CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Stiri mondene / Dependentele vedetelor

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 3 Vizualizari: 3161 Publicat la data: 2011-05-06 Autor: Andreea Minei

Dependentele vedetelor


1.    Shopping-ul: este o dependenta intalnita mai la toate speciile de vedete: autohtone, de mica, medie sau mare clasa, sau din strainatate. Cu cat merg mai des la shopping, cu atat se simt mai importante, iar daca se afla si o camera de filmat in zona, cu atat mai bine!

2.     Drogurile si alcoolul: aceste vicii sunt la ordinea zilei pentru vedete ca Paris Hilton, Kate Moss, Amy Winehouse, Britney Spears, Mel Gibson, Robin Williams, si multi altii. Datorita banilor si a faimei, acestia nu sunt nevoiti sa suporte rigorile legii, atunci cand sunt prinsi in flagrant. In ciuda exemplului negativ, aceste vedete continua fara a se sinchisi de public sau de presa, uneori fac chiar parada. Morala? Cand esti faimos si cu bani, toate iti sunt iertate! Sau altfel spus: banii cumpara orice, chiar si cinstea.

3.    Sex-ul: multi ne intrebam adesea, si pe buna dreptate- cand esti inconjurat de femei frumoase, nu devii obsedat? Tiger Woods, Michael Douglas, David Duchovny, Billy Bob Thornton, Charlie Sheen, Warren Beatty sunt renumiti pentru numarul femeilor cu care au intretinut relatii sexuale. Make love, not war!- ei au luat-o add-literam!

4.    Dependenta de sport: pentru unele vedete, dependenta de sport este precum dependenta de a fi...vedeta! Ar trebui cu totii sa le urmam exemplul- sportul ne face sanatosi, ne modeleaza frumos corpul, ne da pofta de viata, si ne transforma in oameni cu mai mult sex-appeal!

5.    Photoshop! Puteti zambi cat vreti, majoritatea vedetelor au imaginea atat de studiata, si modificata cu ajutorul tehnologiei de astazi (traiasca Photoshop-ul!) incat totul se reduce la arta si grafica!

6.    Jocurile pe calculator: iti suna cunoscut, nu-i asa? Iar tu nu esti (inca:)) vedeta! Imagineaza-ti cum ar fi sa ai ditamai plasma si ultimele aparitii in materie de playstation-uri! Ai  mai iesi din casa? Sau permite-mi sa formulez altfel: ai mai ajunge la toaleta macar?

 

 

 

Articol de: Andreea Minei


Cei care au citit acest articol au mai citit si....