CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Sani frumosi: cum?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3026 Publicat la data: 2008-01-16 Autor: Saloane.ro

Sani frumosi: cum?

Mai mari sau mai mici, cu forma conica, sferica sau de para, sanii reprezinta cu siguranta unul dintre elementele principale ale frumusetii feminine, puternic “punct de atractie” pentru orice barbat.

Frumusetea lor nu este insa data neaparat de marime, ci mai ales de fermitate. Niste sani “obraznici” sunt incredibil de atragatori, chiar daca sunt mai micuti. Pentru a le pastra insa forma si fermitatea, ei necesita o ingrijire foarte atenta, atat prin folosirea cremelor hidratante sau cele speciale pentru fermitate, dar mai ales prin gimnastica speciala.

Atentie la tinuta

Trebuie sa acordati in primul rand atentie tinutei. O tinuta dreapta, cu umerii trasi spre spate, nu numai ca scoate sanii in evidenta, dar este atractiva in sine, dand senzatia de siguranta si in plus mentine sanii intr-o pozitie corecta. Corectati-va tinuta nu numai cand mergeti pe strada si este total lipsit de gratie sa mergeti cocosate si cu umerii aplecati, dar chiar si atunci cand stati la birou. In timp va veti obisnui sa mergeti drepte si mandre, cum ii sta bine unei femei.

Sutienul

Fiti foarte atente cand va alegeti sutienul. Acesta devine necesar inca din adolescenta si in niciun caz nu trebuie sa va lipseasca atunci cand practicati un sport. Sutienul trebuie ales pe masura, fara sa comprime sau sa deformeze sanii.Un sutien stramt ii supune la grea incercare si ii afecteaza foarte tare, asa ca nu purtati sutiene cu un numar mai mic de dragul de a-i scoate in evidenta. Alegeti mai bine un sutien push-up pentru mai mult volum, cu masura corespunzatoare. Si forma sutienului trebuie as fie in concordanta cu forma sanilor. Mergeti pe principiul ca cel mai bun sutien este cel in care va simtiti bine.
Femeilor cu sanii mari li se recomanda sa poarte zilnic sutien, pentru ca acestia sa nu se lase, si sa opteze pentru un model cu bretele late si intarituri. Ar fi bine sa nu renuntati la sutien nici atunci cand sunteti la plaja. Expunerea prelungita la soare ii afecteaza foarte tare, provocand imbatranirea prematura a pielii si distrugerea tesuturilor.

Gimnastica pectorala

Gimnastica pectorala este extrem de eficienta, atat pantru sanii mici cat si pentru un piept generos, dezvoltand musculatura si contribuind la fortificarea sanilor.

Un exercitiu foarte simplu, dar eficient, pe care puteti sa-l faceti oricand pe parcursul zilei, intr-o scurta pauza, consta in impreunarea palmelor in dreptul sanilor si presarea lor pentru cateva secunde. Destindeti si incordati de mai multe ori. Faceti o repriza de cate 10 astfel de miscari de mai multe ori pe zi. Acest exercitiu se poate face si strangand o carte intre maini.

Un alt exercitiu foarte bun este unul de resipratie, pe care ar fi bine sa il faceti dimineata, cu geamul deschis. Departati picioarele si tineti mainile de-a lungul corpului. Ridicati bratele vertical in timp ce inspirati si reveniti usor la pozitia initiala expirand. Din aceeasi pozitie, cu bratele in pozitie verticala, ridicati-le pe parti inspirand, apoi reveniti la verticala expirand. Rolul cel mai important in aceste exercitii il are respiratia.

Alte exercitii:

Intindeti bratele in fata si executati exercitii asemanatoare celor de inot, sunt excelente pentru sani. Si flotarile sunt niste exercitii foarte potrivite pentru intarirea musculaturii pectoralilor.

Cu capul usor adus spre spate si bratele de asemenea intinse in spate, cu pieptul bombat in afara, insiprati adanc, apoi expirati brusc, destinzandu-va si revenind la pozitia initiala.

