CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Petrecerea timpului liber / Melodii de vara

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 3701 Publicat la data: 2011-06-08 Autor: Andreea Minei

Melodii de vara


Muzica este un dar minunat al Divinitatii catre noi, si ne insoteste si la bine, si la greu, si acasa si pe drum, si la serviciu si la distractie. Este, poate, cel mai fidel partener de viata al omului.
Tu ce fel de muzica asculti? Rock, house, disco-pop, jazz, muzica clasica, populara sau manele? Poate cate putin din fiecare?


Se apropie 9 iunie, data la care o mare legenda a rock-ului isi va sustine concertul de adio, la Bucuresti. „Rock you like a hurricane”, „Send me an angel”, „Please me, tease me” sau „Wind of change” cu siguranta vor fi fredonate de mii de romani alaturi de cei de la Scorpions- rock made in Germany, babe!

La Romexpo, pe 3 iulie, un alt nume greu al scenei rock clasice ne cheama sa ne reamintim balade celebre, precum „Is this love”, „Here I go again” sau „Fool for your loving”- Whitesnake. Solistul trupei nu se mai afla la prima tinerete, ce-i drept, insa muzica si vocea lui cu siguranta ca vor dainui in sufletul nostru!

Pentru prima data in Romania, cei de la Bon Jovi ne pregatesc un show incendiar, in data de 10 iulie, in Piata Constitutiei. Cati dintre noi nu am crescut cu baladele lor minunate, si cati dintre noi nu stiam de pe rost, in adolescenta, versurile melodiei „Always” sau „Never say goodbye”? Ca sa nu mai vorbim de alte hit-uri cu care Bon Jovi au dat lovitura: „You give love a bad name”, „Runaway”, „Keep the faith”, „Living on a prayer” sau „It's My Life”. Nu trebuie sa ratam acest eveniment, indiferent de buget!

Pe 18 iunie, la Arenele Romane, va sosi, pentru iubitorii muzicii platanelor, Dj Tiesto, in cadrul show-ului The Mission. Fanii muzicianului il apreciaza pentru modul in care reuseste sa-si transpuna sentimentele in acorduri de muzica house! Chiar daca nu asculti des acest gen, cu siguranta va fi o experienta placuta, asa ca nu mai sta pe ganduri si cumpara-ti bilete de pe site sau la fata locului.

Iti place muzica lui Mika? Vei avea, din nou, ocazia sa-i fredonezi melodiile in cadrul B'ESTFEST, intre 1-3 iulie, in Pipera-Tunari. Cantaretul a carui voce a fost asemanata cu cea a marelui Freddie Mercury nu se afla la primul concert in Romania, si se pare ca ii place sa ne (in)cante! Asa ca „Relax” si „Love today” impreuna cu Mika, in iulie!

Si alte evenimente ne vor incanta auzul vara aceasta, si amintim de Lake Of Tears, in 25 iunie, la Arenele Romane; Al Bano, pentru nostalgici, in 12 iunie; sau Concert Extraordinar Jazz& Blues, la Palatul National al Copiilor, in data de 24 iunie 2011.

Pentru iubitorii de muzica clasica, in 1 iulie, la Sibiu, se va tine concertul „Carmina Burana” sau, daca nu puteti ajunge pana acolo, atunci aveti o alternativa in 12 iulie, la Teatrul de Vara Herastrau, cand se va petrece „Narcotango”, un happening din interesanta lume a tangoului.

Vara minunata pentru melomani!

 

 

Articol de: Andreea Minei


Cei care au citit acest articol au mai citit si....