CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Lifestyle / Rasfat al trupului 100% natural

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 24 Vizualizari: 1810 Publicat la data: 2011-01-13 Autor: Petre Mihaela

Rasfat al trupului 100% natural

 

Am observat ca in ultimul timp, tot mai multi dintre noi au incercat sa renunte la produsele ce se gasesc in magazine si sa opteze pentru varianta bio a acestora.


Asadar, avem in vedere alimente bio, produse pentru uzul gospodaresc bio si bineinteles, nelipsitele cosmetice bio. Aceste cosmetice bio, pe care oricine si le poate face in casa, inseamna in primul rand sanatate (grija pe care o porti propriului tau corp), iar in al doilea rand grija fata de mediul inconjurator.

Va voi vorbi in randurile urmatoare despre cateva cosmetice naturale pe care le puteti face in casa si de care va garantez ca o sa fiti multumite, pentru ca trupurile voastre or sa fie tare rasfatate, in mod natural. :-)

Toata lumea are portiuni de piele mai uscata decat restul corpului, de obicei in zona coatelor, in zona genunchilor si chiar a calcaielor. Un remediu pentru aceste probleme este o simpla crema exfolianta facuta din cateva capsune (aproximativ 10), doua linguri de ulei de masline si o lingura de sare de mare, amestecate bine, de preferat la blender. Masand zonele de piele uscata cu acest amestec, o sa obtineti in scurt timp rezultate care va vor satisface fara drept de apel.

Aproape toata lumea bea cafea macar o data pe zi. V-ati gandit vreodata la efectele miraculoase pe care le are cafeaua asupra celulitei, de exemplu? Asa ca in lupta cu aproape nelipsita celulita va puteti folosi de un scrub obtinut dintr-o cana de cafea rajnita proaspat, un pic mai mare, o cana mica de zahar brun si cateva linguri sanatoase de ulei de masline. Dupa un dus fierbinte, masati cu acest amestec toate zonele in care celulita isi face de cap! Imediat dupa ce va clatiti o sa va simiti mai mult decat minunat in propria piele...

De cand ma stiu, am avut parul lung. Dar ce este mai important pentru mine, este ca podoaba mea capilara sa straluceasca de sanatate. Si chiar asa este! Cel putin o data pe luna, cam la trei spalari pe cap, folosesc un sampon natural, facut de manutele mele dintr-un galbenus de ou de tara, zeama de la o lamaie bine stoarsa, doua linguri de ulei de masline si o lingura de otet de mere. Dupa un asemenea tratament, parul meu este fericit si foarte stralucitor!

In incheiere va recomand cu cea mai mare caldura sa va rasfatati trupul cat mai des, sa va faceti mici cadouri prin aceste clipe de relaxare naturale 100%!




Articol de: Petre Mihaela


Cei care au citit acest articol au mai citit si....