CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Natura te ajuta sa ai parul mai frumos

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 6 Vizualizari: 3533 Publicat la data: 2011-01-10 Autor: Ghinea Viorica

Natura te ajuta sa ai parul mai frumos

Chiar daca in comert exista numeroase sampoane, balsamuri, masti si alte inventii de acest gen, nu trebuie sa uitam ca natura a fost aliata frumusetii din timpuri stravechi. Ea vine in spijinul nostru de fiecare data cand avem nevoie de ajutor.


Exista plante medicinale si aromatice care au propietatea de a intari radacina firului de par, de a activa local circulatia sangelui, contribuind la regenerarea parului. Aceste tratamente facute din extracte de plante trebuie urmate o perioada mai lunga, in functie de gravitatea problemei. Daca nu aveti probleme serioase cu parul, puteti folosi tratamentele naturiste mai rar, cand aveti timp.

Mai jos veti gasi cateva remedii care va vor ajuta sa aveti un scalp mai sanatos, prin urmare un par mai frumos


- Frunze de mesteacan: dupa spalare se clateste parul cu infuzie din 2 - 3 linguri de frunze la o jumatate de litru de apa si se maseaza scalpul. Aceasta infuzie lupta impotriva caderii parului, intarind radacina acestuia si combate matreata.

- Frunze si radacini de urzica: se face un amestec din 10 parti de frunze uscate la 90 parti de radacina uscata. Din acest amestec pentru infuzie se vor folosi 40-50 g la un litru de apa. Cu acesta infuzie se va clati parul dupa spalare.
Se stie ca urzica tonifica radacina parului, inlatura seboreea si matreata.

- Fructe de ardei iute: au proprietati stimulente foarte puternice pentru circulatia sanguina la nivelul pielii capului. Se maseaza energic radacina parului cu tinctura din 20 g la 100 ml de apa, pe o perioada de 7 - 8 zile.
Tinctura de ardei iute poate fi gasita la plafar la un pret convenabil.

- Sucul de lamaie: confera elasticitate si stralucire parului, daca este folosit la limpezire. Clatirea parului se va face cu apa amestecata cu suc de lamaie.
Puteti folosi acest suc atat simplu la limpezire, cat si in diverse masti impreuna cu alte ingrediente in functie de tipul parului.
Puteti face si combinatii de mai multe plante pentru un efect cat mai rapid si mai eficient.


Reteta: frunze de urzica (10 g), frunze de mesteacan (10 g), radacina de brusture (30 g), radacina de sapunarita (20 g), radacina de urzica (30 g).

Din acest amestec se folosesc 1 - 2 linguri de plante la o jumatate de litru de apa, se lasa sa fiarba 20 - 30 de minute. Dupa ce se mai raceste putin se filtreaza, apoi se fac lotionari cu ajutorul unui prosop timp de un sfert de ora. Acest tratament se face saptamanal.
Cred ca ingredientele de mai sus va sunt cunoscute, mai putin sapunarita. Ce trebuie sa stiti despre ea? Sapunarita este o planta inalta de 30 - 70 cm, florile sunt de culoare alb-roz, popular se mai numeste si floarea-calugarului sau floare-de-sapun datorita proprietatilor ei spumante.

Apelati cu incredere la tratamentele naturiste si nu veti fi dezamagite! Daca mai cunoasteti si alte trucuri nu ezitati sa ni le impartasiti.


Articol de: Ghinea Viorica


Cei care au citit acest articol au mai citit si....