CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Ne mutam impreuna?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1771 Publicat la data: 2010-02-08 Autor: Saloane.ro

Ne mutam impreuna?

Eşti de ceva timp împreună cu iubitul tău. Totul merge bine între voi şi în relaţia voastră, dar vrei mai mult. Este mutatul împreună o alternativa de luat în calcul?

Desigur, ai mai locuit cu el pe parcursul vacanţelor comune la mare, la munte sau prin ţări străine, dar nimic nu se compară cu mutatul împreună definitiv şi irevocabil. Cel mai bine este să faci acest pas după ce eşti sigură că el este alesul tău, că vă completaţi şi îţi vei putea trăi viaţa împreună cu el fără a simţi vreo îngrădire. De obicei, acesta este un prim pas spre căsătorie. Ideal ar fi ca acest pas să nu fie făcut brusc, ci să existe o perioadă de tatonare, în care veţi locui împreună doar câteva zile pe săptămână.

A sta împreună este un pas decisiv într-o relaţie: fie o distruge, fie o consolidează; aşadar, acest pas nu trebuie privit cu superficialitate. Locuitul împreună te ajută să te obişnuieşti cu ideea vieţii în doi şi cu problemele ce ţin de întemeierea unei familii. Unii sunt de părere că mutatul împreună nu poate fi decât benefic pentru o relaţie. Atunci ajungi să cunoşti cu adevărat persoană de lângă tine, cu bune şi rele.

Nu trebuie să ai falsa impresie că fiecare zi o să fie roz, cu voi împreună mereu şi cine luate la lumina lumânărelelor parfumate. Cu siguranţă o să apară neînţelegeri minore între voi doi. Proveniţi din familii diferite, aveţi obiceiuri diferite. Cu siguranţă pe el o să-l enerveze mereu cosmeticele tale îngrămădite mereu pe etajera din baie, şi pe tine mereu te vor enerva pantofii lui aruncaţi la intrare. Partea bună este că încet-încet te vei putea obişnui cu obiceiurile celuilalt, vei învăţa să faci compromisuri, să îl accepţi aşa cum este.

Pe de altă parte există scepticii. Mulţi sunt de părere că partenerii ar trebui să aştepte până după căsătorie. În urma unui studiu a reieşit că unul din cinci cupluri care au locuit împreună înainte de căsătorie au divorţat. Pe de altă parte, 12% din cei care s-au mutat împreună după logodna şi 10% dintre cei care nu au stat împreună înainte de căsătorie au ajuns la divorţ.

Specialiştii susţin că împărţirea aceleaşi case îi presează pe cei doi parteneri să se căsătorească din motive total eronate. Studiul a fost efectuat pe 1000 de femei şi bărbaţi, cu vârste între 18 şi 34 de ani, căsătoriţi de 10 ani sau mai puţini.

Concluzia este că decizia de a vă muta împreună trebuie luată de cei doi parteneri de comun acord. Această decizie trebuie luată numai în cazul în care sunteţi singuri că cel de lângă voi este alesul/aleasa, şi nu din cauza unor considerente economice (e mai uşor să plăteşti chirie la un apartament decât la două) sau din cauză că e greu să străbaţi mereu oraşul în lung şi în lat până la el/ea.

Articol de Cristina Saghin

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....