CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Accesorii chic pentru o coafura de vedeta

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2082 Publicat la data: 2008-07-15 Autor: Saloane.ro

Accesorii chic pentru o coafura de vedeta

Accesoriile devin foarte importante in completarea oricarei coafuri, dar si mai importanta devine potrivirea exacta a coafurii cu accesoriul ales. Accesoriile mai incarcate si mai stralucitoare se potrivesc unei tinute de seara cu o coafura bine aranjata si nu foarte incarcata. Accesoriile simple si delicate se potrivesc in orice context si cu orice coafura, fie ea coada de cal simpla sau un coc foarte complicat. Bineinteles ca inspiratia vine de la Hollywood, de la frumoasele vedete aranjate impecabil de stilistii lor, care ne ofera cele mai interesante idei:

Scarlett Johansson

- culorile metalice sunt mai mult decat potrivite in orice sezon si la orice ocazie. La Scarlett ineditul este oferit de nuanta interesanta a agrafei, dar si de asortarea fardului de ochi si a cerceilor cu aceasta. In plus, iata cum o coafura simpla, cu par bine intins devine eleganta si plina de clasa printr-un accesoriu feminin prins intr-o parte. O coafura eleganta dar si utila, mai ales cand este foarte cald, deoarece inlatura bretonul de pe fata. In imagine ac de par Meli Melo 19.99 lei

Beyoncé

- accesoriile de inspiratie florala sunt potrivite unei coafuri pasionale ca cea aleasa de cantareata, mai ales daca marimea florii este considerabila. Buclele lejere, care sa curga usor si sa incadreze fata vor imbratisa cu succes acest accesoriu care lumineaza tenul si evidentieaza trasaturile. Bineinteles ca poti alege si flori naturale. Intorduci intr-o agrafa codita florii si va sustine foarte bine atat floarea cat si parul. In imagine accesoriu de par floare de la Accessorize - 81 lei.

Diane Kruger

- o coafura retro compusa din onduleuri largi care sa incadreze fruntea si un coc prins la baza gatului va fi completata perfect de un ac de par cat mai stralucitor si cu multe pietre, in montura florala atasat pe o parte. Iata cum feminitatea devine si mai eleganta prin accesorizarea potrivita. In imagine accesoriu pentru par in forma de trandafiri cu strasuri de la Meli Melo - 29.99 lei

Paris Hilton

- un ac de par subtire cu pietre pretioase este alegerea lui Paris. Prinderea lui intr-o parte nu face altceva decat sa evidentieze bretonul asimetric si tunsoarea bob foarte eleganta. In imagine agrafe Meli Melo 14.99 lei.

Drew Barrymore

- un look de zeita greaca compus inedit din cocul voluminos din crestetul capului si bentita din material textil cu model decupat si in culori metalice completeaza excelent aceasta optiune de coafare. In imagine bentita cu cristale Isaac Mizrahi 17.99$ si bentita decupata din material textil in culori metalice de la Accessorize 30 lei.

Eva Longoria

- iata o optiune de coafare foarte rapida: o coada de cal simpla, prinsa in crestetul capului la care aplici o bentita incrustata cu pietre. Daca mai asortezi si cerceii vei avea feminitatea de netagaduit a Evei fara nici cel mai mic efort. In imagine bentita neagra cu strasuri 17.50 lei de la ebiju.ro.

Sursa: www.divahair.ro

 

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....