CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / HOROSCOP 2008

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1826 Publicat la data: 2008-01-08 Autor: Saloane.ro

HOROSCOP 2008

Berbec

Generalitati

2008 este un an cu mai mult noroc, castiguri si activitati intense. Totusi, activitatile cu maximum de realizari se vor finaliza in 2010. Obiectivele pe termen scurt se vor realiza in majoritate, insa cele pe termen lung iti vor oferi mai multa satisfactie.

Cariera si bani

In acest an sunt favorizate planificarile unor proiecte cu finalizare in anii 2009 sau 2010. Conform spuselor specialistilor de la indastro.com norocul te insoteste pana pe 10 decembrie, ceea ce te va ajuta sa evoluezi pozitiv. Ai putea sa primesti o oferta de colaborare extrem de avantajoasa, o marire salariala consistenta sau chiar sa demarezi propria afacere. Desi aparent reusitele iti vin usor in acest an, fara eforturi foarte mari, realitatea este ca acestea sunt urmarile eforturilor costante depuse in primele luni ale anului. Aceasta este o perioada ceva mai stresanta si incarcata, insa te vei bucura apoi de rezultatele muncii depuse si vei fi apreciat la adevarata ta valoare. Te vei bucura de sprijinul unei persoane importante, poate superiorul tau sau un cunoscut cu relatii sus-puse, insa va trebui sa fii atent la unii colegi care s-ar putea sa nu priveasca tocmai bine ascensiunea ta. Faptul ca ai prieteni adevarati, pe care ai stiut intotdeauna sa-i tii aproape, iti ofera un sprijin moral important.

Dragoste

Datorita muncii intense si timpului acordat diferitelor proiecte latura sentimentala va fi pe locul doi in viata ta. Oportunitatile unor noi relatii nu se vor ivi cu usurinta si vor fi dominate de scepticismul tau care nu va va permite o buna relationare. Februarie, martie, aprilie, iulie si septembrie vor fi luni dificile. In acest an va trebui sa te comoporti cu precautie pentru a te asigura ca relatiile infaptuite nu se vor destrama. Daca esti casatorit, 2008 este un an mai bun decat cel precedent, venind cu noroc si o buna stabilitate emotionala, ceea ce te va ajuta sa evoluezi pozitiv si usor spre o viata de familie mai buna.

Sanatate

Specialistii de la zodii.ro te atentioneaza in legatura cu sanatatea, care iti este influentata nefavorabil de catre planeta Saturn, aflata pe tot parcursul anului in zodia Fecioarei. Este bine sa fii precaut si sa consulti medicul in momentul in care simti ca ceva este in neregula. Urmeaza regula de aur, care te-ar putea scuti de foarte multe probleme: “Este mai bine sa previi decat sa vindeci”.

Taur

Generalitati

Anul 2008 este un an bun pentru cei din zodia Taur, cu perspective de reusita. Jupiter aflat in zodia Capricornului te avantajeaza si creeaza o conjunctura favorabila pentru activitatile socio-profesionale. 2008 este un an cu multe provocari care iti vor pune la incercare calitatile in repetate randuri.

Cariera si bani

Perseverenta pentru care esti recunoscut te va ajuta sa-ti finalizezi planurile si sa te bucuri de succes. Vei castiga increderea celor cu care vei veni in contact, ceea ce nu poate decat sa te bucure si sa-ti aduca noi oportunitati si poate chiar prieteni de incredere.

Esti axat pe latura materiala si ai un real fler in acest domeniu, reusind sa iti sporesti considerabil veniturile. Este bine totusi sa nu iti asumi riscuri foarte mari si sa nu te aventurezi in afaceri dubioase, deoarece s-ar putea sa pierzi tot ceea ce ai construit prin munca sustinuta. Ai grija cu cine te asociezi in afaceri pentru a nu fi tras in jos. Cel mai bine este sa actionezi pe cont propriu si sa fii precaut cand apelezi la ajutorul unei alte persoane, fie si prieten. Nu actiona necugetat si nu-ti asuma sarcini carora stii ca nu le poti face fata, doar de dragul de a-ti impresiona superiorii.

Lasa-te ghidat de simtul tau nativ si vei reusi sa valorifici ocaziile favorabile care nu vor intarzia sa apara. Nivelul energetic este crescut pe tot parcursul anului, iar persoana iubita va stii sa-ti fie alaturi si sa te sustina, desi uneori este posibil sa apara unele mici neintelegeri, peste care veti trece insa cu usurinta.

