CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Machiajul permanent

Rating:5Voturi: Vizualizari: 9316 Publicat la data: 2007-09-24 Autor: Saloane.ro

Machiajul permanent

Buze perfect conturate, ochi conturati ca la carte sau sprancene ireprosabil creionate. Oricat de mult te-ai chinui nu reusesti sa ai un machiaj desavarsit? Exista alternativa. Machiajul permanent!

Ce poate fi mai incantator decat sa te trezesti dimineata perfect machiata, gata sa pleci la birou iar sotul sa-ti sopteasca: "Iubito, arati extraordinar!"?

Suna bine... Dar oare este atat de simplu pe cat pare?

Tehnica speciala folosita pentru machiajul permanent este cunoscuta sub numele de micropigmentatie, implant de micropigmenti sau dermografie. Interventia se efectueaza cu un ac special care strapunge stratul superficial al dermei, introducand un colorant ce contine un pigment de origine minerala non alergic care se pastreaza in piele de la 7-8 luni la 2-7 ani.

Majoritatea micropigmentarilor se fac dupa ce pacienta este in prealabil anesteziata local, pentru a evita aparitia durerii. Dupa aplicarea pigmentilor, este nevoie de sedinte suplimentare pentru a obtine efectul scontat si culoarea aleasa. Perioada totala de la prima pana la ultima sedinta se poate intinde la la o luna pana la trei, depinzand de culoarea tenului si de cea a pigmentului ales.

Imediat dupa realizarea machiajului permanent, persoana in cauza va trebui sa evite expunerea indelungata la soare. Si pentru ca machiajul sa nu se „stearga“ mai repede, este indicat sa nu se aplice solutii uleioase in zona respectiva si sa nu se realizeze gomajul.

Faptul ca ai beneficiat de un machiaj permanent nu inseamna ca nu mai trebuie sa te machiezi deloc. Poti aplica la fel ca inainte fondul de ten, rimelul, fardul de pleoape, glosuri sau rujuri.

Fie ca este vorba de conturul buzelor, al ochilor sau al sprancenelor costul unei sedinte de machiaj permanent variaza intre 60-70$.

Ca in cazul oricarei interventii exista riscul reactiilor adverse. Se stie ca, ori de cate ori se introduce un corp strain in organism, acesta este susceptibil de a cauza iritatii locale sau chiar generalizate. Nu intotdeauna alergia apare pe moment, existand cazuri in care ea devine activa abia peste cateva luni, chiar ani.

O alta reactie adversa care poate aparea este legata de ivirea granuloamelor (mici mase de tesut care se formeaza in jurul unei substante straine). In plus, dupa indepartarea pe cale chirurgicala a cicatricilor, exista posibilitatea aparitiei unor reactii locale care se prezinta sub forma unor mici umflaturi.

Un alt aspect negativ este migrarea culorilor pe suprafata pielii, efect care poate ajunge sa aiba un impact estetic cu totul nedorit.

Cel mai mare risc il reprezinta insa infectarea cu virusuri. SIDA si hepatita C sunt doar doua dintre ele.

Chiar daca machiajul permenent iti face cu ochiul, nu te grabi! Cantareste bine lucrurile si intreaba-te in ce masura esti dispusa sa porti greseala cuiva pe fata ta!

Autor: Raluca Ionita

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....