata cateva idei care te-ar putea ajuta sa treci prin aceste grele incercari:

» Intoarce-te la salonul respectiv si explica-le celor de acolo ca tunsoarea pe care ti-au facut-o te face pe tine extrem de nefericita. Unele saloane se ofera sa repare pagubele. E posibil sa doresti ca un alt stilist sa se ocupe de tine, deoarece cel dinainte a facut déjà o gresala, insa s-ar putea ca actualul sa nu mai poata repara nimic.

» Daca parul dvs. este inca destul de lung, prindeti-l intr-o coada de cal. Este mai mult decat probabil ca nu doriti sa va vedeti noua tunsoare, asa ca o coada de cal reprezinta cel mai usor mod de a o scoate din raza vizuala. Dar nu strangeti parul la spate cu nepasare. Chiar daca tunsoarea e nasoala, parul se poate strange la spate in diferite moduri dragute.

» Incercati sa vedeti daca nu exista persoane in jur sau chiar celebritati care au o tunsoare asemanatoare cu a voastra. Vedeti cum isi poarta ele tunsoarea si faceti si voi la fel. Cine stie? Cu un pic de efort si cu atitudinea potrivita s-ar putea ca rezultatul sa fie de-a dreptul spectaculos.

» Aveti grija de parul vostru. Chiar daca nu arata asa cum ati visat, nu inseamna ca trebuie sa nu-l ingrijiti. Dati-i volum si stralucire cu ajutorul tratamentelor obisnuite.

» Este de evitat o noua tundere a parului, indiferent cat de tentanta este ideea, deoarece este posibil ca rezultatul sa fie si mai rau.

Asadar, data viitoare cand va tundeti, ar fi binesa aveti la voi o fotografie care sa arate stilul dorit, deoarece s-ar putea sa fie stilisti care nu vizualizeaza exact aspectul pe care-l doriti. In timp ce sunteti tunsi, spuneti-i stilistului ca nu respecta instructiunile voastre, asa incat sa-si dea seama cu adevarat de dorintele pe care le aveti.

Desigur, nu este placut sa-ti vezi zilnic tunsoarea nereusita, insa parul va creste la loc. Intre timp, relaxati-va si creati-va un look propriu, aranjandu-va parul in diverse moduri haioase.

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....