Totusi, acest an va debuta cu o perioada turbulenta in care presiunile de la serviciu vor fi crescute. Este un an in care va trebui sa te concentrezi spre stabilitate decat sa te aventurezi spre planuri marete.

Dragoste

Indastro.com iti spune ca nu vor exista mari sanse pentru relatii stabile sau pe termen lung pentru cei care sunt singuri. In privinta relatiilor deja existente, acestea vor trece o perioada mai dificila. Te concentrezi mult asupra problemelor din munca si aceasta duce la aparitia unor diversiuni in viata amoroasa. Totusi, pesrsoana iubita te intelege si reuseste sa treaca peste micile tale capricii.

Sanatate

In general te vei bucura de o sanatate buna. Totusi trebuie sa fii atent cand conduci, iar in perioada verii sa manipulezi cu atentie diferite masinarii. Cei trecuti de varsta de 40 ani vor trebui sa fie atenti cu privire la greutatea lor si sa incerce sa isi pastreze stabilitatea psihologica. Se impun si prezentari regulate la medic.

Gemeni

Generalitati

Pentru nativul din Gemeni nu se anunta un an foarte usor. Datorita conjuncturii nefavorabile pe care Saturn o face cu zodia ta, vei fi obligat sa-ti dublezi eforturile pentru a obtine ceea ce ti s-ar cuveni de drept. Specialistul de la zodii.ro iti atrage atentia asupra neplacerilor pe care este posibil sa le ai in gospodarie si care s-ar putea sa iti consume foarte multa energie dar si resursele materiale.

Cariera si bani

Incearca sa actionezi cu calm si sa nu renunti daca lucrurile nu iti ies din prima. Perseverenta este cheia reusitei. Nu te enerva nici daca ceilalti nu sunt foarte multumiti de activitatea ta, desi tu depui eforturi foarte mari pentru a face lucrurile asa cum trebuie. Iti va veni si tie randul, insa pana atunci: rabdare. Nu este cazul sa devii pesimist si sa te pui pe tanjala, in felul acesta nu vei reusi niciodata sa iesi din situatia destul de grea in care te vei afla in acest an.

Dragoste

Evita flirturile si fii mai responsabil in viata familiala. Mare atentie la oamenii care se pretind preteni dar au motive ascunse. Cu exceptia lunilor mai, iunie si iulie nu este un an bun pentru a construi relatii lungi amoroase sau de prietenie. Esti tentat sa explorezi noi relatii datorita vulnerabilitatii tale emotionale. Se vor ivi probleme majore in viata familiala care vor necesita o rezolvare din partea ta.

Sanatate

Mare atentie la sistemul nervos, care este destul de slab in general la reprezentantii acestei zodii iar in astfel de situatii s-ar putea sa ai unele izbucniri care nu vor fi pe placul celor din jurul tau si ar putea crea un climat tensional. Am putea spune ca acest an este un an de grea incercare pentru tine, dar nu dispera: ceea ce nu te omoara, te face mai puternic! Incearca meditatia si muzica buna, acestea ar trebui sa aiba un efect pozitiv asupra starilor tensionale pe care le vei infrunta.

Rac

Generalitati

Cuvintele de ordine pentru nativii aflati sub semnul Racului in anul 2008 sunt continuitatea si finalizarea.

Acestea vor caracteriza mai tot ceea ce vei intreprinde in acest an. 2008 este un an favorabil pentru relatiile de parteneriat si noi orizonturi se vor deschide pentru tine. Vei avea idei productive si energie suficienta pentru a le pune in practica.

Cariera

Vei reusi sa finalizezi proiectele demarate in 2007, poate unele si mai vechi, si te vei implica in altele noi, care vor fi si ele insotite de sanse reale de realizare. Iar perseverenta in urmarirea scopurilor nu iti va lipsi. Incearca insa sa-ti mai domolesti putin elanul, caci graba strica treaba iar deciziile importante nu se iau niciodata sub presiune. Este important sa actionezi prudent si responsabil, caci nimeni nu isi va asuma sarcinile care iti revin si nici nu va actiona in interesul tau. Depinde numai de tine sa obtii tot ceea ce ti-ai propus si sa valorifici sansele de care te vei bucura. Incearca sa nu fii foarte agresiv atunci cand iti pui in aplicare planurile, caci s-ar putea sa creezi unele conflicte din care nimeni nu va avea de castigat.

