CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Stiri mondene / Monica Columbeanu: invidiata si demna de mila

Rating:5Voturi: 3 Vizualizari: 5462 Publicat la data: 2011-03-07 Autor: Alexandra B.

Monica Columbeanu: invidiata si demna de mila

 

Monica Columbeanu, romanca din Bacau, suceste printr-o conjunctura favorabila mintile trecute de prima tinerete ale lui Irinel Columbeanu (afacerist renumit pentru slabiciunea de a avea mereu in preajma-i femei foarte frumoase).
 
Naiva dar ambitioasa, aceasta trece furtunos de la stadiul de provonciala modesta la Scorpia de la Izvorani, de la tinutele in culori tipatoare la imbracamintea creata de cei mai in voga designeri vestimentari, ocupand astazi prima pagina a ziarelor cu divortul de Iri.


Firul povestii…

Totul a inceput cand Moni avea doar 14 anisori. Doua clanuri renumite din Bacau au revendicat-o, aceasta ascunzandu-se in apartamentul mamei lui Dinu Damaschin (in acea vreme reprezentant al Asociatiei Nationale pentru Apararea Drepturilor Omului din Bacau).

Anii trec, iar viata Monicai ia o intorsatura fericita. In anul 2005, il intalneste pe Irinel Columbeanu – in ochii caruia apare drept un diamant frumos, dar care necesita “slefuire”. Pe perioada celor cinci ani petrecuti alaturi de milionar, Monica se stilizeaza in totalitate.

Copilul de suflet al Monicai Columbeanu, emisiunea “By Monica Columbeanu” difuzata la B1 TV a constituit un  bun pas in evolutia protagonistei. Telespectatorii erau primiti cu usile deschise in casa si in cercurile frecventate de cei doi amorezi, putand analiza indeaproape modul de viata al acestora.

Nunta secolului
, din anul 2006, un eveniment de mare amploare, a strans laolalta toata spuma lumii mondene din Bucuresti. Chiar in mijlocul petrecerii, invitatii afla vestea cea mare: Monica avea sa devina mamica.

Pe data de 17 ianuarie 2007, micuta Irina Columbeanu este adusa pe lume in prime-time, chiar in direct la TV. Pe parcursul travaliului, viitoarea mamica (evident machiata si extrem de bine aranjata) a dat nenumarate interviuri si a vorbit cu toata lumea prezenta la spital.

Casatoria cu Irinel, show-ul TV, notorietatea intr-o continua crestere i-au ridicat extrem de mult cota Monicai. Rezultatele pozitive nu au intarziat sa apara: nenumarate prezentari de moda, pictoriale in reviste cunoscute, premiul pentru “Cea mai sexy coperta a revistei Qui” – din Italia. 

Zvonurile despre relatiile extraconjugale alea celor doi insuratei nu au intarziat sa apara, presa de scandal scotandu-l la lumina pe Ricky, impreuna cu cateva zeci de sms-uri de dragoste pe care soferul le-ar fi primit de la doamna Columbeanu.

moni si iriNu cu multa vreme in urma, Monica incepe sa petreaca mai mult timp in America, decat in Romania cu sotul sau. Aparentul motiv al plecarii il constituie invatarea limbii engleze si in timpul ramas dupa scoala pozatul pentru cataloage sau filmarea spoturilor publicitare.

Paradisul divei provinciale s-a cam destramat saptamana trecuta, cand a depus cererea de divort. Aceasta isi doreste despartirea definitiva de Irinel si custodia micutei Irina. Graba de a incheia lucrurile si de a lua de langa tata cel mai de pret lucru l-a infuriat la maxim pe domnul Columbeanu, care uitimor (!!!) obtine custodia provizorie a micutei, devenind primul tata vedeta care inregistreaza o astfel de performanta…

 

Norocul de alta data s-a transformat in cosmar pentru Monica! Sa speram ca nu va iesi “prea sifonata” din toata aceasta poveste, pentru ca bine n-are cum sa iasa…Orice lucru bun are si consecinte!








Articol de: Alexandra B.


Cei care au citit acest articol au mai citit si....