CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Prietena cu barbatii

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1527 Publicat la data: 2010-02-19 Autor: Saloane.ro

Prietena cu barbatii

Eu am mulţi prieteni bărbaţi. Şi femei, dar mai mulţi bărbaţi. Nu ştiu exact cum s-a ajuns aici. Cert e că am tendinţa asta de când eram mică. Şi mă bucur că e aşa. Pentru că bărbaţii sunt mai buni. Ştiu să asculte, să dea sfaturi, ştiu ce să-ţi spună ca să te simţi mai bine, sunt lângă tine de fiecare dată când ai nevoie, fac pe bodyguarzii, te ajută să-l faci gelos pe el, dacă e nevoie. Favoare pe care i-o poţi întoarce, bineînţeles. Iar unii ştiu să gătească demenţial :)

La mine multe din prieteniile astea au început cu ei făcându-mi curte cumva, ceea ce îl nemulţumeşte total pe el, care şi-ar dori să nu mai vorbesc cu niciun alt bărbat în afară de cei din familie. Că un bărbat nu poate fi doar prieten cu o femeie. Că speră la mai mult. Că are un scop precis şi de aia face pe sensibilul şi-ţi spune ceea ce vrei să auzi. Că de aia te lasă să-i conduci maşina şi-ţi spune toate secretele lui. Ca de la bărbat la bărbat. Yeah, right! Să (ne) revenim, zic.

Partea bună atunci când ai prieteni bărbaţi este că ştii întotdeauna la ce să te aştepţi de la alţi bărbaţi. Ăia care nu vor doar prietenia ta sinceră. Ştiţi voi. Nu te mai ia prin surprindere niciun text. Niciun gest. Te prinzi imediat care-i treaba şi eviţi să stai în casă zile întregi bocind pentru că „nenorocitul ăla” nu te-a mai sunat. Sau pentru că nu-ţi răspunde la telefon. Sau la mesaje. Sau pe messenger (asta dacă eşti genul care nu se dă în lături să caute un bărbat. Eu, una, nu pot. Dacă sună, bine, dacă nu, asta e, el pierde). Îi baţi cu armele lor, cum ar veni. Când îţi zice „poate ne mai vedem frumoaso, te sun”, i-o retezi instant cu „nu ştiu cum o să facem. Mâine plec din oraş şi s-ar putea să nu mă mai întorc niciodată.”

Partea nasoală apare atunci când ei vor să le faci cunoştinţă cu prietenele tale. La care ţii. Şi nu vrei să le vezi suferind. Şi ştii că asta o să se întâmple. Dar ai vrea să-i vezi şi pe ei mulţumiţi. La dracu’! Aaa… şi mai e o chestie. Dacă ieşi într-un bar/club cu prietenii tăi nu ai nicio şansă să agăţi sau să fii agăţată. Com’on! Cine ar îndrăzni să vină la tine când stai la masă cu şase-şapte bărbaţi? Mie mi s-a întâmplat. Se uită câte unu’, îţi face ochi dulci, dar nu mai mult de atât. Pe de altă parte, poţi să-ţi faci de cap. Poţi să faci absolut orice. Ai garanţia că n-o să se ia nimeni de tine. Şi că ajungi acasă in one piece. Asta după ce-i duci pe ei acasă, cu maşina lor, pentru că eşti singura care mai merge drept şi-şi poate atinge nasul cu degetul.

Articol de Andreea Gladcov

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....