Dragoste

Anul acesta este benefic pentru proiecte importante si pentru planuri de lunga durata, caci ceea ce vei realiza acum va fi durabil. Acest aspect este evident si in relatia de cuplu, si nu este exclus sa te gandesti la un copil. Cei care nu sunt casatoriti, ar putea sa faca acest pas in 2008.

Sanatate

Cu sanatatea stai bine anul acesta, exceptand cateva imbolnaviri minore. Incearca sa conduci cu prudenta si sa practici cu multa atentie sporturile extreme mai ales dupa luna iunie. Intri intr-o perioada din viata in care activitatile sportive vor avea un rol important in mentinerea sanatatii tale.

Leu

Generalitati

Alinierea planetelor din casa leului va genera situatii delicate in viata celor aflati sub acest semn. Va trebui sa eviti dulciurile si mancarurile mai putin sanatoase daca tii la sanatatea ta.

Cariera si bani

Pentru tine anul 2008 se va afla sub semnul aspiratiilor materiale. Esti preocupat de sporirea veniturilor materiale, iar in acest sens vei invata chiar sa economisesti, in special la inceputul anului, cand sansele de a-ti spori veniturile nu sunt foarte mari. Dar ideile bune ca de obicei nu iti lipsesc si vei realiza si un plan abil pentru a le pune in practica, reusind din a doua jumatate a anului sa misti ceva in sensul cresterii veniturilor. Vei reusi sa faci investitii inspirate, care te vor ajuta pe termen lung sa-ti realizezi niste dorinte mai vechi, poate sa incepi o afacere pe cont propriu.

Dragoste

Truthstar ne anunta ca in plan sentimental nu se intrevad mari schimbari, insa pentru cei care au o relatie de cuplu, acest aspect se poate dovedi extrem de favorabil, deoarece poate duce la consolidarea relatiei. Cei care sunt singuri nu trebuie sa fie insa dezamagiti, desi probabil ca nu vor intalni un partener cu care sa intemeieze o relatie stabila, ei vor avea parte de aventuri care nu vor fi lipsite de atractie. Si in planul relatiilor sociale nativii acestei zodii stau bine. Vei intalni oameni noi, cu care iti vei petrece timpul liber. Asta nu inseamna neaparat ca vor fi relatii de lunga durata, dar cu siguranta iti vor face placere aceste intalniri. Este posibil sa te orientezi mai degraba spre oameni noi din cauza unor neintelegeri pe care le vei avea cu prietenii vechi, datorita influentei Lunii Negre. Este bine totusi sa ai in vedere faptul ca prietenii adevarati sunt greu de gasit si sa iti mai domolesti orgoliul.

Sanatate

Incearca sa mananci si sa bei moderat pentru a-ti mentine sanatatea. Evita excesele de alimente grase, dulciuri si bauturi alcoolice. Esti inclinat sa adaugi kilograme greutatii tale, de aceea exercitiile fizice sunt recomandate. Pe plan psihologic vei trece prin perioade tensionate, insa gandirea pozitiva si speranta te vor ajuta.

Fecioara

Generalitati

Inca din 2007 Saturn a intrat in zodia Fecioarei, unde se va afla pe tot parcursul anului 2008. Din pacate ea nu are influente tocmai benefice asupra ta, dar nici urmari catastrofale. Va fi mai degraba o piatra de incercare, caci te va determina sa-ti reevaluezi prioritatile si sa te gandesti serios la ce anume iti doresti cu adevarat sa faci in viata. Este important sa iti acorzi ragaz si sa actionezi cu calm, fara sa-ti pierzi cumpatul. Daca reusesti sa te mobilizezi si sa te axezi mai degraba pe rezultate indepartate dar sigure, vei trece cu bine acest an.

Cariera si bani

Desi s-ar putea sa ai uneori impresia ca eforturile tale sunt in zadar, va veni si momentul in care te vei bucura ca nu ai renuntat sa muncesti din greu pentru a avansa in cariera. Dar cum spuneam, inainte de a te apuca de ceva trebuie sa fii sigur ca este ceea ce iti doresti, altfel risti sa te sabotezi singur si sa depui eforturi intr-o directie gresita.

