CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Silueta vs. Relatie

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1757 Publicat la data: 2009-04-08 Autor: Saloane.ro

Silueta vs. Relatie

Silueta vs. Relatie

Posteriorul tau in nici un caz nu ar trebui sa creasca direct proportional cu afectiunea pentru iubitul tau. Urmeaza sfaturile noastre si afla cum sa te feresti de obiceiurile proaste ce apar o data cu implicarea intr-o relatie serioasa, astfel incat sa arati mereu ca la prima intalnire.
In primele saptamani de relatie, este un lucru destul de obisnuit sa pierzi cateva kilograme - apetitul este suprimat de adrenalina, vointa ta este la cote maxime (trebuie sa arati bine pentru noul tau iubit), iar sexul constant arde din plin caloriile in plus.
Dar, dupa cateva luni de romantism, iei din nou in greutate. Si dintr-odata, nu mai poti opri acumularea kilogramelor.

Femeile cuplate sunt mai plinute?

Un studiu efectuat de Universitatea de Nord din Carolina a constatat recent ca femeile cuplate, cu varste intre 20 si 30 de ani se ingrasa mult mai mult decat cele singure. In plus, cu cat este mai puternica este legatura dintre cei doi parteneri, cu atat mai mare este apetitul.
Femeile care locuiesc impreuna cu partenerul lor au cu cel putin trei kilograme mai mult decat suratele lor celibatare, iar cele deja casatorite au cu cel putin noua kilograme in plus.

De ce se aduna kilogramele

Cercetatorii au descoperit ca atunci cand luam masa cu o persoana care ne place, tindem sa consumam cu 35% mai mult decat in mod normal, din dorinta de a face intalnirea sa dureze mai mult.
In plus, creste si dorinta de a imparti experiente noi cu partenerul si astfel sfarsesti comandand alimente pe care in mod normal le-ai ignora. Nu mai punem la socoteala nenumaratele pahare de vin.
Din pacate, caloriile se aduna astfel, vointa ta scade si te predispune la o alimentatie haotica, cu mese bogate seara tarziu.
In plus, cand te trezesti dimineata si ai langa tine un tip dragut, iti cam pierde pofta de jogging sau aerobic. Si apoi, ce modalitate mai buna de a te relaxa dupa o zi lunga decat sa lenevesti pe capanea alaturi de iubitul tau si cu o portie de chipsuri in brate...

Nu te mai straduiesti

Dupa ce ai fost indragostita timp de mai multe luni, sa spunem, oxitocina apare pe front si preia controlul hormonilor. Astfel, se declanseaza un soi de “comoditate alimentara” si ajungi sa consumi snacksuri de care in mod normal nici nu te-ai atinge.
Dupa primele cateva kilograme in plus, nici nu te mai alarmezi (cum poate ar trebui in mod normal) si iti spui ca partenerul te iubeste pentru ceea ce esti, nu pentru silueta perfecta.
Si, pentru a face lucrurile sa para si mai rele, pe masura ce castigi kilograme in plus, devii tot mai constienta de corpul tau si astfel… tot mai putin provocatoare in pat.

Cum scapi

In primul rand, trebuie sa inveti diferenta dintre nevoile tale calorice si cele ale partenerului tau. Barbatii consuma de la 25 pana la 40% mai multe calorii decat femeile, deci portia ta trebuie sa fie o treime din portia lui.
Apoi intra in bucatarie si ia problema in maini. Cuplurile mananca mult mai bine cand gatesc acasa pentru ca sunt mai atente la dimensiunea portiilor si la condimentele folosite.
Insa daca partenerul tau e de obicei bucatarul si tinde sa foloseasca prea mult unt, cred ca e timpul sa iti faci intrarea in scena. In plus, cauta sa alegi de fiecare data produse degresate, cu calorii putine.
Si nu numai ca nu ar trebui sa ratezi nici o sedinta la sala, dar sugereaza-i si partenerului tau activitati ce implica miscarea: mersul pe role, ciclism, inot.
Efortul in echipa nu va intarzia sa apara: cuplurile care isi imbunatatesc regimul alimentar si activitatea fizica reusesc sa piarda din greutate si apoi sa se mentina la un nivel sanatos.

Autor: Mihaela Enache

Sursa: www.csid.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....