CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Cea mai frumoasa statiune de la mare

Rating:5Voturi: Vizualizari: 4431 Publicat la data: 2010-08-05 Autor: Saloane.ro

Cea mai frumoasa statiune de la mare

Fiecare persoana are gusturile ei cand vine vorba de relaxare si voie buna. Parerile sunt impartite in functie de experientele placute sau mai putin placute pe care le-am avut in locurile in care ne-am petrecut vacanta.

Pentru tine poate ca cea mai frumoasa statiune de la mare este Mamaia, pe cand alteia ii place nespus de mult Costinestiul. Depinde foarte mult de ceea ce iti doresti in momentul in care te decizi sa iti iei o mini-vacanta.

Costinesti si Mamaia

Daca vrei cat mai multa distractie, Costinesti este o statiune cunoscuta pentru petrecerile in cluburi, la terase si pe plaja. In cazul in care iti doresti ceva mai mult, iti reamintesc ca Mamaia este cea mai renumita statiune de pe Litoralul Romanesc.

Cand spun asta ma refer la faptul ca are cea mai mare capacitate de cazare, te poti distra atat in statiune, cat si in parcul acvatic Aqua Magic, are numeroase localuri rafinate in care poti lua cina sau poti admira peisajul de sus, in functie de preferinte.

Mie, personal imi place foarte mult la mare pentru simplu fapt ca ma simt atat de bine cand calc pe nisipul fin si merg prin apa. E un sentiment placut, pe care probabil ca si voi il simtiti.
Nu pot sa va spun care este cu siguranta cea mai frumoasa statiune de la mare pentru ca, asa cum am mai spus, gusturile nu se discuta. In fond, in toate statiunile de la noi marea este aceeasi, peisajele sunt relativ asemanatoare, difera doar oamenii care le populeaza, atmosfera si preturile.

Eforie Nord si Sud

Daca ar fi sa aleg dintre statiunile in care am fost as spune ca Eforie Nord imi place cel mai mult. Plaja este destul de intinsa, in cazul in care vrei un loc mai retras iti gasesti fara probleme, valurile nu sunt foarte mari, in localuri gasesti mancare buna, iar hotelurile si pensiunile sunt in regula, atat in ceea ce priveste pretul, cat si confortul.


Eforie Nord este o statiune care nu tine cont de varsta, este foarte populara, mai ales pentru faptul ca multe persoane vin aici pentru tratamentele balneare.

In cazul in care te-ai plictisit de Eforie Nord poti ajunge repede in Sud. Aici plaja este ceva mai ingusta, insa cei care cauta putina adrenalina au nimerit locul potrivit. Valurile sunt mult mai mari decat in Eforie Nord.

De asemenea, in ambele statiuni, plimbarile cu banana, cu skijet-ul, barca cu motor sau cu vaporasul sunt agreate de majoritatea turistilor. In concluzie, alegerea va apartine in totalitate. Fie ca alegeti ca statiune de vacanta Mamaia, Costinesti, Eforie, Neptun sau oricare alta, important este sa va simtiti bine, sa va relaxati si sa aveti parte de multa distractie.

Pentru tine care este cea mai frumoasa statiune?


Articol de Ela Dia

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....