Dragoste

Este un an bun pentru intemeierea unor relatii pe termen lung. Nativii singuri ai acestui semn vor intalni persoane interesante cu care vor avea sansa sa intemeieze o relatie ce se anunta sa dureze mult timp.Cei casatoriti sau implicati deja intr-o relatie se vor bucura din plin de sprijinul si intelegerea partenerului.

Sanatate

Se vor ivi probleme de personalitate, crize, vei avea perioade de nesiguranta si reactii ciudate ( de exemplu nativii pot lipsi o perioada scurta de timp spre ingrijorarea membrilor familiei).
Este posibil sa ai ameteli si dureri articulare.Iti recomandam sa faci eforturi pentru mentinerea greutatii si sa respecti orele de somn pentru a evita excesele de oboseala.

Balanta

Generalitati

2008 este un an in care vei lua decizii foarte importante pentru viata ta. Poate fi un an excelent care promite multe succese dar si schimbari de asemenea, fie la locul de munca, fie in privinta caminului. Multi dintre nativii acestei zodii isi vor schimba domiciliul, masina sau locul de munca.

Cariera si bani

Anul 2008 este un an al schimbarilor in plan profesional. Uranus te sustine si iti da forta de a realiza proiecte foarte ambitioase. Se intrevad modificari in bine in cariera ta, promovari sau poate chiar schimbarea locului de munca pentru unul mai satisfacator. Este posibil sa faci si unele investitii importante, sa-ti cumperi apartamentul pe care ti-l doresti demult sau sa renovezi locuinta pe care o ai.

Dragoste

Nici cu latura sentimentala nu stai mai rau. Relatia pe care o ai decurge foarte bine si anul acesta nu va face decat sa o intareasca si sa conduca poate catre oficializarea ei. Si cei care sunt singuri se pot bucura, pentru ca au sanse foarte mari sa intalneasca pe cineva si impreuna sa puna bazele unei relatii armonioase.

Sanatate

Exista insa si unele aspecte mai putin placute. Specialistii de la zodii.ro te sfatuiesc sa fii precaut in ceea ce priveste sanatatea si sa nu neglijezi simptomele care apar, pentru ca pot degenera in afectiuni grave. In special starea ta psihica ar putea fi afectata. Incearca sa te mai si menajezi, invata sa amani lucrurile care nu isi gasesc o rezolvare imediata, pentru ca astfel te vei ocroti si pe tine si vei avea timp sa descoperi solutia potrivita pentru problemele pe care le intampini.

Scorpion

Generalitati

Anul 2008 este in mare masura un an favorabil pentru tine. Astrele sunt de partea ta, atat Jupiter cat si Saturn te vor sprijini si-ti vor incununa cu succes actiunile. Vei fi capabil sa iei decizii cruciale pentru viitorul tau, decizii cu urmari favorabile si pe termen lung.

Cariera si bani

Desi nu vei obtine nimic fara efort, nici nu vei avea motive sa te plangi, deoarece vei fi rasplatit pe masura eforturilor depuse. Tot ceea ce ai de facut este sa sesizezi oportunitatile, care nu vor fi putine, si sa le valorifici. Iar acest lucru nu va fi foarte greu, deoarece ai vointa si forta necesare pentru a realiza ceea ce iti propui, iar nivelul tau energetic va fi foarte crescut pe tot parcursul anului. Te vei bucura de aprecierea colegilor sau colaboratorilor, cu care vei avea relatii amiabile.

Dragoste

Datorita muncii intense si oboselii vei fi inclinat sa-ti neglijezi viata personala si te poti astepta ca prietenii sa-ti reproseze acest lucru. Vei reusi insa sa-i inbunezi, surprinzandu-i in stilul tau specific, iar partenerul de cuplu te va sustine neconditionat. Pentru cei care inca sunt singuri exista sanse sa cunoasca pe cineva, cel mai probabil prin intermediul unor prieteni, de care s-ar putea indragosti.

Sanatate

Starea psihica este foarte buna si este intretinuta in mare parte si de succesele care incununeaza actiunile tale. Sunt favorizate in mod deosebit activitatile intelectuale, care iti vor aduce mari satisfactii, precum si activitatile care implica aptitudini de comunicare. Este totusi posibil ca la un moment dat sa te resimti, datorita sarcinilor mult prea numeroase pe care singur ti le asumi.

