CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Despre secretele barbatilor

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 87 Vizualizari: 8637 Publicat la data: 2011-02-01 Autor: POPOVICI GEORGETA

Despre secretele barbatilor

Barbatii, asa cum bine se stie, nu sunt de pe aceeasi planeta cu noi femeile! Tocmai de aceea, ar trebui sa incetam sa mai fim curioase privind viata lor anterioara.

Nu-i intrebati nicodata cate relatii au avut si multe alte intrebari pe care noi femeile, invariabil le tot punem fara incetare. Barbatii, vor reusi mereu sa ne surprinda, prin modul in care gandesc, cu stilul personal de a-si rezolva problemele sau cu prietenii pe care si-i aleg, etc.

Ceea ce nu doreste sexul puternic sa aflam noi femeile, sunt de fapt si de drept, secrete pe care nici noi nu ar trebui sa vrem sa le aflam, deoarece nu vor face bine relatiei de cuplu. Asa cum multe dintre reprezentantele sexului frumos, am observat, de fiecare data cand discutia ajunge in punctul in care ar trebui sa se vorbeasca despre micile secrete, barbatii reusesc sa schimbe subiectul sau chiar de multe ori se supara, deoarece nu li se respecta intimitatea.

Iata cateva lucruri despre care barbatii nu doresc niciodata sa vorbeasca:

1. Despre fanteziile ciudate
Fanteziile barbatului sunt mult mai picante decat ale femeii. Tocmai de aceea, pentru a nu crede despre ei ca ar putea fi niste obsedati sexuali, isi vor pastra fanteziile in materie de sex doar pentru ei.

2. Despre masturbare
Majoritatea oamenilor se masturbeaza, cu precadere barbatii. Clar, un barbat are nevoie de intimitate in momentele in care se satisface si nu va fi de acord ca o femeie sa fie langa sau chiar sa faca o descriere a acestor experiente.

3. Despre fosta prietena
Niciodata sa nu-i intrebati pe barbati, despre fostele prietene. Teama lor clara, fiind aceea ca veti deveni geloase. Amintirile pe care le poarta acestia despre fostele relatii sunt chestiuni personale, intime iar noi va trebui sa ne conformam, deoarece se va aprecia in final, aceasta atitudine.

4. Despre prima experienta sexuala
Chiar daca va vor reaminti in treacat, varsta la care au inceput o viata sexuala, cu siguranta, barbatii nu vor fi precisi in a va oferi detalii despre acel capitol din viata lor intima sau varsta reala la care a avut loc prima experienta sexula. Motivul pentru care mint in privinta acestui subiect, are legatura cu discutiile pe care le aveau cu prietenii dar si cu faptul ca este greu sa vorbesti despre astfel de lucruri cu persoana iubita.

5. Despre micile slabiciuni
Barbatii sunt considerati ca fiind puternici, cu privire la orice obstacol sau problema, aparute in cale. Aceasta caracterizare le atinge orgoliul si cu siguranta, le face placere. Tocmai de aceea, ascund faptul ca si ei pot fi sensibili sau ca pot fi “atinsi” de dramele vietii. Fetelor, faceti-va ca nu observati micile lor scapari!

Articol de: POPOVICI GEORGETA


Cei care au citit acest articol au mai citit si....