Luati un prosop pe care sa-l faceti sul si apucati-i capetele cu ambele maini. Ridicati-l la nivelul bustului cu bratele intinse drept, apoi incercati sa trageti cat mai tare de prosop.

Incrucisati bratele in spate, deasupra omoplatilor, si trageti bustul cat mai in fata. Cu pumnii stransi ridicati incet bratele in fata, pana la inaltimea umerilor, inspirand, apoi aplecati capul si expirati.
Exista si o serie de exercitii cu gantere, pe care le puteti face foarte usor acasa, folosind chiar doua sticle de 0,5 l, pline cu apa. Exercitiile de respiratie descrise mai sus sunt si mai eficiente daca folosim gantere.

Un alt exercitiu in care sa folositi ganterele: din pozitie verticala, tinand genunchii foarte usor indoiti si mainile pe langa corp, cu coatele spre interior, indoiti bratele de la coate in directia umerilor.

Culcate pe spate, cu picioarele intinse, luati cele doua gantere (sau sticle cu apa) si intindeti mainile in afara corpului, astfel incat formeaza o cruce. Incordati pectoralii si ridicati usor mainile, pana cand cele doua gantere se intalnesc deasupra pieptului.Reveniti apoi usor la pozitia initiala. Aceste miscari nu trebuie executate rapid, efectul lor este dat tocmai de incordarea usoara si treptata, pe masura ce ridicati, a muschilor.

Dusuri si masaje

Dusurile reci, sau cele alternative, sunt senzationale pentru fermitatea sanilor dar si pentru elasticitatea pielii. Aveti grija sa nu indreptati niciodata jetul puternic de apa direct spre sani. Plimbati jetul de apa de 10-20 de ori, dedesubtul si deasupra sanilor, cu miscari circulare. Ar fi bine sa faceti miscari in ambele directii, adica de la dreapta spre stanga si apoi de la stanga spre dreapta (de exemplu, cinci cu cinci). Stergeti apoi sanii cu un prosop uscat si putin mai aspru, dar frecand usor.

Cam pe acelasi principiu merge si masajul cu buretele. Maseaza fiecare san cu un burete, inmuiat consecutiv in apa rece si apa calda, cu aceleasi miscari circulare. Este imporatant sa termini cu buretele inmuiat in apa rece.

Un masaj ideal pentru sani este cel cu cuburi de gheata. Maseaza pieptul cu miscari circulare, pornind de la baza sanului spre varf, dar evitand sfarcurile, care sunt foarte sensibile. Acest procedeu, ca si cele descrise anterior, stimuleaza circulatia sangelui si reface textura pielii, care va capata o culoare sanatoasa si tinereasca.

Peeling

Acest procedeu indeparteaza pielea moarta si are efect de inviorare. Se recomanda folosirea lui odata sau de doua ori pe saptamana. Se executa tot miscari circulare si usoare, folosind chiar o perie moale, un burete putin mai aspru sau o lufa. Dar cea mai potrivita este o manusa, inmuiata in apa calduta. Presarati pe ea putina sare grunjoasa si masati delicat sanii. In comert exista produse speciale pentru sani, destinate acestui scop. Se pot folosi si cele pentru ten, dar aveti grija ca acestea sa aiba grauntele mai marunte, o textura putin mai delicata.

Creme

Cremele pentru sani trebuie folosite zilnic, dimineata si seara, mai ales dupa implinirea varstei de 25 de ani. In farmacii se gasesc game de crème special concepute pentru aceasta zona, cu efect de hidratare si netezire, dar si cremele hidratante destinate tenului sunt recomandate. Toate aceste produse redau elesticitatea pielii, previn imbatranirea prematura, intaresc tesutul conjuctiv si previn sau estompeaza vergeturile. Exista si geluri speciale care confera elasticitate bustului. Produsele cosmetice cele mai potrivite pentru aceasta zona sensibila sunt cele care contin extract activ de gin-seng, aloe, alge, iedera, germeni de grau, dar si uleiurile, in special cele din samburi de struguri si migdale.

