CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Mărarul favorizează creşterea sânilor

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1372 Publicat la data: 2008-08-01 Autor: Saloane.ro

Mărarul favorizează creşterea sânilor

Fitonutriţionistul Eugen Giurgiu apreciază că „verdeaţa" este un tonic de excepţie. Folosit crud, mai ales în salate, mărarul combate depresia. Datorită cantităţii de vitamina C pe care o conţine, planta întăreşte sistemul imunitar.

Folosită în curele de slăbire, planta înlătură surplusul de grăsime şi aplatizează abdomenul. O cură cu pulbere sau cu tinctură din seminţe, timp de 20 de zile, favorizează creşterea sânilor, pe care-i remodelează şi cărora le accentuează fermitatea.

Ficăţei de pasăre cu mărar şi vin

Timp de preparare :45 de minute
Calorii : 90/porţie
Ingrediente. 500 g ficăţei de pasăre, 200 g mărar, o ceapă, 150 ml ulei de măsline, o ceaşcă de vin alb, o legătură de pătrunjel

Preparare. Tăiem mărunt ceapa, pătrunjelul şi mărarul, apoi le înăbuşim în puţină apă cu ulei, timp de 10 minute. În altă cratiţă, cu ulei, înăbuşim ficatul spălat şi tăiat bucăţi mici. Când este aproape gata, adăugăm vinul amestecat cu o ceaşcă de apă, ceapa cu mărar şi lăsăm mâncarea să mai fiarbă 15 minute. Se serveşte cu salată de crudităţi.

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....