Sagetator

Generalitati

Astrele nu prea sunt de partea ta, dar reusesti intr-un fel sa depasesti situatiile mai dificile. Inceputul anului este bun, cu sanse de castig, care impun totusi cumpatare mai degraba decat risipa, deoarece trebuie sa te pregatesti pentru situatiile de criza care pot sa apara prin vara.

Cariera si bani

Esti tentat sa cheltuiesti mai mult decat ai, si desi sectorul banilor este bine sustinut de Jupiter incearca sa fii mai responsabil si sa nu arunci pe fereastra banii pentru care depui totusi si ceva eforturi. Investeste mai bine in viitor si fii precaut cand faci investitii, verifica si analizeaza atent orice recomandare venita din partea unor persoane mai putin cunoscute. Pregateste-te din timp pentru a nu avea surprize neplacute si pentru a nu te vedea pus in fata unor situatii din care nu vei stii cum sa mai iesi.

Nu-ti asuma sarcini suplimentare din dorinta de a-ti spori castigurile, deoarece este posibil sa realizezi in scurt timp ca nu poti sa le faci fata. La locul de munca nu te vei bucura de sustinere, ba chiar este posibil sa ajungi in situatii conflictuale cu unii colegi sau chiar cu superiorii. De aceea este mai bine sa stai in banca ta si sa te abtii de la unele critici care poate pe drept cuvant iti vin in minte. Mergi pe ideea ca omul inteligent trebuie sa stie cand sa taca. Anul acesta se pare ca vei fi avantajat mai degraba de o afacere pe care o vei porni pe cont propriu si care iti va aduce satisfactii materiale. Nu te poti baza foarte mult pe sprijinul altcuiva, ceea ce iti va produce o stare de inconfort psihic. Invata sa actionezi si singur si vei depasi criza.

Dragoste

Conform Truthstar viata de familie a Sagetatorului va fi una fara prea multe probleme si plina de satisfactii.

Micile neintelegeri ivite pot fi rezolvate si prin intermediul unui prieten comun. Desi vor fi tentante, va trebui sa eviti flirtul cu persoanele straine care se vor ivi la locul de munca.

Sanatate

Cu exceptia unor mici accidente ce pot sa apara in mijlocul anului, sanatatea se anunta promitatoare pentru nativii acestei zodii. Micile probleme se vor ivi mai ales pe fondul unor situatii stresante, motiv pentru care trebuie sa inveti sa te relaxezi, altfel risti sa te imbolnavesti.

Capricorn

Generalitati

2008 este un an bun pentru nativii acestei zodii. Proiectele pe care le vei derula pe tot parcursul anului vor fi incununate de succes si mai ales de reusite materiale. Nici nu este surpinzator, intrucat te bucuri de prezenta benefica a planetei Jupiter in zodia ta.

Cariera si bani

Este posibil sa te orientezi catre ceva total diferit fata de ceea ce ai facut pana acum, sa iti schimbi profesia sau numai sa te implici in altfel de activitati, in orice caz sansa este de partea ta iar curajul de a incerca ceva nou nu iti lipseste. Este inutil indemnul la cumpatare in folosirea banilor, caci cumpatarea te caracterizeaza poate cel mai bine, iar aceasta calitate iti va aduce mari beneficii in acest an. Muncesti mult si muncesti cu spor, iar acest lucru nu le scapa celor din jur, care te apreciaza sincer si te sustin. Ai grija insa, caci determinarea ta de a reusi cu orice pret te va tensiona si singur te vei pune in niste situatii conflictuale inutile, chiar ridicole.

Dragoste

Deschiderea ta catre noi situatii este evidenta si in planul relatiilor sociale. Vei cunoaste oameni noi, vei initia noi relatii si vei avea chiar mai multi parteneri cu care sa imparti singuratatea. Esti axat mai degraba pe realizarea profesionala, de aceea la nivelul relatiilor sentimentale vei manifesta instabilitate, provenita din agitatia interna si din dorinta de a experimenta. Nativii singuri pot avea oportunitatea sa intalneasca partenerii la care visau.

Sanatate

Se vor ivi cateva proleme minore de sanatate, in rest vei fi plin de vitalitate si voie buna, motiv pentru care nu trebuie sa iti faci griji in privinta sanatatii.

