CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Tratamente naturiste pentru diferite tipuri de par

Rating:5Voturi: Vizualizari: 7281 Publicat la data: 2010-03-03 Autor: Saloane.ro

Tratamente naturiste pentru diferite tipuri de par

Vreţi să aveţi un păr sănătos şi plin de vitalitate cu puţini bani? V-aţi pierdut încrederea în produsele minune ce se găsesc pe piaţă? Toată lumea a auzit de acele produse care vă promit un păr extraordinar în câteva zile! Pentru acelea dintre dumneavoastră care nu au timp şi/sau bani de mers la SPA sau la salon în fiecare săptămână, ar fi utile câteva idei de măşti ce vă vor da părul pe care îl doriţi!

1. Mască cu miere de albine şi ou: potrivită pentru părul gras. Se amestecă 2 linguriţe de miere de albine cu un gălbenuş de ou. Se omogenizează bine, se aplică pe părul proaspăt spălat şi se clăteşte după 15 minute.

2. Infuzie din coajă de lămâie: pentru părul deteriorat. Se taie mărunt cojile de la 500 g de lămâi, se pur într-un vas şi se toarnă peste ele 1,5 litri de apă clocotită. Se astupa vasul şi se lasă până se răceşte, după care se foloseşte pentru clătirea părului proaspăt spălat.

3. Mască cu ulei de ricin, ulei de măsline, zeamă de lămâie, ou şi miere de albine: pentru părul deshidratat, lipsit de strălucire. Se amestecă ingredientele, se aplică pe părul proaspăt spălat şi se clăteşte cu apă din abundenţă după 15 minute.

4. Mască cu ou şi bere: potrivită pentru părul uscat. Se amestecă 2 gălbenuşuri cu 50 ml de bere. Se întinde masca pe păr şi se masează şi scalpul, se acoperă capul cu un prosop, se lăsă 30 de minute după care se clăteşte.

5. Masca din ou, ulei de măsline, zeamă de portocală sau lămâie şi miere: potrivită pentru părul uscat. Se amestecă un ou cu o lingură de ulei de măsline, 2 linguri de suc de lămâie sau portocală şi o linguriţă de miere. Se aplică pe părul proaspăt spălat şi se lăsă 10 minute. Se clăteşte cu apă cu puţin oţet sau zeamă de lămâie.

6. Loţiune din miere, oţet de mere şi apă caldă: potrivită pentru părul uscat şi lipsit de strălucire. Se amestecă ingredientele, se înmoaie pieptenele în amestecul rezultat şi se trece de mai multe ori prin părul proaspăt spălat. Părul nu se mai clăteşte ci se lăsă să se usuce de la sine.

7. Mască cu ulei de măsline, miere şi scorţişoară: potrivită pentru părul cu tendinţa de rupere excesivă. Se încălzeşte o lingură de ulei de măsline şi se amestecă cu o lingură de miere şi cu o lingură de scorţişoară. Se omogenizează şi se aplică pe părul proaspăt spălat. Se lăsă 15 minute şi să clăteşte cu apă din plin.

8. Masca din ou, lămâie, vitamina A şi E şi ulei de ricin: potrivită pentru părul gras şi deteriorat. Se amestecă 2 gălbenuşuri cu o lingură de zeamă de lămâie, o lingură de ulei de ricin şi câteva picături de vitamina A şi E. Compoziţia se aplică înainte de spălare, pe părul uscat. Se înfăşoară capul într-un prosop şi se lăsă să acţioneze câteva ore.

Acestea sunt numai câteva remedii pentru păr la îndemâna oricui. Încercaţi măcar câteva dintre aceste minuni naturiste!

Articol de Cristina Saghin

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....