CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Machiajul mineral este mai bun?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1544 Publicat la data: 2009-05-14 Autor: Saloane.ro

Machiajul mineral este mai bun?

Machiajul mineral este mai bun?

Cine a descoperit produsele de make-up minerale nu se va mai intoarce la produsele clasice. Fanii sunt numerosi iar laudele la adresa beneficiilor nu inceteaza: in momentul de fata machiajul mineral inregistreaza cea mai interesanta crestere din domeniul industriei cosmetice.
De ce ai alege un alt tip de machiaj daca acesta este mai bun si aduce beneficii de invidiat pielii?
Daca aruncam o privire asupra pudrelor minerale, de exemplu, vom remarca un detaliu: contin fundatie, corector si pudra - 3 in 1. Iar daca eticheta indica si SPF, inseamna ca produsul are si factor de protectie solara.
Acoperirea perfecta pe care o furnizeaza machiajul mineral se datoreaza interactiunii sale cu lumina. Nu incarca. Camufleaza perfect. Mineralele interactioneaza cu lumina in nenumarate feluri: lasa sa treaca lumina prin particule reflectand-o si dand un aspect neted si luminos pielii (radiant pump); reflecta, refracta si difuzeaza lumina, creand un efect focus; confera un look luminos, sanatos si tineresc tenului.
Produsele minerale de machiaj trebuie testate pentru ca exista diferente de culoare si nuante: arata altfel aplicate pe ten decat produsele clasice: sunt mai fine, mai delicate, nonocluzive - lasa pielea sa respire si sa functioneze normal - un mare avantaj in cazul tenului afectat de acnee sau rozacee.
Ce minerale trebuie sa identificati in produsul de machiaj mineral? Pe langa calitate, caracteristica pe care ar trebui sa o indeplineasca toate marcile de make up, urmatorii ingredienti minerali sunt de...lecturat: dioxid de titaniu, oxid de zinc, oxizi de fier, mica, oxiclorid de bismut si nitrit de bor. Acestea trebuie sa se regaseasca la inceputul listei de ingredienti si nu la finalul ei (aceasta insemnand certificarea existentei cantitatii ingredientului respectiv).

Sa aruncam o privire asupra mineralelor folosite:

Dioxidul de titaniu este aprobat de catre FDA ca ecran solar protector. Este rareori folosit ca atare, de obicei este acoperit de o pelicula pentru a proteja tenul de razele UV.
Oxidul de zinc (ZnO) este aprobat de catre FDA ca ecran solar. Acest mineral de culoare alba este recunoscut pentru proprietatile sale anti-inflamatoare si anti-microbiene.
Mica
este cea care asigura produsului finit aspectul de satinat si fin. Pentru mai multa stralucire sunt folosite particule de dimensiuni mari de mica (aceasta fiind utilizata si pe post de colorant).
Oxicloridul de bismut este o pudra de culoare alb-sidefie preparata sintetic (datorita sclipirilor metalice mai este numita si perla sintetica). Oxicloridul de bismut adauga culoare, acoperire, fiind si un bun liant al produsului final. Nitritul de bor este o pudra alba manufacturata, cu aspect matasos care confera produsului cosmetic o textura delicata, acoperire si stralucire. Este cunoscut ca fiind mineralul cel mai soft care reflecta lumina conferind un aspect desavarsit machiajului.
Oxidul de fier (Fe2O3)
- rugina, este folosit in general pe post de colorant. Toti oxizii de fier existenti in cosmetica sunt sintetizati prin procese stricte de laborator (fierul nu poate fi folosit ca atare pentru ca el contine metale grele).
Mai multe detalii despre machiajul mineral poti afla din cel mai recent numar al revistei Les Nouvelles Esthetiques& Spa (editia mai-iunie 2009).

Autor: Diva Hair

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....