CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Trasaturile omului de succes

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 4718 Publicat la data: 2007-12-19 Autor: Saloane.ro

Trasaturile omului de succes

Ambitia.

Da, si, ce mai e nou? Stie oricine ca e nevoie de ambitie pentru a reusi, dar cati traduc acest lucru in fapte? Poate iti place sa te gandesti la tine ca la un om ambitios, dar te-ai intrebat daca aceasta optica e justificata? Ce-ai invatat nou in ultimul an? Ai fost la vreun training? Ai primit mai multe responsabilitati? Ai primit vreo oferta de la o firma concurenta? Ti s-a marit salariul intr-un mod semnificativ? Toate acestea sunt semne ca nu esti ambitios doar in CV, ci ca eforturile tale chiar sunt observate si de altii.

Demnitatea.

Daca te faci mic, mic, ca un soricel, cand seful te ia la rost, daca nu stii sa raspunzi unei provocari, sau unei impertinente, pe motiv ca "nu-ti pui mintea cu toti", ai toate sansele sa ramai intr-un post marunt. Pune-ti mintea cu oricine te calca pe bataturi, dar fa-o intr-un mod inteligent.

Diplomatia.

Stii sa iesi elegant dintr-o situatie penibila? Stii sa calmezi un client furios ca ai intarziat cu o comanda, de exemplu? Te descurci in situatiile formale? Daca lucrezi la un chiosc, nu conteaza asa mult... dar atunci probabil n-ai bani sa-ti platesti internetul, asa ca nu citesti acest articol.

Rapiditatea reactiilor.

Daca se anunta un proiect important la job, esti ultimul care se inscrie? Daca ti se ofera un post tentant pentru care nu esti 100% pregatit, il refuzi? Un om care are succesul in sange prinde sansa si face un tur de forta ca sa-si recupereze eventualele lipsuri pe parcurs.

Cultivarea imaginii.

Daca arati ca un angajat marunt, asa vei ramane. Costumul nu e necesar peste tot, dar o imagine ingrijita, da. Cei care au ajuns deja in varful piramidei iti pot confirma ca felul in care arati iti influenteaza sansele de succes in cariera.

Curajul.

Cei care isi asuma pozitia de lider (si da, se scrie lider, nu leader, pentru ca a intrat de ceva vreme in limba romana) pot avea parte de onoruri, dar si de reprosuri, dupa caz. Cei care raman "in banca lor" nu pot avea parte decat de o viata banala si de un salariu mediocru. Toti oamenii mari au mers, intr-un punct al vietii lor, impotriva curentului si au riscat mult.

Cultivarea relatiilor interumane.

Nu numai in comunism era bine sa "ai pe cineva undeva". Stii cat de pretioasa este o informatie aflata la timp si e bine sa ai relatii in toate locurile care te intereseaza. Cum le consolidezi? Nu e musai sa te imprietenesti la catarama cu toata lumea, dar, daca dai de inteles ca vei sti sa te revansezi pentru un serviciu primit si ca esti, la randul tau, o relatie pretioasa, vei reusi.

Umorul.

E o calitate care te scoate din multe incurcaturi. Desigur, nu-i vei putea spune cuiva de la Politia Economica: "Mai lasati facturile astea, il stiti pe ala cu rabinul, preotul, si prosituata?", dar, daca esti retinut ca o figura placuta pe unde mergi, ti se vor face mult mai usor unele servicii. Mutrele acre nu plac nimanui.

Documentarea.

Nu te lasa niciodata prins pe picior gresit. Aboneaza-te la o revista economica, navigheaza pe siturile importante legate de domeniul tau de activitate, citeste cat mai mult, ca sa fii mereu la curent cu ultimele schimbari. Daca esti omul care stie sa dea mereu un raspuns corect, n-ai cum sa ratezi.

Calmul.

Isteric isi permite sa fie doar un om care nu are nimic de pierdut. Stapanirea de sine e intotdeauna admirata si un om care reuseste sa-si pastreze cumpatul in cele mai dificile situatii e imediat catalogat ca puternic. Si, stii si tu, daca te bucuri de o eticheta pozitiva, succesul vine mult mai usor.

Sursa: www.mencity.ro 

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....