CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Cum spui "imi pare rau" intr-o relatie?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1633 Publicat la data: 2009-05-14 Autor: Saloane.ro

Cum spui

Cum spui "imi pare rau" intr-o relatie?

Ai avut o cearta serioasa cu iubitul tau si acum nu stii cum sa ii spui "imi pare rau"? Puteati sa rezolvati problema chiar dupa ce ati incheiat cearta, dar nici unul nu a avut chef de vorba. Acum va aflati intr-o situatie inconfortabila si nu stii ce sa spui? Spune "imi pare rau"! Cum? Uite asa:

Dupa ce nervii s-au calmat, emotiile au revenit la normal si mintea ta a inceput sa analizeze la calm situatia, ai inteles ca nu ai avut dreptate. Ai da orice sa intorci timpul si sa ai din nou relatia frumoasa pe care tocmai ai "zguduit-o".

Ai vrea sa spui "imi pare rau", dar nu ai nici cea mai vaga idee cum ar trebui sa faci asta. Citeste ce avem de spus si afla cum actiunile tale iti pot face greselile iertate!

1. Amana discutia

Spre deosebire de femei, barbatii nu prefera sa discute "situatia" imediat dupa cearta. Nu se vor opri din activitate pentru a analiza cauzele si efectele. De cele mai multe ori vor lasa lucrurile sa curga de la sine sau vor "pastra" sentimentele pana cand acestea vor rabufni intr-un final. Asa ca daca incerci din greu sa il convingi sa vorbeasca, s-ar putea sa dai peste multe reactii, dar cu siguranta "iertarea" nu va fi una dintre ele. Lasa-l sa isi gaseasca singur timpul pentru a te ierta.

2. 15 minute academice

Lasa-ti iubitul sa respire dupa cearta. Chiar daca tu ai inteles ca ai gresit si l-ai jignit, dorinta ta de a fi iertata imediat nu va fi implinita cat ai pocni din degete. Inainte de a te certa serios cu el, incearca sa vezi daca un astfel de conflict poate fi evitat, pentru ca timpul de vindecare e mult mai indelungat decat ai crede la prima vedere. Cum spui "imi pare rau" intr-o relatie? (continuare)

3. Relaxeaza-te

Daca vei continua sa ai o atitudine "isterica" nu vei salva in vreun fel situatia. Cu cat esti mai agitata si mai nerabdatoare, cu atat risti sa agravezi problema. Relaxeaza-te si lasa lucrurile sa vina de la sine, pentru a fi sigura ca vindecarea e una naturala si nu doar incercarea lui de a te face sa te simti mai bine.

4. Te rog... frumos

De cate ori ti-a spus mama ta sa rogi frumos inainte de a cere ceva? Atunci incearca sa respecti regula si intr-o relatie. Explica-i ca ai gresit si roaga-l sa te ierte. Cu rugamintea si un cadou firbinte ii vei gadila orgoliul si te vei apropia cu pasi repezi de "iertare".

5. Rasfata-l, dar nu prea mult

Incearca sa ii intri in gratii si sa ii arati cat de mult il iubesti. Pentru cateva zile lasa-l sa fie rasfatatul casei, insa vezi sa nu devina un rasfatat autentic. Insa inainte de a-i cere iertare asigura-te ca ai gresit cu adevarat si ca nu face pe suparatul doar pentru a trage foloase de pe urma "crizei".

Articol de: Alina Ciobotaru

Sursa: www.mayra.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....