CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Cum sa ne aranjam parul de Martisor?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3510 Publicat la data: 2008-02-26 Autor: Saloane.ro

Cum sa ne aranjam parul de Martisor?

Lunile februarie si martie sunt in mod clar lunile pe care orice femeie le prefera. Februarie pentru ca avem Ziua Indragostitilor si Dragobetele si martie pentru ca avem Martisorul si Ziua femeii. In aceste doua luni suntem mai rasfatate decat in tot restul anului, cadourile vin unele dupa altele si efuziunea sentimentala manifestata de partenerul de viata este considerabil sporita. Saptamana asta intram deci in cea de-a doua luna care ne place. Vine Martisoruuul! Din fericire, si vremea tine cu noi asa ca putem sa stralucim din toate punctele de vedere. Trecand la ceea ce ne intereseaza pe noi, adica la subiectul principal al acestui articol, cum ne aranjam parul astfel incat sa fim in pas cu renasterea naturii? In opinia mea, avem doua variante: fie mergem pe feminitate, clasicim, senzualitate, alegand coafuri elegante si pline de bun gust, fie mergem pe o accesorizare potrivita, in ton cu noile tendinte. Ti-am pregatit variante pentru ambele cazuri, ca sa ai de unde sa alegi.

1. Feminina de la varfuri pana la radacina!

Curls a la Cate Blanchett

Daca vrei sa-l dai gata pe iubitul tau, incearca o schimbare radicala de look. Ai parul drept si mediu spre lung? Nu-l mai prinde in coada sau in coc, incearca bucle elegante si clasice, cu o usoara tenta de retro. Dupa ce ti-ai spalat parul, pune-l pe bigudiuri mari si aplica fixativ. Lasa-l aproximativ o jumatate de ora, timp in care usuca-l cu un foehn la viteza minima. Da jos bigudiurile si fixeaza buclele folosind ceara de par cu consistenta lejera. Look-ul de Hollywood Diva ii va da gata pe toti cunoscutii tai.  

French Chignon

Un coc frantuzesc, super stylish si sexy nu ai mai incercat, nu-i asa? Eu zic ca, avand in vedere ca soarele te da afara din casa, merge sa combini un coc de genul acesta cu o pereche de ochelari retro, pantaloni super evazati si camasa in culori neutre. Vei vedea ca vei atrage privirile gratie elegantei tale. Cocul e usor de realizat, dar trebuie sa ai parul foarte lung pentru a reusi efectul dorit. Daca il ai prea scurt sau prea rar, efectul nu va mai fi acelasi. Strange-ti parul intr-o coada sus, intr-o parte si ruleaza-l sub forma unul coc. Pastreaza o suvita cu care sa fixezi cocul, prinzand-o in agrafe discrete. Inca ceva: nu uita de fixativ! Altfel risti sa te trezesti cu parul pe fata.

Coada pe o parte

Daca vrei ceva feminin-copilaresc si usor de realizat, alege o coada lejera pe o parte. Merge asortata la orice tip de outfit. Pentru un efect si mai impactant, onduleaza-ti discret parul si pune-ti bretonul pe o parte. Vei arata ca o zeita romana!

Coc lejer

Daca iti splace stilul smart-casual si in outfit-urile tale gasim camasile retro, cu maneci super largi, si fustele cu talie inalta eu zic sa alegi pentru par o coafura pe masura. Acest coc este foarte usor de realizat dar denota o eleganta si un bun gust nemasurate. Prinde-ti tot parul intr-o coada joasa la spate, in afara de doua suvite potrivit de groase. Suceste-le discret si fixeaza-le cu agrafe impreuna cu cocul. Aplica fixativ si totul e gata! Pentru un efect si mai casual, lasa mai multe suvite afara.

Straight & Messy

Cred ca toate ne-am obisnuit sa adoram look-ul rebel chic arborat mai mereu de Kate Moss. Parul ei arata atat de bine, adica este dezordonat intr-o maniera atat de sexy si glamour incat toate ni l-am dori. Cum il obtinem? E simplu: ne taiem un breton mai lung si ne indreptam parul. Cu un pieptene cu dintii rari, ni-l tapam superficial pentru a crea efectul de messy. Putin fixativ si suntem gata de o zi in care doar frumusetea noastra va intrece frumusetea florilor pe care le vom primi.

Bob de efect

Iata ca am descoperit o varianta excelenta pentru a mai da putina eleganta unui bob clasic. Modelul: Paris Hilton, cunoscuta pentru schimbarile ei spectaculoase de look. Daca esti tunsa a la Victoria Beckham, cu breton inegal, tuns pe o parte, atunci onduleaza-ti parul si putin din breton si vei obtine o coafura absolut seducatoare.

2. Accesorii in ton cu anotimpul

Panglica din satin

Nu stii cum sa faci dintr-o simpla coada de cal un look super special? Alege o panglica din satin si vei vedea ca vei arata cu totul altfel. Miciile detalii creaza rezultate de mare efect.

Basca retro

Daca ti-ai ondulat parul in stilul anilor 50', poti sa definitivezi acest look alegand o basca pe o parte, din catifea. Daca mai are si o mica bijuterie incrustata, atunci e si mai bine. Vei arata ca o Diva din filmele de epoca.

Polka dots

Bulinutele sunt la mare cautare sezonul acesta! Nu nu mai pe haine dar si pe accesorii. Aceasta panglica cu funda mare pe o parte este potrivita pentru zilele pline cu soare. Bulinutele albe pe fundalul maron dau un efect foarte happy. Merita sa-ti achizitionezi o astfel de panglicuta! Poti da farmec oricarei coafuri, fie ea si o simpla coada prinsa la spate.

Clame cu strasuri

Parul drept se poarta in continuare, insa condimentat cu cateva detalii care sa faca diferenta. Clamele cu strasuri, foarte glitzy şi de efect, pot da un plus de originalitate unui look altfel destul de... out of fashion. Fiind primavara, eu iti recomand sa alegi clame in forma de flori si frunzulite. Vei fi mai in ton cu vremurile.

Panglicute subtiri

Coada impletita pe o parte creeaza un look adolescentin absolut savuros. Daca mai adaugi si doua sau chiar trei panglicute subtiri, look-ul tau va arata ca cel al unei scolarite foarte sexy. Bretonul pe o parte si suvitele rebele te vor scoate din anonimat. Nu ma crezi, incearca!

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....