CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Cum se face manichiura acasa

Rating:5Voturi: 2 Vizualizari: 11526 Publicat la data: 2007-07-18 Autor: Saloane.ro

Cum se face manichiura acasa

Manichiura la cald

Este cea pe care o recomanda orice profesionist. Avantajul sau principal: tratarea unghiei si evitarea taierii cuticulelor. Procedeul nu este deloc complicat: mana se tine, timp de zece minute, intr-un bol in care este incalzita o crema speciala pentru unghii, care ajuta la indepartarea cuticulelor. Urmeaza masajul mainii si degresarea unghiilor (etapa foarte importanta pentru ca oja sa se mentina cat mai mult timp intacta). Apoi cuticulele se imping foarte bine inainte, cu ajutorul unui betisor special si al unui ulei/gel pentru cuticule - tehinca americana eficienta, care duce, in cateva luni la disparitia definitiva a acestora; se aplica un lac protector, cu vitamine si apoi doua straturi de oja. Pentru luciu si rezistenta nu trebuie neglijata folosirea unui top.

Manichiura la rece

Adresata persoanelor care obisnuiesc sa isi taie cuticulele, este o tehnica mai putin recomandata de esteticieni. De ce? Taierea stimuleaza cresterea acestora, ajungand ca, pe termen lung, sa devina cu adevarat inestetice.
Mana se tine intr-un bol cu apa calda, apoi se impinge pielita si se curata cu un betisor special. Se taie pe lateral surplusul de cuticule crescute de-a lungul timpului.

De multe ori, cel mai frumos look este cel simplu. Aceasta teorie este valabila si pentru manichiura. Mainile sunt considerate cartea de vizita a femeilor. Indiferent daca unghiile sunt rosii, albe, cu strasuri sau doar cu un strat de lac, atata timp cat manichiura este ingriita si mainile curate, imaginea este placuta.

Cum se pilesc corect unghiile

Primul pas spre o manichiura impecabila este pilirea unghiei. Pentru acest procedeu este nevoie de un buffer cu patru laturi, fiecare asigurand un grad diferit de pilire. Laturile bufferului sunt in general numerotate si este usor de efectuat operatiunea pentru ca nu trebuie decat sa respectati ordinea cifrelor, incepand cu latura cea mai aspra si terminand cu cea mai fina.

Cum se indeparteaza corect cuticulele

O data pilite unghiile, va puteti ocupa de cuticule. Dupa ce le-ati indepartat cu ajutorul unui instrument special, care nu trebuie sa fie ascutit pentru ca zgarie suprafata unghiei si poate chiar sa distruga radacina acesteia, introduceti mana intr-un vas cu apa calduta si putin sapun lichid. Indepartati cuticulele care considerati ca trebuie taiate cu ajutorul unui betisor special. Nu le taiati!

Cum se hidrateaza pielea mainilor

Cu unghiile pilite si fara cuticule, mana incepe sa prinda alt aspect. Acum este nevoie de hidratare. Folositi o crema sau un ulei special pentru maini si masati insistand pe zona cuticulara si dosul palmei.

Cum se aplica oja sau lacul de unghii

In momentul acesta unghia este pregatita pentru aplicarea ojei. Inainte de culoare trebuie sa aplicati un strat de lac incolor, care are rolul de a proteja unghia.
Lasati sa se usuce doua minute si puteti trece la colorarea unghiei.
Asigurati-va ca pensula cu care intindeti oja este moale si nu lasa urme pe unghie.
Daca urmati acesti pasi, cu siguranta veti avea o manichiura perfecta. Alegerea culorii ramane la latitudinea dumneavoastra.


Sursa:
www.poftim.com

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....