CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Fii SEXY, nu VULGARA!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1701 Publicat la data: 2008-02-04 Autor: Saloane.ro

Fii SEXY, nu VULGARA!

Nu stiu de ce, dar in ultimul timp mergand pe strada, m-am trezit analizand oamenii... fizionomii, coafuri, haine... trasaturi specifice si trasaturi comune.

Iar concluzia la care am ajuns este cel putin monotona, daca nu chiar trista. Desi odinioara credeam cu adevarat ca lumea se imparte in doua categorii bine definite, norocosi si mai putin norocosi, frumosi si urati, astazi cred ca suntem toti la fel... nici urati, nici frumosi... ci pur si simplu la fel.

Si, tot acum, pot spune ca inteleg cu adevarat ca ceea ce e in suflet conteaza la fel de mult precum infatisarea sau... mult mai mult.

Totusi, cum prima bariera e fizicul, iar relatiile sociale si amoroase trebuie sa treaca mai intai de aceasta prima proba de selectie, aspectul fizic conteaza enorm...

Sexy sau vulgar?

Fie ca vrei sa iesi din anonimat, fie ca vrei sa fii cat mai in trend... cu riscul de a purta uniforma, toata lumea incearca sa se foloseasca de un ambalaj comercial, atragator sau pur si simplu socant, pentru a se face remarcat pe o piata de desfaceri a carei oferta este cel putin ametitoare.

In Romania lucrurile stau chiar ceva mai rau... si asta, deoarece, pentru foarte multe persoane de sex feminin, SEXY si atragator este defapt DEZBRACAT.

Da, stiu, o sa-mi spuneti ca nu numai la noi lumea se imbraca sumar. Ei bine, da, si in afara se intampla la fel, insa vorbim de vedete si tinute de scena, de protagoniste de filme XXX sau de fete de bani gata, rebele, de asemenea mondenitati, care vor sa frapeze.

Din pacate, la noi in tara, destul de multe domnisoarele adopta acest stil senzual-forte, indiferent de ocazie. In club, pe strada sau la scoala, dimineata sau seara, stridentul isi face simtita prezenta - machiaj puternic, culori tari, abuz de accesorii, fuste cat palma, decolteuri foarte adanci, pantaloni stramti cu talie extrem de joasa si pantofi cu tocuri gigant. Aaaa, inca ceva, in caz ca nu stiai, buricul la vedere a ramas undeva in anii '90.

Mai mult vulgara decat sexy, o tinuta care iti pune in valoare concomitent toate atuurile primite de la natura (nu neaga nimeni ca nu le ai) spune multe despre tine, dar si despre calitatea persoanelor pe care tu vrei sa le atragi...

Nu cred ca este necesar sa te transformi in calugarita, sa te acoperi din cap pana-n picioare, insa consider ca este ideal sa ai o masura in toate - preferabil abordeaza o tinuta prin care sa dezvalui un singur atuu (limiteaza-te la un decolteu generos sau la un top foarte stramt).

Extremele, mai mult sau... mai putin, nu inseamna neaparat mai bine, insa sunt sanse ca abia peste ani sa realizezi acest lucru. Odata cu inaintarea in varsta s-ar putea sa te amuzi si sa te ingrozesti de imaginea ta din tinerete.

Si nu uita un lucru...

Mai mult decat orice piesa vestimentara care iti descopera trupul perfect intr-o maniera excesiva, atitudinea si increderea in sine poate transforma o femeie inteligenta, nicidecum frumoasa sau perfecta, intr-o tipa atragatoare, admirata si curtata. Iar daca inca ti se pare ca vorbesc de dragul de a vorbi, gandeste-te la vedete internationale precum Sarah Jessica Parker, Reese Witherspoon sau Hilary Swank.

Sursa: www.stiletto.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....