CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Unghii false: arta ce te ajuta sa dai contur frumusetii tale!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3684 Publicat la data: 2007-12-04 Autor: Saloane.ro

Unghii false: arta ce te ajuta sa dai contur frumusetii tale!

A fi femeie inseamna a fi frumoasa din cap pana in picioare, in toate felurile care te reprezinta si te fac sa te simti bine. Pentru a te ajuta sa ramai sau sa devii asa cum viseaza fiecare dintre noi—frumoasa—Divahair a facut turul saloanelor de infrumusetare si vine in sprijinul tau si al dorintei tale. Astazi vei merge alaturi de noi la un salon bucurestean unde sa iti pui in valoare visele. Descopera Salonul Tonic, un salon cu atitudine... tonica si cu servicii pe care merita sa le testezi. Ce te asteapta acolo ?

Salonul Tonic

      Pe langa serviciile specifice ingrijirii feminine—hairstyling, cosmetica--Tonic iti ofera si o surpriza aparte… Te-ai gandit vreodata cata feminitate confera o manichiura frumoasa ? Ti-ai dorit tu insati sa intinzi o mana ingrijita pe care ceilalti ar vrea sa o pastreze indelung intre ale lor ? Cu toate vrem sa fim frumoase « pana in varful unghiilor », dar din pacate nu toate avem sansa sa ne bucuram de niste unghii cu adevarat superbe. Tonic iti vine in ajutor !

Unghii false — pentru cine ?

      Esti o femeie care se respecta in primul rand si care tine la frumusetea ei? Atunci acest serviciu ti se potriveste perfect. Unghiile tale nu sunt asa cum iti doresti, nu cresc suficient, sunt fragile si se rup? Si tu poti incerca sa folosesti unghii false.
      Ai o profesie care nu iti permite sa iti lasi manichiura, dar vrei sa ai unghii minunate pentru petrecerea ce se apropie ? Esti binevenita.
      Pur si simplu vrei sa incerci unghii false ? Cu Tonic, nu ai ce sa pierzi !

Unghii false la Tonic

      Ceea ce iti propune Salonul Tonic este o gama variata de modele de unghii false care au un numitor comun : calitatea. Spre deosebire de alte saloane care inteleg prin unghii false simpla aplicare a unui tips (constructie sau protectie), fara sa se tina seama de aspectul estetic (pot aparea margini neregulate, grosime prea mare) sau de sanatatea viitoare a unghiei naturale (aceasta putand ajunge, dupa indepartarea unghiei false, nepermis de subtire), la Salon Tonic lucrurile stau altfel. Pe langa un aspect estetic si rezistenta garantate, calitatea serviciilor serviciile si a materialelor folosite au grija ca unghia naturala sa fie agresata cat mai putin. Asadar nu ai de ce sa te temi! Modelele foarte diverse pe care le poti vedea in aceste fotografii sunt realizari exemplare ale specialistilor Tonic.
      Fie ca vei alege tips sau constructie, gel sau portelan , french (diferite culori), protectie gel unghii naturale , cu strasuri, piercing sau chiar pictura, vei face din mana ta arta care se cere expusa. Nu lasa diversitatea sa te sperie, oricum vei fi ajutata sa alegi ceea ce iti place si ti se potriveste. Ai incredere in Tonic!

  Ce presupune alegerea unor astfel de unghii false?

Unghiile false pot rezista pana la 2-3 luni , perioada in care necesita intretinere la un interval de doua saptamani . Retine ca de indata ce te-ai obisnuit cu ele ti se vor parea firesti, sunt comode si rezistente, asa ca vor deveni o parte importanta si draga din viata ta. Iti e teama sa fii dependenta de frumusete? Stai linistita: de aplicarea si intretinerea unghiilor false, cat si de celelalte servicii de infrumusetare ale acestui salon poti beneficia in conditiile in care calitatea si pretul sunt greu de concurat. Poti opta si pentru pedichiura french permanent, cat si pentru celelalte servicii cu toata increderea.
      Convinge-te singura si fa o vizita la Tonic. Pentru ca frumusetea incepe la Tonic, iata datele de contact:

Salon Tonic
Adresa: Aleea Botorani 5, bl.V36, sc.A, ap.4, sect.5 ( intersectia 13 Septembrie cu Sebastian pe partea cu benzinaria)
Tel: 0726.260.935
Email: salon_tonic@yahoo.com

 

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....