CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Omul, de la aparente la esenta

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 4455 Publicat la data: 2011-05-16 Autor: Andreea Minei

Omul, de la aparente la esenta


Ce iubesti la omul de langa tine, mai mult? Ii apreciezi infatisarea, fizicul sau pentru tine conteaza sufletul lui, si cum se poarta cu tine? Il apreciezi pentru hainele pe care le poarta, pentru pregatirea lui, sau pentru modul in care gandeste?

De cele mai multe ori, aparentele inseala, si inseala teribil. Multe din lucrurile pe care noi le percepem intai ca fiind pozitive, se dovedesc a fi exact contrariul. Merita, oare, sa facem din aceasta o regula? Mai bine nu, dar se cuvine sa retinem intamplarea!

Exista o tendinta generala a lumii de a judeca totul prin prisma acestor aparente- este o graba nejustificata de a trage concluzii cu privire la stari de fapt necunoscute. Probabil si tu te-ai ``lovit`` de aceasta problema: cand esti imbracata mai sport, nu ai acelasi impact la public ca atunci cand esti in haine office, iar cuvintele tale parca nu mai au aceeasi greutate; sau contempli admiratia pe care o starneste un cuplu de oameni frumosi celor mai in etate, care se grabesc sa ii vada impreuna pe vecie, doar din simplul motiv ca ``dau bine`` impreuna, si, de fapt, armonia acelui cuplu sa fie complet inexistenta, etc.
Daca esti deprinsa deja cu jocul acesta planetar, intre aparente si esenta, iti voi impartasi doua cazuri interesante; iar daca nu esti, citeste mai departe, nu stii niciodata cand se va produce declicul!

Medicul de pe Salvare

Intr-o dimineata de vara, m-am trezit cu o stare rea, aveam greata si ameteli foarte puternice, si nu puteam sa stau in picioare din cauza ca mi le simteam instabile, parca erau de plastilina. Am anuntat la serviciu ca nu voi ajunge, si am chemat Salvarea.
Nimic din cele ce au urmat nu s-au intamplat conform asteptarilor, ba, din contra; medicul de pe Salvare s-a dovedit a fi un ins fara caracter, si de atunci m-am tot intrebat prin ce concurs de imprejurari a ajuns acolo. Lasand la o parte ca mi-a cerut bani pentru cateva pastile, si ca mi-a facut avansuri sexuale, individul a avut grija si sa-mi sustraga o bacnota din cele date rest, in drum catre iesire.

Taximetristul

La mai mult de o jumatate de an dupa intamplarea relatata mai sus, trec prin alta experienta.
Intr-o duminica dimineata, din cauza intarzierii, dau comanda la taxi, la firma unde sun de obicei. In timpul cursei, nu stiu cum ma joc cu telefonul, si pe unde-l pun, dar reusesc sa-l uit in taxi. Imi dau seama in circa un sfert de ora si imi formez numarul. Raspunde taximetristul, care luase intre timp alta cursa, dar ma linisteste ca va veni sa-mi aduca telefonul, si supriza! Nici macar nu-mi cere recompensa (telefonul valora, la liber, undeva in jur de 15 milioane). Dupa alte 10 minute, imi reintru in rolul de fericita stapana a telefonului meu.

De atunci, nu pot spune ca mi-am schimbat modul in care privesc lumea, insa am inceput sa fiu mai vigilenta la toata treaba asta cu aparentele, si incerc sa-i determin si pe cei din jurul meu sa o faca!


Articol de: Andreea Minei


Cei care au citit acest articol au mai citit si....