CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Previziuni zodiacale 2010: Leu

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3688 Publicat la data: 2010-02-22 Autor: Saloane.ro

Previziuni zodiacale 2010: Leu

Leul este regale pădurii şi poate supraveghea întreaga pădure cu o privire aristocratică. Animalul ce mai dominant, leul impresionează prin prezenţa lui impozantă. Nu ne este cu mirare că cei născuţi în zodia leului sunt cei mai dominanţi. Leii sunt cei mai expresivi, creativi şi petrecăreţ. Este suficient să vă uitaţi la un leu şi veţi observa cât de creativ şi inventiv este! Un Leu tipic poate fi foarte atractiv şi impozant, atât în comportament cât şi aspect. În ciuda aparenţei dure, Leii pot fi şi foarte umani şi blânzi.

În general, toţi Leii sunt curajoşi, captivanţi, creativi, dominanţi, disciplinaţi şi ambiţioşi. Anul 2010 vine cu veşti captivante şi satisfăcătoare pentru lei. Majoritatea părţilor anului ar putea fi foarte benefice pentru lei, în timp ce unele ar putea veni cu probleme neaşteptate. Leii se vor descurca foarte bine pe plan profesional şi vor reuşi să pună bazele unei situaţii financiare stabile. Pe de altă parte, Leii trebuie să se aştepte la probleme serioase în viaţa de cuplu din cauza neînţelegerii dintre parteneri. Undeva către sfârşitul anului ei îşi vor rezolva totuşi problemele cu partenerul de cuplu.

CARIERĂ ŞI BANI

Primele luni ale anului sunt foarte benefice din punct de vedere financiar pentru lei, în special dacă aceştia au propria lor afacere. Destinul le rezervă Leilor o mulţime de lucruri bune la locul de muncă. Posibilitatea unei cariere mai bune, măriri salariale asigurate şi promovarea la locul de muncă sunt unele dintre beneficiile la care leii se pot aştepta în prima jumătate a anului. Situaţia financiară se va îmbunătăţi în al doilea şi al treilea trimestru şi unii lei vor putea înveşti în afaceri profitabile pentru a obţine mai mult profit.
Situaţia financiară se va stabiliza către sfârşitul anului.

Tot către sfârşitul anului, Leii care îşi caută un loc de muncă mai bun îl pot găsi, iar alţii pot promova la locul de muncă. Parteneriatele şi asociaţiile în interes financiar sunt posibile în prima jumătate a anului. Proiectele financiare şi investiţiile vor decurge conform planului. În timpul lunii octombrie, leii se pot confrunta cu unele întârzieri în executarea unora dintre proiectele lor financiare. Relaţiile la locul de muncă vor fi bune pe tot parcursul anului.

DRAGOSTE, FAMILIE ŞI VIAŢĂ SOCIALĂ

Singurele probleme cu care se vor confrunta Leii în 2010 vor fi cele legate de viaţă de cuplu. Majoritatea Leilor se vor confrunta cu o serie de probleme grave în viaţa de cuplu, probleme ce vor afecta şi copiii. Leii vor trebui să acorde o atenţie mărita relaţiei cu partenerul de cuplu şi copiii. Ultima parte a anului le va aduce o serie de probleme extrem de delicate. În orice caz, cu hotărâre Leii pot rezolva orice problemă ivită în viaţa de cuplu; în luna decembrie relaţia cu partenerul de cuplu se va îmbunătăţi. Iscusinţa cu care se vor ocupa de problemele financiare va aduce un plus de stabilitate în cuplu.

EDUCAŢIE ŞI CĂLĂTORII

Pentru elevi şi studenţi, primele două trimestre ale anului ar putea veni cu mici probleme. Horoscopul 2010 indica existenta problemelor atât pe plan academic cât şi în domeniul cercetării. Mult visată bursă nu se va materializa în prima jumătate a anului. Cu toate acestea, a doua jumătate a anului pare foarte promiţătoare pentru majoritatea studenţilor lei. Posibilitatea de a călători cu scopul studiilor superioare apare vag către sfârşitul anului.

SĂNĂTATE

Singurul lucru care îi va sâcâi pe Lei în 2010 va fi aspectul recurent al unor afecţiuni minore. Cele mai multe vor fi legate de sistemul digestiv, spate, sistem nervos şi circulator. Într-o oarecare măsură i-ar putea deranja starea de slăbiciune şi oboseală. Leii vor duce oricum o viaţă satisfăcătoare din acest punct de vedere. 

Articol tradus de Cristina Saghin (sursa: www.horoscopes-love.eu)

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....