CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Petrecerea timpului liber / Seriale de animatie pentru fiecare weekend

Rating:5Voturi: 3 Vizualizari: 2535 Publicat la data: 2011-02-08 Autor: Alexandra B.

Seriale de animatie pentru fiecare  weekend

Nici nu se sfarseste bine weekendul, ca tot la el visam...Pentru ca sirul zilelor trece extrem de repede (mai ales cand ai activitate), m-am gandit sa-ti dau o sugestie pentru weekendul ce bate imediat la usa: serialele de animatie.


Sunt extrem de amuzante, au replici memorabile, actiunile personajelor sunt greu de preconizat si reprezinta intotdeauna o varianta relaxanta de petrecere a timpului liber.



Cele mai indragite seriale de animatie destinate adultilor

The Simpsons

Sitcom animat creat in 1989, ce prezinta laturile caraghioase ale unei familii disfunctionale americane. Capul familiei (si al tuturor rautatilor), pe numele sau Homer, are probleme  cu alcoolul si umbla vesnic neingrijit; sotia acestuia, Marge, reprezinta tipologia femeii tolerante, iubitoare, extrem de muncitoare; fiul cel mare al celor doi, Homer Bart, este un neastamparat, nu-i place scoala si se mandreste cu asta; fiica mijlocie are cu totul alte trasaturi de caracter: este pacifista, ecologista, intr-un cuvant: geniul familiei; Maggie, fiica cea mica este cuminte si  iubeste toate animalele.
Acest serial de animatie a castigat de-a lungul timpului multe premii, inca de la debut chiar  fiind cel mai longeviv sitcom american, depasind in anul 2009 Gunsmoke ca cea mai lunga serie primetime de divertisment.

 

South Park

Este un serial de animatie ale carui personaje sunt 4 copii in clasa a treia, cunoscuti pasionati ai limbajului obscen: Stan, Cartman, Kenny si Kyle.
Intreaga actiune a serialului se petrece in orasul Colorado, unde lucruri ciudate se intampla la tot pasul, ceea ce genereaza prilej de peripetii.

 

Futurama

Phillip Fry, un tanar in varsta de 25 de ani, nu are o cariera de success – fiind un simplu vanzator de pizza. In data de 31 decembrie 1999, Philip se ingheata (din gresala!)  si se trezeste peste 1.000 de ani. Aceasta este sansa lui de afirmare! Devine angajat al Planet Express Corporation (companie futurista de livrari), unde cunoaste o serie de colegi care mai de care mai ciudati. 

 

Family Guy (O familie dementa)

Este un serial animat de origine americana, despre o familie ce locuieste intr-o suburbie a orasului Quahog. Umorul absurd sub forma unor flashback-uri a facut faimos acest serial.
Intrerupt in anul 2.000 si din nou in 2002, Family Guy a fost reluat in anul 2005 datorita numarului mare de fani ce vizionau reluarile difuzate pe canalul Adult Swim.

American Dad (Tata in stil american)

Filmul surprinde viata familiei Smith (cu fiul Stan in prim plan) - cu totii personaje sarite de pe fix. 
Stan este angajat in cadrul CIA, continuu preocupat de activitatile teroriste. Iubeste tara si institutia familiei si ar face orice pentru a le proteja.
Francine
, sotia lui Stan si fosta consumatoare de droguri, isi ascunde adevarata identitate de dragul relatiei pe care o are cu Stan.
Hayley – fiica familiei, o adolescenta care face eforturi sustinute pentru integrarea in comunitatea scolara. Stan o iubeste, dar nu are incredere in spusele ei.
Steve – lenesul si fiul casei, din dorinta exagerata de a fi cool trece exact in extrema cealalta. Varsta pubertatii ii creaza multe confuzii.
Roger este un extraterestru sarcastic, salvat de Stan din Area 51. Din cauza faptului ca-i este interzisa iesirea din casa, isi gaseste activitati care sa-i ocupe timpul, cum ar fi: fumatul si bautul de vin.
Klaus, pestisorul vorbitor de origine germana, este un experiment CIA esuat (se dorea transplantul creierului unui barbat german intr-un peste).

Relaxare placuta si weekend tonifiant!






Articol de: Alexandra B.


Cei care au citit acest articol au mai citit si....