CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Lifestyle / Cum poti castiga bani din pictura

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 8166 Publicat la data: 2010-07-01 Autor: Saloane.ro

Cum poti castiga bani din pictura

Inainte de a te gandi ce vrei sa pictezi, trebuie sa te decizi ce fel de suport vei folosi si daca ai toate instrumentele necesare in procesul de creare. Asadar, daca vrei sa castigi bani din pictura trebuie sa cercetezi piata si sa vezi ce se cauta mai mult.

Suntem in perioada in care tehnologia a avansat foarte mult, motiv pentru care este bine sa te orientezi spre cel mai profitabil gen de pictura. Pictura in ulei nu se demodeaza niciodata, insa din ce in ce mai profitabila a devenit pictura digitala.

Investeste intr-un program digital astfel incat sa fii in pas cu timpurile, dar sa ramai fidel si artei traditionale. E adevarat ca artistii mor de foame daca nu invata repede cum sa se vanda. Chiar daca esti talentat, operele tale trebuie sa fie pe placul galeriei in cadrul carei le expui.

Poti castiga multi bani atata timp cat cei din jurul tau apreciaza munca ta de artist si iti ofera posibilitati de a creste pe plan profesional. Ce e mai frumos decat sa poti comunica prin desen cu lumea, sa arati lumii intregi felul in care gandesti si simti?

Pentru artistii la inceput de drum un pas important il reprezinta participarea la fel si fel de concursuri de pictura. Cu cat participi la mai multe concursuri cu atat ai sansa sa devii din ce in ce mai cunoscut. Recunoasterea ca artist vine dupa ce ai obtinut numeroase premii la concursuri nationale si internationale. Asa ca, participa la cat mai multe.

De asemenea, daca iti doresti sa avansezi in acest domeniu te poti alatura unei companii care se ocupa de amenjarile locuintelor, firmelor, barurilor, restaurantelor sau hotelurilor. Poti castiga bani frumosi prin picturile pe care le realizezi, fie ca sunt picturi pe panza, pe sticla, pe lemn sau pe pereti.

O alta cale de a castiga bani facand ceea ce iti place este sa devii profesor. Studiile neurologice arata ca arta le stimuleaza elevilor functiile cognitive.Astfel, ii poti indruma pe cei mici spre o cariera artistica si le poti dezvolta aptitudinile, timp in care castigi si ceva bani.

E greu sa iti castigi existenta din pictura, insa poti obtine fonduri speciale pentru artisti care te pot ajuta sa cumperi materialele necesare realizarii tablourilor. Pentru a reusi, convingerea este arma cu care trebuie sa lupti pentru a-ti atinge obiectivele.

Sunt persoane care de cand se stiu au pictat si nu pot renunta la aceasta pasiune, motiv pentru care isi doresc sa castige si bani. Este dificil sa te faci remarcat intr-un astfel de domeniu, insa daca ceea ce faci este din pasiune, lucrurile pot avansa intr-o maniera favorabila pentru tine. Nu trebuie sa te gandesti cum sa faci mai repede bani, ci trebuie sa gandesti cum iti poti dezvolta talentele innascute incat si ceilalti sa observe acest lucru.

Daca esti un artist priceput nu vor intarzia sa apara si beneficiile.


Articol scris de Ela Dia.

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....