CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Trucuri ca sa elimini celulita

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1915 Publicat la data: 2009-01-13 Autor: Saloane.ro

Trucuri ca sa elimini celulita

Trucuri ca sa elimini celulita

Este dovedit faptul ca orice strategie si tratament te-ai decide sa urmezi, daca inainte vei incepe sa tii o cura de detoxifiere, rezultatele vor fi dublate sau chiar triplate. O asemenea cura te ajuta sa iti reechilibrezi metabolismul si sa elimini toate toxinele acumulate in organism.
Detoxifierea organismului Orice dieta de detoxifiere care se bazeaza pe consum de fructe, legume si sucuri naturale este eficienta. Efectul ei poate fi potentat daca in fiecare seara efectuezi un periaj al corpului care ajuta la drenajul limfei si stimularea circulatiei sangvine.
Cu o perie rigida, folosind miscari largi, maseaza incepand cu talpa piciorului si continua in sus, pe intregul corp. Acesta se numeste periaj uscat si se efectueaza intotdeauna inainte de baie.

RECOMANDARI ALIMENTARE

  •  zilnic bea minim 2l apa plata cu lamaie (incearca, daca poti, sa bei dimineata un pahar de apa calduta cu lamaie);
  • o masa sa fie alcatuita numai din fructe;
  • evita consumul de fainoase (incearca sa nu mananci paine in aceasta perioada); - evita sa mananci mancare gatita in aceasta perioada (inlocuieste-o cu friptura la gratar sau carne fiarta de pui, vita sau peste - in locul cartofilor prajiti sau a piureului, alege o garniture din legume;
  • incearca sa nu mai mananci dupa ora 6 sau daca o faci, alege un fruct;
  • evita dulciurile,sucurile acidulate si alcoolul.

Exercitii fizice impotriva celulitei

Dupa ce ai incheiat cura de detoxifiere, pastreaza in continuare linia unei alimentatii sanatoase, dar nu asa drastice, deoarece vei avea nevoie de energie pentru a incepe programul de exercitii care te va ajuta sa atenuezi aspectul de „coaja de portocala”.
Poti efectua orice forma de miscare care iti face placere, cu conditia sa faci acest lucru cel putin de 3 ori pe saptamana, in sedinte de cate 40 de minute. Exista anumite seturi de exercitii care se concentreaza pe zonele unde apare de obicei celulita care te pot ajuta sa iti tonifiezi acele zone intr-un timp record.

STRATEGII ALTERNATIVE CONTRA CELULITEI

Masajul anticelulitic profesional nu numai ca destinde si rasfata pielea corpului, dar ajuta in prevenirea si lupta impotriva celulitei. El inlesneste si refacerea tendintelor naturale ale corpului, prin manevrarea muschilor si stimularea sistemului circulator si limfatic care distrug tesutul adipos.
Masajul de slabire are ca scop stimularea circulatiei limfatice, insa spre deosebire de drenajul limfatic acesta este mult mai riguros si profund, efectuandu-se cu mai multa forta, dar fara a provoca discomfort sau vanatai atunci cand este efectuat de persoane calificate si cu experienta. In functie de gradul de celulita se stabileste numarul de sedinte de masaj saptamanal, sedinte care pot dura 45 sau 60 de minute si la care se folosesc creme termice si uleiuri de masaj cu ingredienti activi care actioneaza in profunzime.
In timpul unei sedinte de masaj anticelulitic circulatia sanguina este accelerata si dilatarea vasele de sange superficiale se dilata. Un masaj anticelulitic executat cu o crema anticelulitica pe baza de cofeina va avea rezultate considerabil mai bune.
Impachetarile anticelulitice, extraordinar de benefice atat pentru eliminarea retentiei de apa, cat si pentru eliminarea celulitei.

Impachetarile anticelulitice:

  • imbunatatesc circulatia sangelui eliminand toxinele superficiale si excesul de lichid din tesuturile adipoase.
  • netezesc portiunile pufoase ale pielii, imbunatatind si intinerind textura acesteia.
  • previn aparitia celulitei.
Celulita, inclusiv aspectul de portocala, este mai usor de eliminat cand este intr-un stadiu incipient. In stadiile avansate de celulita se impun tratamente mai indelungate si masaj anticelulitic profesional
Electrostimularea musculara are ca obiectiv intarirea musculaturii, imbunatatirea circulatiei, absorbtia excesului de grasime de catre tesuturile de sub piele.T
ermolectrostimularea presupune efectuarea sedintelor de electrostimulare care dureaza 60 min. intr-o termocuverta care se incalzeste la 70 grade producand o vasodilatatie si o transpiratie la nivelul pielii.
Se recomanda un abonament de 10 sedinte de electrostimulare (60 min/ sedinta) care vor ajuta la tonifierea musculaturii si la disparitia celulitei.

Sursa:www.topfeminin.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....