Varsator

Generalitati

Nu se intrevad evenimente deosebite in 2008 pentru nativii acestui semn. Saturn in casa a opta te va face sa manifesti un interes deosebit pentru ideile oculte. Jupiter in casa a 12-a te va face sa iti acorzi mai mult timp, sa fii meditativ, sa iti evaluezi trecutul si reusitele de pana acum iar planurile de viitor vor ocupa un loc secund. Este un an excelent pe plan sentimental si social.

Cariera si bani

Desi nu te confrunti cu dificultati financiare, banii par a nu-ti fi suficienti. Nu este surprinzator, deoarece muncesti din greu pentru fiecare banut castigat si parca nici nu mai ai timp sa te bucuri de ei, ai senzatia ca nu faci altceva decat sa muncesti si sa platesti facturile. Este totusi un lucru bun si faptul ca esti la zi cu toate datoriile, reusind sa scapi si de niste restante mai vechi. Totusi aceste aspecte iti vor consuma energia, asa ca nu ar fi rau sa iti faci un plan si sa iti acorzi un timp si pentru satisfacerea micilor placeri. Nu trebuie sa fie mult, dar efectele vor fi cu siguranta revigorante. Nu astepta sa iti pice din cer sau sa se ocupe altcineva de bunastarea ta.

Organizeaza-te si actioneaza prompt, nu mai sta atat de mult in cumpana. Ai tendinta sa taraganezi lucrurile.

Cum era de asteptat pentru aceasta zodie, cea mai mare satisfactie o vei avea din activitatile intelectuale. In acest domeniu, daca ai un proiect, va avea mari sanse de reusita.

Dragoste

Capacitatile de comunicare sunt la maxim si cuvintele tale vor fi suficiente pentru a alina suferintele oricui spun specialistii Truthstar. Vei fi extravagant in relatiile de cuplu si iti vei uimi partenerul in mod placut pe toate planurile. Este un an excelent pentru casatorie sau pentru a-ti alege un partener cu care te vei potrivi foarte bine.

Sanatate

Cu sanatatea nu vei avea probleme, ba dimpotriva, daca pana acum te-a chinuit vreo suferinta, sunt mari sanse de vindecare. Profita de acest aspect favorabil si in loc sa dai o raita prin magazine, ofera-ti mai bine o scurta escapada la munte. Vei reveni cu forte proaspete si vei trece mai usor peste micile deziluzii.

Pesti

Generalitati

Nu este cel mai bun an pentru nativii acestei zodii, dar un lucru este cert: esti hotarat sa profiti de orice ocazie pe care o intalnesti, asta mai ales la nivelul relatiilor sociale. Vei fi cheltuitor pentru ca vei avea tendinta sa traiesti in lux si vei cheltui pentru a-ti satisface orice dorinta, considerand ca investitiile serioase mai pot astepta.

Cariera si bani

In plan profesional nu poate fi vorba despre distractii si nici macar de mari satisfactii: numai munca, munca, si iar munca. Este indicat sa nu exagerezi cu eforturile depuse, deaorece acestea vor avea repercursiuni in mod deosebit asupra starii tale psihice, dar si asupra sanatatii. Bucura-te de iesirile cu prietenii si permite-le acestora sa te ajute sa treci mai usor peste dificultatile profesionale.

Dragoste

Te intalnesti mai des cu prietenii, cunosti oameni noi, profiti de timpul liber pentru a socializa. S-ar spune ca era si timpul sa te mai orientezi putin si in aceasta directie. Desi te vei implica in mai multe relatii sentimentale, este posibil ca o anumita persoana sa iti atraga atentia in mod deosebit si sa iti propui sa o cuceresti. Nu este surprinzator, Pestii isi pierd adeseori capul, dar fii prudenta si asigura-te, inainte de a-ti pierde mintile, ca cel la care visezi este chiar asa cum il vezi tu.

Sanatate

Probleme de sanatate se vor ivi in special in luna noiembrie, cand activitatea sistemului imun se va afla in scadere. De aceea vei fi predispus la raceli, boli pulmonare si infectii diverse. De asemenea in ianuarie si martie va trebui sa conduci cu atentie caci astrele predispun la accidente rutiere.

Sursa: www.kudika.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....