CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Vopsitul: fii gata sa iti iasa perfect!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1853 Publicat la data: 2008-03-06 Autor: Saloane.ro

Vopsitul: fii gata sa iti iasa perfect!

Primavara parul este expus. Nu doar la riscuri, ci mai ales la privirile admirative. Odata ce ai renuntat la caciulile groase si obositoare vei vrea sa ai un par de vis, o culoare minunata, volum si atitudinea aceea de vedeta. Cum sa o obtii? Pai ce fac majoritatea femeilor? Aleg o schimbare de look sau o noua culoare. Daca te-ai hotarat si tu sa te vopsesti in aceasta primavara, iata cateva sfaturi care sper sa iti fie de ajutor. Mai ales daca ai decis sa te vopsesti singura!

1. Pregatirea:

   • Se face din timp. Trebuie sa te asiguri ca ai un par sanatos, ca iarna nu ti-a lasat prea multe amintiri neplacute. Nu apela niciodata la vopsit ca la o metoda de a ascunde varfurile despicate. Tratamentele de par, mastile ar trebui sa fie deja obisnuinta, iar daca nu sunt, cu siguranta sa devina cat mai curand.
   • Recuzita: Tricouri mai vechi, prosoape mari si uzate, clipsuri ca sa prinzi suvitele rebele, o oglinjoara mica in care sa privesti ce se intampla pe la ceafa si o punga cu care sa acoperi parul cat timp tii vopseaua in el. Nu ar strica in acest decor si o prietena care sa te ajute.
   • Dupa ce ai aplicat vopseaua fa mici incursiuni prin parul tau ca sa vezi rezultatele partiale. De aceea, iti recomand sa sectionezi parul in suvite inainte de a aseza pe el prosopul mare.

2. Tehnici naturale:

   • Daca vrei ca parul tau sa aiba o culoare intensa, apeleaza la un espresso. Nu, nu il bei, faci o cafea tare o racesti si o aplici pe parul uscat. Dupa 30 de minute clatesti si te bucuri de rezultat.
   • Stralucire: Nucile sunt secretul. Daca ai o culoare inchisa, de la brunet la castaniu deschis, incearca urmatoarea combinatie. Fierbe o cescuta de coji de nuca in jumatate de litru de apa pana obtii o cana de sirop. Aplica pe par pentru 30 de minute si apoi clateste.Vei vedea diferenta.
   • Ceai negru. Este foarte bun folosit la clatire. Apeleaza la el dupa fiecare spalare, daca ai parul inchis la culoare. Vopseaua va rezista mai mult!

3. Special Tips:

   • Daca ai parul cu ceva fire albe, ai grija pentru ca varfurile sunt primele care "scapa" de vopsea. Aplica vopseaua intai la mijlocul firului, apoi mergi catre varfuri si baza. Ai grija la nuante, cele inchise te vor da de gol mult mai repede, pentru ca intensitatea nuantei se pierde iar efectul este unul contrastant intre parul inca nealbit si firele albe. 
   Ai multa incredere in tine si, ca totul sa fie bine, sper sa ai si un stilist de incredere. In cazul in care rezultatul nu te multumeste, nu incerca sa il indrepti. Vei sari din lac in put si e pacat. Asuma-ti riscurile, go for it!

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....