CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Prietenul meu merge la masaj erotic. Il parasesc?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3702 Publicat la data: 2010-05-13 Autor: Saloane.ro

Prietenul meu merge la masaj erotic. Il parasesc?

Este bine cunoscut faptul ca intr-o relatie sexul are un rol important. In cazuri extreme, chiar decisiv. Am auzit pareri care sustin ca, pentru barbati, sexul ar conta mai mult decat pentru femei in mentinerea unei relatii. Atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ.

De asemenea, am intalnit cazuri in care femeia miza aproape exclusiv pe relatia sexuala pentru a-si tine partenerul langa ea. Consider ca o relatie bine legata este o imbinare intre dragoste - care presupune intelegere, apreciere, respect, incredere - si sex.
Dar, aceasta imbinare se poate face printr-o buna comunicare si, evident, prin modul in care iti simti si iti cunosti partenerul.

Ce poate simti, insa, o femeie care, convinsa ca relatia ei nu duce lipsa de nimic, afla ca partenerul ei merge la masaj erotic?
Evident, primul impuls este acela de a se simti inselata.

Poate fi masajul erotic asemanat unei relatii extraconjugale?

Asta cred ca depinde de perceptia, principiile si prejudecatile fiecarei femei. Si, bineinteles, depinde foarte mult de compromisurile pe care fiecare om si le ingaduie.
Orice relatie, fie ca este de prietenie sau amoroasa, implica compromisuri, mai mici sau mai mari. Uneori, un pas gresit poate rupe o relatie de lunga durata, alteori intelegerea partenerului poate intari legatura dintre cei doi.

Conteaza si masura in care partenerul percepe iertarea ca pe un compromis facut de celalalt pentru a pastra ceea ce au construit impreuna.

Fie ca afli din intamplare despre vizita partenerului la salonul de masaj erotic, fie ca ti-o marturiseste chiar el, esentialul este unul: s-a dus pentru ca a simtit nevoia sa faca acest lucru! Si, daca a simtit aceasta nevoie, e destul de evident ca era ceva ce ii lipsea.
In cazul in care consideri ca o relatie presupune posesia exclusiva, ar trebui sa stii foarte bine daca esti capabila sa ii oferi celuilalt tot. Atat din punct de vedere sentimental, cat si sexual. Iar asta presupune, din nou, o comunicare foarte deschisa, astfel incat sa fii la zi cu toate dorintele partenerului.

Trecand peste amorul propriu si peste frustrarea pe care ti-o poate aduce ideea ca ai fost inselata, incearca sa-ti privesti partenerul cu acelasi interes pe care i-l ofereai inainte ca lucrurile sa ajunga aici.

Nu este usor…

Dar este si mai simplu sa renunti, aruncand toata vina asupra lui, pentru ca, din anumite puncte de vedere, este mai convenabil pentru orgoliul tau. Uneori, intre iubire si sex se poate trage o linie foarte clara. Daca el s-a dus la masaj erotic nu inseamna neaparat ca te iubeste mai putin. Este posbibil ca, din anumite motive, sa considere ca ti-ar face rau o asemenea veste. Afla ce ii lipseste. Si, arata-i ca, langa tine, poate primi un tratament mai bun decat la orice salon. Daca simtea nevoia unei alte prezente langa el, probabil ca deja avea o relatie extraconjugala.

Nu toti suntem dispusi sa ne impartasim cele mai ascunse dorinte. Si, la fel de bine, nu suntem toti pregatiti sa-i oferim celuilalt ce are nevoie, desi ne place sa credem asta. O relatie, pentru a rezista in timp, are nevoie, periodic, de ceva aer proaspat.

Articol de Irina Chirtoc

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....