Masti

Mastile naturale sunt extrem de benefice pentru decolteu. Aplicati saptamanal o astfel de masca, special conceputa pentru a mentine o hidratare optima.

O astfel de masca, pe baza de germeni de grau, se poate obtine in felul urmator: amestecati o lingurita sau doua de germeni de grau pisati, cu doua lingurite de smantana si o lingurita de miere. Aplicati masca omogena pe sani si mentineti 15 minute, apoi clatiti-va cu apa calduta.

O alta masca, ideala pentru intarirea sanilor, se obtine din mere si lapte. Taiati doua mere in bucati mici, pe care le fierbeti intr-un litru de lapte si apoi le zdrobiti. Obtineti o pasta asemanatoare piureului, pe care o aplicati pe sani si o mentineti tot 15-20 de minute.

Pentru decolteu puteti sa va preparati si o masca din banane si lactate. Zdrobiti o banana si amestecati-o cu cu doua linguri de branza de vaci si o lingurita de iaurt. Timpul de actiune este acelasi.

Parul de pe piept

Nu este tocmai estetic pentru o femeie sa aiba par pe sani, chiar daca este vorba despre numai cateva fire rebele. Exista unele femei care se confrunta cu aceasta problema. In nici un caz nu li se recomnda sa foloseasca pentru aceasta zona aparate, ceara depilatoare sau crème speciale. Folositi in schimb o penseta pe care o manuiti cu usurinta. Presati usor zona din jurul firului de par cu degetul mare si cel aratator, prindeti bine firul si trageti usor. Curatati apoi zona cu alcool medicinal si aplicati o crema hidratanta. Procedati in acest fel de cate ori va apare un nou fir, parul nu va deveni mai des si nici nu se va irita zona.

Alimentatia

O alimentatie corecta este foarte importanta pentru aspectul si sanatatea sanilor.

Este foarte important in primul rand sa evitati fluctuatiile in greutate, slabirea sau ingrasarea brusca. O slabire rapida si insuficient controlata poate conduce la lasarea sanilor, asa cum ingrasarea exagerata intr-un timp prea scurt va face sa apara indezirabilele vergeturi.

Alimentatia trebuie neaparat sa includa o varietate de fructe si legume proaspete, precum si lactate. Exista si anumite alimente recomandate pentru marirea volumului sanilor: produsele pe baza de soia, germenii de grau, maslinele negre sau oleaginoasele (nuci, alune, seminte de floarea-soarelui).

Stimulare hormonala

Exista anumite plante care pot influenta dezvoltarea sanilor determinand la nivelul sistemului endocrin secretia de hormoni. Semintele de marar, radacina de lemn dulce sau semintele de anason sunt astfel de exemple.

Un tratament pe baza de tinctura de marar se poate urma timp de trei luni in felul urmator: diluati o lingurita de tinctura de marar in 250 ml de apa si consumati de trei ori pe zi, cu 15 minute inainte de masa. Dupa o pauza de o luna, tratamentul se poate relua. In acelasi fel se procedeaza si cu tinctura de lemn dulce. Fiti precaute insa cand folositi lemnul dulce, caci aceasta tinctura are un efect estrogen foarte puternic si nu este recomandata celor care au cazuri de tumori in familie sau celor care se confrunta cu hipermenoree. Este bine sa incepeti acest tratament dupa perioada menstruatiei.
Se recomanda si masajul folosind aceste tincturi, in cazul celei de lemn dulce este chiar preferabil ingerarii ei. Combinati o lingura de tinctura de marar sau lemn dulce cu o lingura de ulei de masline.

Trebuie sa fiti constiente ca rezultatul acestor procedee variaza si in functie de propriul organism. Daca nu isi vor modifica volumul, cel putin veti avea sani mai fermi. Succes!

Sursa: www.kudika.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....