CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Ce isi doresc femeile moderne?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1252 Publicat la data: 2010-02-22 Autor: Saloane.ro

Ce isi doresc femeile moderne?

Oare ce îşi doresc femeile din ziua de azi? Cum să o mulţumesc pe prietena/soţia mea? Sunt, fără doar şi poate, întrebările care stau pe buzele tuturor bărbaţilor, obosiţi să tot încerce să descopere cum să le ofere momente de fericire femeilor de lângă ei. Însă, prea ocupaţi să găsească declaraţia perfectă de dragoste, sau cel mai scump inel, sau o rochie realizată de un designer celebru, ei, bărbaţii, nu îşi dau seama că poate tocmai aici greşesc. Poate că se străduiesc prea mult, iar gesturile lor îşi pierd orice urmă de naturaleţe.

Femeia modernă, emancipată, sau cum vreţi să-i spuneţi, nu este o persoană atât de complicată şi atât de greu de mulţumit pe cât o percep reprezentanţii sexului tare. Chiar dacă munceşte la fel de mult sau mai mult decât bărbaţii şi reuşeşte totodată să-şi păstreze feminitatea, femeia modernă nu este wonder woman. Şi ea, ca şi femeile de acum 100 de ani, găseşte fericirea în lucrurile mărunte. Drept urmare, bărbaţii nu trebuie să-şi stoarcă creierii încercând să găsească replici super inteligente, să se dea peste cap pentru a obţine o rezervare la cel mai bun restaurant din oraş sau să-i cumpere cea mai mare jucărie de pluş de Valentine’s Day. Există şanse mari ca eforturile respective să nu aibă efectul scontat.

Femeile apreciază gesturile de zi cu zi ale partenerilor lor, indiferent de cât de potenţi sunt ei din punct de vedere financiar. Banii chiar nu aduc fericirea, iar cei care îi au ştiu cel mai bine acest lucru. Ele, femeile, sunt fericite atunci când ştiu că cineva se gândeşte la ele. Când simt că sunt iubite, apreciate şi protejate.

Aşadar, o cină târzie, constând din cartofi prăjiţi sau salată orientală, pregătită acasă de soţ/prieten, le va aduce mai multă bucurie decât participarea la cine ştie ce cocktail cu mâncăruri sofisticate. Pe acelaşi principiu, un buchet de trandafiri trimis acasă prin curier nu are cum să concureze cu ghioceii pe care iubitul i-a cules cu mâna lui, atunci când au ieşit la iarbă verde. La fel cum un colier scump, oferit în cadrul unei cine romantice, la un restaurant cu pretenţii, îşi pierde farmecul în faţa inelului de argint primit dimineaţa pe plajă, când privesc amândoi răsăritul. Femeia modernă se bucură enorm când bărbatul de lângă ea cumpără bilete la concertul formaţiei ei preferate. Sau când o surprinde cu o excursie la Praga. Sau la Vama Veche. Destinaţia nici nu contează. Contează că el s-a gândit la ea şi a a vrut să o facă fericită.

Femeia modernă este fericită atunci când vine seara de la serviciu şi vede că partenerul ei a dat cu aspiratorul sau a spălat vasele. Sau când i se spune că e cea mai frumoasă, în momentul în care dă cu mopul în baie sau toacă ceapă în bucătărie. Ea, femeia aceea emancipată, care poate avea tot ce îşi doreşte şi care rezolvă orice problemă în cel mai scurt timp, ea, care nu se dă în lături să pună mâna pe lopată şi să dea zăpada pentru a scoate maşina din parcare, nu cere niciodată imposibilul.

Articol de Andreea Gladcov

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....