CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Sa ne ingrijim!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1637 Publicat la data: 2008-04-14 Autor: Saloane.ro

Sa ne ingrijim!

Dragelor, e primavara iar vremea da semne sa se incalzeasca asa ca adio pantaloni grosi, paltoane si ce mai imbracam fiecare ca sa ne protejam de frig,dar si ca sa ne ascundem micile defecte fizice.
M-am gandit sa impartasesc cu voi cateva mici secrete de ingrijire. Eu le folosesc si dau roade.

Ingrijirea parului

Voi incepe cu parul…

Marea problema a fetelor tinere este ca toate vor parul lung (pe care si eu mi l-as dori), dar din pacate de multe ori vad un par lung , neangrijit, cu firele despicate pe la varfuri si aspect tern.


Primul sfat este sa va tundeti fetelor, doamnelor, atat cat sa aveti o coafura frumoasa si sa apelati la o culoare cat mai vie (sunt multe nuante de blond si maro care sunt in trend acum, dar nu prind bine pe oricine). Vestea cea noua este ca va reveni roscatul in mare voga.

Dupa ce ati facut toate astea , v-as sfatui sa folositi dupa spalarea cu sampon (care obligatoriu ar trebui sa includa si un mic masaj al pielii capului pentru o mai buna microcirculatie la nivel capilar, astfel stimuland cresterea, regenerarea firelor de par) o masca (alcatuita dintr-un galbenus de ou, miere si ulei de masline pentru parul uscat, deshidratat sau galbenus de ou, miere si zeama de lamaie pentru parul gras). Aceasta masca eu o folosesc odata pe saptamana.

De asemenea , as sfatui doamnele care isi coafeaza parul, sa incerce sa renunte la perie si feon si sa incerce utilizarea unor bigudiuri mari (acestea dau volum parului).

Ingrijirea tenului

Am ajuns la ten. Aici e de povestit….eu am avut un ten acneic cu tendinta de ingrasare. Am incercat ani de zile toate cremele posibile, lotiuni si pastile fara niciun rezultat. Ajunsesem sa cumpar orice, fara sa ma mai uit la pret, dar in zadar.

Aveam 17 ani cand cineva mi-a spus despre un vaccin de la Institutul Cantacuzino.
Ca sa scap de acnee, mi-am procurat acest vaccin(care se face personalizat fiecarei persone dupa ce i s-a facut o analiza de laborator din secretia purulenta a acneei).

Dupa ce l-am folosit prima data nu am mai avut probleme timp de 10 ani, dupa care au reaparut micile mele “probleme” si l-am repetat. Acesta ar costa in total vreo 200 ron, dar merita.

Pentru intretinerea si ingrijirea unui ten mixt cu tendinta de ingrasare recomand utilizarea unui gel de curatare dimineata si seara (Sebium de la Bioderma este excelent), cate o masca cu argila din cand in cand si o crema neaparat dermato-cosmetica (nu contine parfum) corespunzatoare tipului de ten. De asemenea trebuie sa va impartasesc si modalitatea mea de a-mi face gomaj acasa: cu malai (pe care uneori il amestec cu putin gel de curatare).

Tenul uscat se stie ca trebuie la randul lui curatat si hidratat foarte mult. Este cel mai predispus la riduri, asa ca atentie!!

Ingrijirea ochilor

Ingrijirea ochilor se face prin demachiere (dimineata si seara) si aplicarea unei creme special conceputa pentru ochi, prin miscari circulare in jurul ochiului.

Gatul si decolteul

A nu se trece cu vederea gatul si decolteul….de cate ori aplicam o crema pe fata este obligatoriu sa o aplicam si pe gat masand bine zona pentru a preveni ridurile.
De asemenea, persoanele care folosesc produse de machiaj trebuie sa aiba in vedere aplicarea fondului de ten si pe gat, decolteu, pentru ca pielea sa aiba un aspect uniform.

Ingrijirea corpului

Pentru a avea o piele cat mai fina folosesc un scrub (sau malai) si o crema hidratanta pe care incerc sa o aplic masandu-ma (cand am timp). Problema e cu celulita. Oare cate femei nu se lovesc de aceasta mare problema a pielii? Unii spun ca celulita e rezultatul unei proaste microcirculatii, altii ca este grasimea de sub piele.

Pentru a o “combate“ eu beau multe lichide, incerc sa merg cat mai mult pe jos (caci la sala….nu am timp sa ajung), sa urc scarile (am renuntat la lift) sa mananc fructe si legume, sa imi fac un masaj mai dur in zonele afectate. Cand am timp acasa incerc sa fac miscare macar 15 min avand pe mine niste pantaloni in care sa transpir. De pe vremea cand lucram ca beauty adviser, imi amintesc ca sunt eficiente cremele care contin cofeina , alergatul, inotul, ceaiul verde... (am putea vorbi despre celulita zile intregi).

Asadar, dragelor, la treaba!

Trebuie sa fim frumoase in vara asta!

Sursa: www.kudika.ro


Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....