CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Horoscop / Zodiac Practic / Mici trucuri de seductie in functie de zodie

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 3787 Publicat la data: 2010-11-30 Autor: Saloane.ro

Mici trucuri de seductie in functie de zodie

Berbecului ii plac femeile spontane, directe si explozive, care stiu sa isi valorifice atu-urile pentru a iesi in evidenta. Sopteste-i o dorinta ascunsa de-a ta si cu siguranta ii vei castiga interesul. Daca vrei langa tine un berbec, pregateste-te sa scoti la iveala toate secretele sexualitatii tale. Noptile petrecute alaturi de el vor fi extraordinar de pasionale. Va ajunge sa te domine fara sa iti dai seama, impunandu-ti un “program” fierbinte ori de cate ori va avea ocazia. Berbecului ii plac provocarile, asadar nu ezita sa il atragi in jocuri erotice. Atentie, insa, regulile le va stabili el!

Taurului ii plac femeile sexy si senzuale. Daca vrei sa il cuceresti, nu e nevoie sa ii vorbesti prea mult. Sunt de ajuns zambetele, privirile si atingerile indraznete. Este atras dupa senzatii, iar daca vei reusi sa ii transmiti unele puternice, cu siguranta vei fi a lui! Pe acelasi principiu va continua si el, facandu-te sa-i simti atingerile pe tot corpul. Tot ce trebuie sa faci este sa incepi tu jocul si sa il faci sa se simta centrul dorintelor tale.

Gemenii se remarca prin usurinta cu care pot comunica, de aceea este foarte important sa te bazezi pe acest lucru atunci cand vrei sa le atragi atentia. Comunica deschis cu el si nu ocoli subiectul atunci cand vrea sa stie ce fantezii ai. Transmite-i prin orice mijloace ca ai vrea sa iti petreci noaptea alaturi de el. Daca reusesti sa il seduci, va prelua el rolul de comunicator al propriilor fantezii, iar daca vei intra in jocul lui si vei experimenta tot ce iti propune, cu siguranta vei trai nopti nesfarsite de pasiune.

Racul este un sentimentalist, care vrea sa te stie implicata trup si suflet in relatia pe care o ai cu el. Asadar, o imbratisare ar putea face mai mult decat o atingere indrazneata. Dupe ce il vei cuceri, nu ezita sa imbini cele doua laturi -  cea a atingerilor tandre cu cea a dorintei salbatice, pentru ca este un adept al senzatiilor extreme. Tot ce trebuie sa faci este sa-i castigi increderea, prin rabdare. Un joc al privirilor si un zambet complice, prin care sa ii transmiti ca il vei astepta atat cat este nevoie, cu siguranta il vor aduce langa tine.

Leul se caracterizeaza prin dorinta de a-si lasa amprenta asupra mediului care il inconjoara. Deci si asupra ta. Vrea sa stie ca esti castigul lui, deci tot ce trebuie sa faci este sa iti joci bine rolul de prada. Da-i de inteles ca ai sesizat privirea lui cuceritoare, dar arata-te un timp inaccesibila. Cu siguranta aceasta atitudine il va incita si iti va da tarcoale, aprins de dorinta. Odata ce vei deveni “prada” lui, ti se va arata ca un adevarat rege al placerii.

Cel nascut in zodia Fecioara vrea sa se stie dorit si se lasa sedus, dar atentie, fara graba! Priveste-l tainic si atinge-l “din intamplare”, asteptand sa iti dea el ok-ul de inceput de joc. De aici mai este doar un pas pentru a-l seduce. Poti prelua cu usurinta initiativa, evitand in continuare lucrurile spuse intr-un mod foarte direct. Apeleaza la aluzii si joaca-te putin cu el de-a “ma iubeste! nu ma iubeste..”  Odata ce vor castiga certitudinea interesului tau, te va uimi prin dorinta de a experimenta tot pentru a te seduce el pe tine.

Balantele se caracterizeaza printr-o dorinta puternica de echilibru. De aceea cantaresc foarte bine alternativele, uneori fiind foarte critici. Cum ai putea fi cea mai buna alternativa? Vrea sa te vada sigura pe dorintele tale si perseverenta. Uneori te poate pune la incercare pentru a te verifica. Fii intotdeauna increzatoare in tine si pastreaza-ti cumpatul. Nu le place sa le cazi in brate din prima seara, iar atunci cand o vei face, tine cont de tot ce isi doreste, altfel l-ai putea pierde cand te astepti mai putin.

Scorpionii
au un deosebit simt al umorului si emana puternice energii sexuale. Desi de multe ori pot parea superficiali, adesea ajung sa se ataseze de o persoana pana la dependenta. Ce trebuie sa faci sa ii captezi atentia? Lasa-te sedusa de el si raspunde in acelasi ton privirilor lui indraznete. Daca te-ai facut remarcata, jocul seductiei deja a inceput. Daca iti pare distant, asteapta pana il vei simti din nou in preajma -  e una dintre tacticile lui. Pentru ca este o persoana extrem de senzuala, pentru care sexul are o mare importanta, completeaza-i imaginatia cu cele mai ascunse secrete ale tale.

Sagetatorul
este de departe o persoana complicata. Desi adesea le place sa se stie ei cei cuceritori, nu le displace nici atunci cand le faci avansuri. Sunt persoane spontane si un atu ar fi ca nici tu sa nu te duci la intalnire cu lectia facuta. Nu trebuie sa complici lucrurile, e de ajuns sa ii dai de inteles printr-un gest sau o atingere ca te simti atrasa de el. Odata ce l-ai sedus, poti sta linistita: va face tot posibilul sa iti arate tot ce stie, imbinand imaginatia cu jocul.

Capricornul
este o persoana responsabila, care actioneaza intotdeauna cu prudenta, si de aceea uneori poate parea o fire rece. Simte deseori nevoia de siguranta, dovedind multa rabdare in drumul care duce spre telul propus, cand stie ca il va atinge. In spatele acestor caracteristici se ascunde, insa, o puternica energie sexuala. Tot ce trebuie sa faci este sa ii sugerezi  ca merita sa renunte la principiile lui pentru o noapte. Provoaca-l distant, dar direct. Vei descoperi in el o explozie de dorinte.

Varsatorul
se caracterizeaza printr-o gandire evoluata, care depaseste adesea limita fizicului. Sunt persoane vizionare, dar care vor sa inteleaga lucrurile din toate punctele de vedere. Rareori ii poti insela sau surprinde. Sunt deschisi si apreciaza foarte mult spiritual liber si umorul. Cel mai important pas este sa te faci remarcata intr-un mod diferit. Alege un subiect interesant pe care sa il dezvolti impreuna cu el si arata-i ca esti o persoana isteata. Iubeste jocul pe care il ofera senzatiile, deci va trebui sa ai putina rabdare pana va aduna indeajuns de multe incat sa nu-ti mai poata rezista.

Pestii
sunt hipersensibili si spirituali. Daca vrei sa ii cuceresti, apeleaza indeosebi la limbajul corpului tau. Sunt firi romantice, cu siguranta vei reusi sa il seduci intr-un cadru mai intim, vorbindu-i despre povesti si transmitandu-i subtil dorinta ta de a-ti petrece intreaga noapte alaturi de el. In pat se va arata ca un explorator al intregului tau corp, curios si provocator in acelasi timp.


Articol de Irina Chirtoc

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....