CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea pielii / Sfaturi expert pentru picioare frumoase

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2682 Publicat la data: 2009-10-20 Autor: Saloane.ro

Sfaturi expert pentru picioare frumoase


Exfolierea face pielea fina


Gandeste-te la etapele pe care le urmezi pentru ingrijirea tenului si aplica aceleasi principii si pentru restul corpului. Exfolierea este vitala pentru a avea picioare fine, sexy si placute la atingere. Foloseste exfoliantul de corp o data pe saptamana, de preferat dupa o baie fierbinte, atunci cand porii sunt deschisi, iar celulele moarte se pot indeparta cu usurinta.

Hidrateaza

Imediat dupa ce ti-ai exfoliat pielea picioarelor, este foarte important sa aplici o crema hidratanta. Pentru tratament complet, inainte de culcare poti folosi si o lotiune de corp, pentru piele uscata. Dupa lunile in care te imbraci numai in pantaloni, pielea de pe picioare isi pierde catifelarea. E mult mai aspra, iar riscul aparitiei foliculitei este mai ridicat. Tocmai de aceea, trebuie sa folosesti creme emoliente si uleiuri bogate in vitamiele A, E, PP. Este adevarat ca o piele uscata se poate infecta si irita mult mai usor. Daca te confrunti cu o asemenea problema, foloseste un gel pe baza de cupru-zinc pana la imbunatatirea sanatatii pielii.

Foliculita poate aparea in urma frecarii pielii de dresuri, combinata cu transpiratia sau in urma epilarii. Daca suferi de aceasta afectiune, foloseste antiseptice locale, inainte si dupa epilat, creme cu zinc si, in caz de nevoie, creme cu antibiotic. Daca totusi problema nu se remediaza, trebuie sa apelezi la un medic dermatolog.

Activitatea fizica face piciorul frumos

Pune in miscare circulatia sanguina si tonifiaza musculatura. Fara miscare fizica, din pacate nicio alta solutie nu prea este eficienta daca vrei sa ai gambe si coapse de invidiat. Daca nu iti place sau nu iti poti permite sa faci fitness din diverse alte motive, incearca sa faci aerobic la tine acasa. Pune-ti muzica preferata si fa genuflexiuni, sari, mergi pe varfuri, sunt o sumedenie de exercitii care se pot executa fara antrenor. De asemenea, profita de vremea frumoasa si iesi sa te plimbi pe jos, cu rolele sau bicicleta.

Putin bronz nu strica!

Bronzul este finisarea de care ai nevoie pentru a avea o piele stralucitoare. O lotiune buna autobronzanta este oricand de preferat solarului. Cu toate astea insa, incearca sa te bronzezi natural. Profita de week-endurile in care soarele straluceste pe cer si expune-te. Dar nu uita de lotiunea solara, e foarte important sa nu te arzi.

Scapa de problemele de sanatate cum ar fi varicele

Pe langa faptul ca sunt inestetice, varicele, acele venisoare purpurii si uneori sparte, sunt o problema de sanatate cu repercusiuni in timp. Excesul de estrogen este principala problema pentru aparitia lor. Ca sa ascunzi temporar imperfectiunile, poti folosi creme speciale sau un amestec obtinut din cateva picaturi de fond de ten si putina lotiune pentru copii. Dar daca vrei sa scapi de ele definitiv, adreseaza-te medicului pentru a ti le trata eficient cu ajutorul laserului.
Combate celulita!

Gropitele inestetice cu aspect de coaja de portocala apar atunci cand stratul de colagen care separa pielea de tesuturile grase este afectat. Din pacate, celulita nu poate fi usor inlaturata, in schimb poate fi tinuta sub control daca urmezi urmatorii pasi: tii o dieta alimentara echilibrata, faci regulat miscare fizic, faci masaj corect cu creme anticelulitice.

Masajul indeparteaza celulita si imbunatateste circulatia

Un exercitiu bun este masarea gambelor cu o crema speciala pentru picioare. Foloseste miscari ascendente, de la laba piciorului spre genunchi. Acest masaj are rolul de a ajuta circulatia periferica, in special cea deficitara.

Atentie la tocuri prea inalte!

Tocurile fac piciorul mai zvelt, te fac sa mergi cu fundul inapoi si pieptul inainte, dar exercita presiune asupra talpii si pot altera morfologia intregului picior. Tocurile de 7 cm supun talpa unei presiuni de sapte ori mai mare decat greutatea corpului. Deci nu vreti sa stiti ce se intampla cu tocurile de 12 cm.

Sursa: www. flu.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....