CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Pregatirile de nunta

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 2054 Publicat la data: 2010-06-09 Autor: Saloane.ro

Pregatirile de nunta

Eu voi spune… Da!

Bucurie pentru noi, bucurie si mai mare pentru mamele si tatii nostrii, fericiti nevoie mare pentru ca in sfarsit, ne “pot vedea la casa noastra”. Si gata cu efuziunile de orice natura ar fie ele, fiindca abia acum incepe partea grea – “administrativa” a regizarii “da”-ului in forma sa oficiala.

Spunem da-ul, insa sub ce forma?!?

De regula, discutia pe marginea acestui subiect se prezinta sub forma unui monolog fara de sfarsit in care viitoarea mireasa expune plastic, cu abundenta de detalii nenumaratele vise cu privire la evenimentul “rochiei albe”. Cu alte cuvinte trebuie sa alegem tema nuntii….fie ea clasica, romantica, rustica, sau altcumva.

Decizia cu privire la tema este cruciala, fiindca determina ulterior alegerea locatiei, tipului de decor, model invitatiilor, culorile dominante, meniul, si lista poate continua. Odata luata hotararea cu privire la tema nuntii incepem cautarea locatiei perfecte.

Literatura de specialitate, in speta site-urile, revistele ce au ca obiect de activitate tot ceea ce tine de nunta, trec in prim plan ca unica si primordiala actiune cautarea locatiei. Se uita, din pacate, ca “da”-ul de la primarie e completat in chip fastuos de cel din timpul servicului religios. Asa cum in cautarea unui local putem iantalni obstacole diverse, de regula de ordin temporal, si in cautarea bisericii se intalnesc probleme similare, care pot impiedica coordonarea celor doua etape.

Rezervari pentru local se fac inainte incepand cu perioade de la cateva luni, pana la un an, e de mentionat ca aceasta rezervare sa se faca sub forma contractuala, pentru evitarea eventualelor “razgandiri” si in situatie limita, instiintarea celor implicati.
Daca am ales biserica este importanta discutia cu preotul cu privire la data si ora exacta a ceremoniei, la masura in care sunt posibile unele “amenajari” ale locasului, de la o simpla aducere de scaune, pana la imodobirea ei , cantarea in locas a marsului miresei…, pretentii care nu pot fi realizate oriunde.

Odata ce am gasit localul potrivit si biserica, o a treia actiune este neaparat necesara sa fie desfasurata necesitand si ea ceva timp, si anume alegerea modelului de invitatii de nunta.
E nevoie de timp ca sa cautam cat mai multe modele, tot de timp si inspiratie avem nevoie pentru compunerea textului, pentru tiparire. Invitatiile le putem confectiona si noi, reducand sensibil din cheltuieli, insa in masura in care timpul si indemanarea ne pot permite, avand in vedere ca trebuie cautate panglici, ceara, lipici, hartia potrivita…

Cautarea rochiei de mireasa poate fi , conform literaturii de profil si a catorva opinii preluate din medii avizate, cea mai dificila hotarare. Orice magazine, site, revista, informatie ce poarta in enuntul sau cuvintele “rochie de mireasa” nu este de neglijat.

Orice model placut trebuie probat, fiindca sunt atatea genuri: cu/ fara corset, cu crinolina/ fara crinoline, cu bretelute, pe gat, cu decolteu ( rotund, oval, in “v”), cu volane, cu perle, cu trandafiri, cu danteluta/ fara danteluta, etc. Cat mai multa informatie poate fi benefica atat pentru imaginea finala a miresei, cat si pentru bugetul alocat evenimentului.

Articol de Antuza Banu
O ultima activitate fara de care nu se poate este aceea a lucrului la aspectul estetic al personajului principal al evenimentului, mireasa…problemele cu tenul, kilogramele in plus nu-s de rezolvat de pe o zi pe alta, necesitand tratamente cosmetice ( posibil si medicale) dar si timp pentru efectuarea lor. .

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....