CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Ce trebuie sa stii despre peeling-ul cu laser

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2265 Publicat la data: 2009-03-12 Autor: Saloane.ro

Ce trebuie sa stii despre peeling-ul cu laser

Ce trebuie sa stii despre peeling-ul cu laser

Microdermabraziunea si peeling-ul chimic sunt deja folosite de ani buni, iar numeroase femei pot fi chiar "dependente" de efectele acestora asupra pielii.
In urma unei astfel de proceduri, tenul este regenerat, petele, ridurile si unele cicatrice sunt estompate sau eliminate, iar aspectul general al pielii este unul stralucitor si sanatos. Cum sa nu fii dependent de astfel de minuni?
O procedura ceva mai recenta, peeling-ul cu laser seduce din ce in ce mai multe femei, dar si barbati. Pentru ca este o tehnica moderna, computerizata si foarte precisa, laser peeling-ul castiga teren in fata peeling-ului chimic sau al celui mecanic.

Cum "functioneaza"?

Peeling-ul cu laser functioneaza asemenea peeling-ului chimic, indepartand straturile superioare de celule de la nivelul pielii. In acest mod sunt eliminate sau estompate imperfectiuni precum ridurile, petele sau cicatricele.

Principalul avantaj al peeling-ului cu laser este acela ca se poate controla cu exactitate cat anume din stratul de la suprafata pielii este indepartat, ceea ce nu ar fi posibil prin metodele clasice de peeling.
Profunzimea in stratul superior al pielii la care ajunge peelingul cu laser variaza intre 20 si 50 microni. Procedura si "adancimea" variaza si in functie de problema tratata si este asistata computerizat. Pentru ca la nivelul epidermului, stratul superior al pielii, apar riduri, pete sau cicatrice, acesta este stratul vizat de o astfel de procedura. In unele cazuri, epidermul poate fi eliminat prin peeling-ul cu laser, in special cand se doreste regenerarea in totalitate a acestuia.
Peeling-ul cu laser este dureros, din aceasta cauza se efectueaza sub anestezie locala. Cu 20-30 de minute inainte de inceperea efectiva a peeling-ului, este aplicata o crema sau un gel anestezic.
In urma procedurii, pielea este sensibila si rosie. Eritemul (roseata) dispare in doua pana la patru zile dupa interventie. In tot acest timp, pielea este tratata special pentru a preveni aparitia infectiilor, iar vindecarea este supravegheata de medicul dermatolog.
"Laser peeling-ul nu este recomandat persoanelor care sufera de anumite boli de piele, printre care lupus, colagenoza, sclerodermia sau dermatomiozita. De asemenea, persoanele care au tenul foarte deschis la culoare ar trebui sa-l evite. In acest caz, pielea este deosebit de sensibila si exista riscul aparitiei petelor pigmentare", declara Dr. Andra-Cristina Muscalu, medic dermatolog.
In ceea ce priveste frecventa, o sedinta este suficienta o data la 6-12 luni, dar se poate opta pentru mai multe sedinte, daca este necesar, potrivit totaldermatology.com.
Femeile insarcinate nu pot opta pentru un laser peeling. Desi laser peeling-ul trateaza eficient cicatricile lasate in urma de acnee, nu este o procedura recomandata tenurilor acneice.

Care sunt riscurile?

In cazul infectiilor, ceea ce se intampla foarte rar - in special daca nu este respectat protocolul de ingrijire dupa interventie - pot ramane cicatrice la nivelul pielii. De asemenea, o regula de baza este evitarea expunerii la soare in perioada imediat urmatoare peeling-ului.
In cazul in care nu se respecta aceasta indicatie, pot aparea hiperpigmentari locale. In unele cazuri, chiar si in lipsa expunerii la soare, este posibila aparitia temporara a petelor pigmentare.
Persoanele care prezinta un istoric in ceea ce priveste formarea cicatricelor keloide sunt supuse unui risc mai mare de a prezenta cicatrice in urma interventiei.

Articol de: Georgiana Dorobantu

Sursa: www.eva.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....