CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Care este femeia ideala?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1285 Publicat la data: 2010-02-04 Autor: Saloane.ro

Care este femeia ideala?

Perfecţiunea câştigă teren în vieţile noastre. Ne dorim să fim iubite perfecte, mame responsabile, să avem o carieră de succes şi să ne purtăm ireproşabil în orice situaţie. Cum arată femeia perfectă? Depinde pe cine întrebi!

Potrivit unui sondaj realizat de curând în Marea Britanie, la care au participat 66.000 de bărbaţi, femeia ideală trebuie să fie blondă, să aiba ochii albaştri, să cântărească aproximativ 60 de kilograme, să fie o fire independentă, ocazional să poarte ochelari şi să aibe un salariu considerabil mai mic decât al iubitului sau soţului ei. Pe de altă parte, rezultatele unui studiu realizat în Franţa arată că femeia ideală este brunetă, cu forme bine definite, dar mai degrabă zveltă decât plinuţă. Ciudat este că deşi francezii îşi doresc femei mai „rotunjoare” la şolduri şi cu sânii bine conturaţi, totuşi aproape 50% dintre ei declară că partenera lor trebuie să fie uşoară că un fulg.

Într-o lume plină de atâtea şabloane, până la urmă există femeia ideală? Da, femeia ideală există! Orice bărbat visează la o femeie ideală. Pentru EL, femeia ideală este cea din viaţă, gândurile şi sufletul lui. O femeie care poate nu se încadrează în standardele de frumuseţe 90-60-90, dar EA este cea lângă care se trezeşte în fiecare dimineaţă. EA este prima persoană pe care EL o vede cu ochi somnoroşi în fiecare zi, o vede şi îi zâmbeşte. EA îi zâmbeşte înapoi, asigurându-i o zi senină.

EL ştie că indiferent ce s-ar întâmpla, seara se întoarce acasă, unde îl aşteaptă EA. EA, lângă care EL se poate tolăni pe canapea, în braţele căreia EL îşi poate găsi mereu alinarea. Se relaxează instantaneu după o zi obositoare la serviciu. EA are cel mai frumos zâmbet din lume! Şi nişte ochi frumoşi, expresivi şi calzi. Atunci când EL o priveşte, EA îi zâmbeşte, şi apoi zâmbeşte şi EL, pentru că ştie că ei îi este bine. Şi o vrea fericită! EA l-a învăţat să nu mai fie superficial, să se bucure de lucrurile mărunte din viaţa lui, lucruri pe care până acum EL nu le observa. Detaliile fac diferenţa! EA este cea care te face bine când eşti răcit, îţi face un ceai cald ca să nu-ţi mai curgă nasul. Te-a învăţat că familia este cea care contează. Te-a mai învăţat că iubirea trebuie arătată.

Nu-i aşa că e simplu să fii o femeie ideală? La urma urmei nu este neapărat nevoie să ţii diete draconice (binenteles, asta nu înseamnă că trebuie să fii o mică Moby Dick), nici să-ţi faci operaţii estetice sau să-ţi vopseşti părul în culorile aflate în tendinţe, pentru că EL să te găsească perfectă!

Dacă toate acestea nu îl mulţumesc pe iubitul tău, atunci îi poţi face cadou o păpuşă – robot Aiko. Aceasta a fost inventată de un japonez stabilit în Canada care îşi cauta soţia ideală. Prea exigent, barbatul s-a gândit că ar fi mai uşor să facă un robot, pentru că oricum o femeie pe placul lui nu se va găsi niciodată. Aiko arata ca un top model, este o gospodină desăvârşită şi vorbeşte numai când este programată.

Articol de Cristina Saghin

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....